Šta je novo?

[A1] Vikend Net

Pitanjce kad stize racun za vikend net ?
Iskoristio sam besplatan 7 dana net, pa dodatak dva dana, i sad je aktivan 7 dana u aplikaciji stoji 0 din. Kada kliknem preuzmi racun, izbaci gresku.

Pitanjce kad stize racun za vikend net ?
Iskoristio sam besplatan 7 dana net, pa dodatak dva dana, i sad je aktivan 7 dana u aplikaciji stoji 0 din. Kada kliknem preuzmi racun, izbaci gresku.
Zavisi kada ti stoji određen obračunski period u ugovoru.

Da li smo uslovljeni da kupimo njihov ruter "ZTE U20 LTE MiFi" za Vikend Net ili sami biramo koj cemo ruter da koristimo? hvala

Preko vikend neta mi ne radi portal Moja srednja škola (MSŠ). Kapiram da je kao državni portal zaštićen npr. od pristupanja iz inostranstva, ali zašto ne radi preko ove mreže? Sve ostalo na netu što sam probao radi odlično.

Kad se prebacim na mobilni net na telefonu (takođe A1), onda MSŠ radi normalno. Radi čak i kad napravim wifi hotspot na telefonu pa šerujem net sa telefona na laptop.

MSŠ ne radi (ni na telefonu ni na laptopu) kad su povezani na wifi preko vikend neta.

Hvala, ali nije uspelo. Probao sam sa Google DNS i Cloudfare DNS, ali isto je sve.

ChatGPT po rezultatu traceroute i još par nekih komandi koje mi je napisao da probam u terminalu (koristim Linux Mint na starom laptopu) kaže da nije problem sa DNS nego da je "najverovatnije problem na mrežom putu između A1 vikend interneta i mreže u kojoj se nalazi server, verovatno infrastruktura povezana sa AMRES-om..." , itd, itd.
Vrv je bleklistovan neki opseg IP adresa koje dodeljuje A1 za vikend net.

Nije ni mnogo bitno. Ne radi ovaj sajt i to je. Drugo sve radi odlično i generalno sam veoma zadovoljan A1 vikend internetom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno