Šta je novo?

[A1] Vikend Net

Razlika je u tome što je A1 vikend net količinski skroz neogračen, dok Yettel ima 1 TB po max dostupnoj brzini na lokaciji, pa onda nakon toga neograničen internet brzine 2 Mb/s.
Uvek je bolje neki telefon koristiti kao hotspot radi ostvarivanja što veće brzine.
Dakle, svi ti Yettel pripejd e-sim paketi koje gledaš imaju 1 TB po max brzini, pa onda neograničeno do 2 Mb/s, samo se razlikuje broj kupljenih dana.
Hvala za ove inforamcije, samo da vidim da li sam te dobro razumio, uzmem na 15 dana i do 1Tb imam max brzinu, cim to iskoristim brzina pada na 2Mb? I onda sledecih 15 dana opet ista prica ili max brzina je 2Mb?

U roku od 12 meseci od poslednje aktivacije moras bar 1 da aktviras neki paket ili se kartica deaktivira.
Ovo mi nije najjasnije bas. Ako dodje do deaktivacije kartice, a korisnik i dalje poseduje uredjaj, da li onda moze da zatrazi zamenu kartice?

Ne, mora da se kupi nova, koju uslovljavaju kupovinom novog modema.

Bila je naknada za reaktivaciju ugovora 1200RSD. Ugovora koji je automatski raskinut nakon 12 meseci neaktivnosti.

Hvala za ove inforamcije, samo da vidim da li sam te dobro razumio, uzmem na 15 dana i do 1Tb imam max brzinu, cim to iskoristim brzina pada na 2Mb? I onda sledecih 15 dana opet ista prica ili max brzina je 2Mb?
Ja tumacim to isto tako.

Ja sam uzeo vikend net. Razmisljao sam o tim eSIM opcijama (mts, yettel), ali ono sto mi se nije dopalo jeste sto bih morao da koristim telefon kao hotspot, a posto mi je internet potreban za rad od 8 sati, morao bih cesto da punim telefon, sto nije bas najbolje za samu bateriju telefona.

Prethodnih dana sam koristio hotspot sa svog telefona i jako brzo se trosi baterija na hotspotu, Ako je internet potreban za koriscenje na tabletu/telefonu, onda eSIM svakako jeste dobra opcija.

Povezao sam ovaj TP-Link ruter putem kabla na laptop, i vidim da je prepoznao Ethernet konekciju. Tako mi je i lakse da ga koristim nego preko WiFi-a, posto bih morao cesto da ga punim.

Nazad
Vrh Dno