malistreber
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.09.2017
- Poena
- 70
Ima li novosti o 5G za vikend net?
Radi na kartici ako imas 5g uredjajIma li novosti o 5G za vikend net?
Ja uzeo danasMoraće da se uzme neki MC888 ili slično 🙂
Ja bih preporučio 5G smartphone - košta manje, ne vidim da je velika razlika u performansama između 5G Router-a i smartphone-a.Koji ruter preporucujete sada kada smo ustanovili da je 5G moguc uz Vikend Net?
Gde si kupio ZTE mc888 pro i po kojoj ceni?Ja sam kupi zte mc888 pro, u četvrtak ću ga probati pa delim iskustvo!
Na kraju mesecaPitanjce kad stize racun za vikend net ?
Iskoristio sam besplatan 7 dana net, pa dodatak dva dana, i sad je aktivan 7 dana u aplikaciji stoji 0 din. Kada kliknem preuzmi racun, izbaci gresku.
Zavisi kada ti stoji određen obračunski period u ugovoru.Pitanjce kad stize racun za vikend net ?
Iskoristio sam besplatan 7 dana net, pa dodatak dva dana, i sad je aktivan 7 dana u aplikaciji stoji 0 din. Kada kliknem preuzmi racun, izbaci gresku.
Kod mene prethodnih meseci stizao 15.11., 19.10., 18.09., 18.08., 16.07., itd.Pitanjce kad stize racun za vikend net ?
Ako mozes na privte ili javno reci samo gde si uzeo, vidim da su brzine top 🙂Ja sam kupi zte mc888 pro, u četvrtak ću ga probati pa delim iskustvo!
Kupio sam polovan u švedskoj, tamo se daje uz 5G kod dosta operateraAko mozes na privte ili javno reci samo gde si uzeo, vidim da su brzine top 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari