Мени су у новембру 25-те сами понудили 24*50% за Нео Сурф, нисам их звао, нисам покушавао ни пренос. Био на Мега плану, у децембру 24-те пренео број из МТС-а.Kakva su uslovi sa prelaska iz Mega plana na Neo paket?
Мени су у новембру 25-те сами понудили 24*50% за Нео Сурф, нисам их звао, нисам покушавао ни пренос. Био на Мега плану, у децембру 24-те пренео број из МТС-а.Kakva su uslovi sa prelaska iz Mega plana na Neo paket?
pao na E i ne mrda na više telefona, nema interneta, samo poziv može
Ne dešava se samo u BG. To je, inače, EDGE, što je 2G, pa nema prenosa podataka. Teorijski, doduše, jeste moguć, sa malim brzinama, ali u praksi ne.isto, meni je počelo da se dešava pre nekih nedelju dana
Kakva su uslovi sa prelaska iz Mega plana na Neo paket?
Da, često zovu sa raznim ponudama, a ti sam možeš i da im kažeš šta želiš. Ako ne zovu, treba proveriti da li im je dozvoljena obrada podataka, ima ta opcija u aplikaciji.Мени су у новембру 25-те сами понудили 24*50% за Нео Сурф
Ovo i mene interesuje, presao bih iz Yettela u A1 na Neo Super 50%Može li neko da mi pošalje broj agenta za NS, prešao bih iz Yettela u A1 na NEO 30 50%
Da, ako je i tada aktuelna promocija.Ako je neko iskoristio promociju Megaplana, presao u drugu mrezu, da li ako se opet vrati u A1 dobija promociju?
Ćao brate jel moze kontakt agenta?Ja sam prešao pre 3 dana iz MTS-a u A1 sa jednim brojem.
Bez uređaja je promocija 24x50%, a sa uređajem 24x30% (bilo koji NEO paket).
Za pripejd je mega plan tu - 6 meseci se ne plaća.
Ostavio sam prekjuce podatke, nude samo 30% na tarifu, kao sto je vec neko pomenuo u temi. Na kraju sam podneo zahtev za prelazak na pripejd u poslovnici i time resio ostanak u Jetelu sa popustomAko nemate br agenta,ostavite podatke u virtuelnoj prodavnici pa ce vas oni zvati.
Meni je od jutros nestalo u vidžetu ali sad trenutno ima i u njemu i u aplikaciji.Verpvatno nešto prčkali.Nestade pregled potrosnje u aplikaciji, samo trenutna potrosnja u dinarima. Jel to kod mene ili suu nesto “unapredili”?
Podnesi zahtev na prenos u mts daju 15 meseci po dinar. Agent ti tu ne moze pomoci samo sluzba za zadržavanje korisnika. I kad te budu zvali pitaj 12m džabe ostalo 50%.Ako ima neki A1 agent ovde da mi se javi, da produzim ugovor ali samo uz 50% na tarifu, svakako bih uzeo i telefon posle duzeg vremena( Xaomi 15T ), neka se javi 🙂 Ako ne, da vidim ponude drugih mreza posle 20 godina koliko sam u A1 bivsi VIP 😉 Hvala.
Imam drugaricu u A1, u marketingu ali nema vaucer trenutno. Ne gori mi, do Maja sam u A1 ali se zalepo da uzmem 15T, sada. Ona kaze sacekaj, a neizdrz 😀Podnesi zahtev na prenos u mts daju 15 meseci po dinar. Agent ti tu ne moze pomoci samo sluzba za zadržavanje korisnika. I kad te budu zvali pitaj 12m džabe ostalo 50%.
Tako se dobija najbolja ponuda srećno ako hoćeš da ostvaris benefite to ti je put koji moras preci.
Javljaju se ako ćete stvarno da pređete i nude 50% 24 m. Ako ćeš da blefiraš to možeš i u poslovnici, podneseš zahtev za prelazak na A1 pripejd mega plan i prihvatiš mts ponudu posle toga...Da li se nekome javio agent za prelazak u a1?Ja bih isto presao iz mts-a,uzeo bi neo super…
Dobro, ali ljudi idu gde im je bolje/isplativije.… agenti su prestali da se javljaju zbog velikog broja odustanaka i kalkulisanja sa ponudama… za to je poslovnica, ovako smo svi izgubili kanal za komunikaciju sa njima…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari