Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kakva su uslovi sa prelaska iz Mega plana na Neo paket?
Мени су у новембру 25-те сами понудили 24*50% за Нео Сурф, нисам их звао, нисам покушавао ни пренос. Био на Мега плану, у децембру 24-те пренео број из МТС-а.

pao na E i ne mrda na više telefona, nema interneta, samo poziv može
isto, meni je počelo da se dešava pre nekih nedelju dana
Ne dešava se samo u BG. To je, inače, EDGE, što je 2G, pa nema prenosa podataka. Teorijski, doduše, jeste moguć, sa malim brzinama, ali u praksi ne.

Kakva su uslovi sa prelaska iz Mega plana na Neo paket?
Мени су у новембру 25-те сами понудили 24*50% за Нео Сурф
Da, često zovu sa raznim ponudama, a ti sam možeš i da im kažeš šta želiš. Ako ne zovu, treba proveriti da li im je dozvoljena obrada podataka, ima ta opcija u aplikaciji.

Ako nemate br agenta,ostavite podatke u virtuelnoj prodavnici pa ce vas oni zvati.

Što se tiče produžetka ugovora, zvao ih pre par dana i danas na broj 0601238 i dobio isti odgovor da imam popust od 5000 dinara na uređaj jer sam hteo da uzmem telefon honor magic 8 pro. Nikakav popust na pretplatu niti bilo šta drugo mimo onogo što je na sajtu. Doviđenja A1 posle 16 godina !!!

Ako nemate br agenta,ostavite podatke u virtuelnoj prodavnici pa ce vas oni zvati.
Ostavio sam prekjuce podatke, nude samo 30% na tarifu, kao sto je vec neko pomenuo u temi. Na kraju sam podneo zahtev za prelazak na pripejd u poslovnici i time resio ostanak u Jetelu sa popustom

Nestade pregled potrosnje u aplikaciji, samo trenutna potrosnja u dinarima. Jel to kod mene ili suu nesto “unapredili”?

Da li je moguće prebaciti broj iz Yettel ( koji je samo data internet ) u A1 SRB mrežu na dopunu ( 6 meseci besplatno Mega Plan )?

ne koliko znam data simovi ne mogu da budu obicni nego samo za data

Ako je prepaid data internet moglo je ranije sad ne znam.Jedan sam prebacio u a1 pa posle u mts na prepaid cak je jedno vreme i bio u mts kao postpaid broj

Ako ima neki A1 agent ovde da mi se javi, da produzim ugovor ali samo uz 50% na tarifu, svakako bih uzeo i telefon posle duzeg vremena( Xaomi 15T ), neka se javi 🙂 Ako ne, da vidim ponude drugih mreza posle 20 godina koliko sam u A1 bivsi VIP 😉 Hvala.

Ako ima neki A1 agent ovde da mi se javi, da produzim ugovor ali samo uz 50% na tarifu, svakako bih uzeo i telefon posle duzeg vremena( Xaomi 15T ), neka se javi 🙂 Ako ne, da vidim ponude drugih mreza posle 20 godina koliko sam u A1 bivsi VIP 😉 Hvala.
Podnesi zahtev na prenos u mts daju 15 meseci po dinar. Agent ti tu ne moze pomoci samo sluzba za zadržavanje korisnika. I kad te budu zvali pitaj 12m džabe ostalo 50%.
Tako se dobija najbolja ponuda srećno ako hoćeš da ostvaris benefite to ti je put koji moras preci.

Podnesi zahtev na prenos u mts daju 15 meseci po dinar. Agent ti tu ne moze pomoci samo sluzba za zadržavanje korisnika. I kad te budu zvali pitaj 12m džabe ostalo 50%.
Tako se dobija najbolja ponuda srećno ako hoćeš da ostvaris benefite to ti je put koji moras preci.
Imam drugaricu u A1, u marketingu ali nema vaucer trenutno. Ne gori mi, do Maja sam u A1 ali se zalepo da uzmem 15T, sada. Ona kaze sacekaj, a neizdrz 😀

Ćerka hoće da pređe iz Yetela u A1. Hoće i telefon, i traže joj da plati za prva tri meseca unapred pretplatu i telefon. Nigde to na sajtu ne piše. Ima li ko iskustva?

Dešava se kada nisu sigurni u "kreditnu sposebnost" korisnika. Sve uplaćeno će se računati kao avans.

Svratih danas do A1, da pitam cisto posto mi maja istice ugovor za Magic8 lite i Pro, na prvu nude onu tarifu 30GB, reko necu to imam sluzbeni na kome imam neta, kaze 10Gb lite oko 3500 a pro 7i nesto ali mi rece radnik doji tamo marta pa ces imati popust

Sestra uzela juce za 3500 Redmi Note 14 pro i to mi nekako mnogo za taj telefon

Da li se nekome javio agent za prelazak u a1?Ja bih isto presao iz mts-a,uzeo bi neo super…

… agenti su prestali da se javljaju zbog velikog broja odustanaka i kalkulisanja sa ponudama… za to je poslovnica, ovako smo svi izgubili kanal za komunikaciju sa njima…

Da li se nekome javio agent za prelazak u a1?Ja bih isto presao iz mts-a,uzeo bi neo super…
Javljaju se ako ćete stvarno da pređete i nude 50% 24 m. Ako ćeš da blefiraš to možeš i u poslovnici, podneseš zahtev za prelazak na A1 pripejd mega plan i prihvatiš mts ponudu posle toga...

… agenti su prestali da se javljaju zbog velikog broja odustanaka i kalkulisanja sa ponudama… za to je poslovnica, ovako smo svi izgubili kanal za komunikaciju sa njima…
Dobro, ali ljudi idu gde im je bolje/isplativije.
To uopste nije korektno sa njihove strane.
Kao sto i oni imaju svoj interes tako i korisnik ima svoj.
To samo kod nas razmisljanje postoji.
Pa sto ne daju jos bolje ponude pa ih niko ne bi "odbio"?
Nego daju ponudu istu 24x50 kao i stari operater ako blefiraj u poslovnici.
Meni nije to ok, totalno neposlovno je, ali to sam ja i moje razmisljanje.
Daj bolje i niko te nece zeznuti.

Pa ne odlučuje agent kakvu će ponudu da da. Ako je odluka A1 da ponuda preko agenata ne bude tako pogodna kao ranije, agent tu ništa ne može da učini. Agenti su samo kanal prodaje koji uglavnom ima veće pogodnosti nego poslovnice.

Nazad
Vrh Dno