Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav, imam jedan problem sa A1 koji mi se dešava treći put. Imam Neo ultra, i npr ako prethodni mesec potrošim 500GB ili više, narednog meseca mi limitiraju max brzinu. Ja prijavim problem, oni nakon 3 dana odgovore da nema smetnji na broju, i gle čuda nakon odgovara brzina full. Od žalbe ratelu nema ništa, da li bi pomogao neki pravnik ili tako nešto? Da im službeno zatraži log iz sistema, gde se vidi limit brzine na mom broju, pa da ih ganjam? Nije stvar u brzini i novcu, već u varanju korisnika, stvar principa. Unapred zahvalan.
Pogledajte prilog 523750Pogledajte prilog 523751
Ovo je izgleda neki bug u sistemu kod njih.
Meni se takodje desavalo i na 4G dok jos uvek nije bilo 5G-a da se bukv konekcija samo zabaguje na 50Mbps i tjt.
Brza solucija koja je uvek radila jeste bila paljenje i gasenje avionskog rezima koji je samim tim i resetovao mrezu i time sistem dodeljuje novu IP adresu

Ovaj problem sa limitiranjem do 300Mbps na 5G ima i @poglavicas i njemu je taj metod sa airplane on i off pomagao sa resavanjem tog limita

Prijavio sam problem na 1234, resetovali su mrežu, i sada je proradilo. Prošle godine sam i ja imao isti problem na 4G jedno dva puta, znači da imaju neki bug u sistemu koji nikako da reše. Hvala na savetu svakako, drago mi je da nisam jedini sa tim problemom. Zapravo ko zna koliko ljudi ima taj problem, a nije ovde na forumu ili ne koristi speed test.

Ćao ljudi @NecaBG @alekVS

Zapravo, problem mi se javlja vrlo često, naročito kad idem sa jedne lokacije na drugu. Recimo dođem iz jednog grada u drugi (uglavnom sam na jugoistoku Srbije), ali ne samo tad.
Problem se javlja i na 4G i na 5G mreži, brzina bude praktično ravno 50Mbps na 4G-u (i vidi se da je softverski ograničena jer loaded ping ne ode u nebesa), dok na 5G-u bude praktično ravno 300Mbps (takođe loaded ping ne ode u nebesa).

Imam Neo24 paket i ne trošim mnogo mobilnih podataka. Do 15-20GB mesečno i nešto par GB u roamingu.

Kad god se vratim iz roaminga, bila to Bugarska, Malta, Rumunija, Makedonija, Bosna apsolutno nebitno, uvek imam probleme da mi se nedelju do 10 dana nakon povratka mobilni podaci izgube na fazon minut i sami rekonektuju. Nema nikakvog pravila koliko često se to desi u toku dana, nekad vidim jednom, nekad 10 puta. Posle 7 do 10 dana se sve stabilizuje, dok ponovo ne odem u roaming.

To su moji problemi sa mobilnim podacima kod A1.

Ipak, kod mene kući upotrebljivi su samo A1 i Yettel, o mts-u neću da trošim reči, dok u široj okolini grada Yettel ima toliko rupa u pokrivenosti i još gore često samo B20 LTE sa jedva par Mbps, dok mts i A1 su tu negde "jure se", često imaju 3CA ili 4CA LTE.

A u gradu mts nema 5G, kao i što znate zbog Huawei-ja. I onda 😎

Da li neko uspeo da dobije popust 50% uz dvogodišnji ugovor na neku od "namenskih" tarifa (senior, junior, sigurica), naravno, bez uređaja?

Da li neko uspeo da dobije popust 50% uz dvogodišnji ugovor na neku od "namenskih" tarifa (senior, junior, sigurica), naravno, bez uređaja?
Ja jos uvek nisam uhvatio kontakt agenta. Kolega sa foruma mi je prosledio jedan broj, medjutim taj agent nije nadlezan za KS. I sad jurim broj od agenta koji je na ovom terenu. Sama tema za ponude je zatvorena jer se agenti nikome nisu javljali, ako ih je i bilo. Mislim da su ljudi preterali sa mosama da kao fol hoce da predju, da bi dobili bolju ponudu za ostanak kod postojeceg operatera. I moja je pretpostavka da sad agenti nece ni da se cimaju sa ponudama kad nece sklopiti nijedan ugovor. Sto je steta, ja hocu da predjem u A1 i uzmem tel, al oni izgleda nisu zainteresovani.

Šta mislite, da li će produžiti akciju 6m free mega plana do kraja februara? Meni ugovor u Yettelu ističe 1. marta.

… vrlo verovatno da hoće, a možda ti se isplati i da otkupiš Yettel UO…

Ima li još neko problem u BG da mu pada signal na E? Dešava se već neko vreme, ne svaki dan, juče oko 13:00 pao na E i ne mrda na više telefona, nema interneta, samo poziv može. Nije do telefona, druga mreža u telefonu ne pada, drugima oko mene isto na A1 pada na E, samo pozivi..

Da obavestim forumaše:
ženi je ugovor u A1 istekao u petak 16.12. . U nedelju je podnet zahtev za prenos broja u Yettel prepaid.
Danas su zvali iz A1 i dogovoren je novi ugovor 6x0 i 12x50% za NEO Super.
Na žalost, i dalje je najbolji način za ostvarivanje pogodnosti cimanje zbog podnošenja zahteva za prenos u drugu mrežu.

Da obavestim forumaše:
ženi je ugovor u A1 istekao u petak 16.12. . U nedelju je podnet zahtev za prenos broja u Yettel prepaid.
Na žalost, i dalje je najbolji način za ostvarivanje pogodnosti cimanje zbog podnošenja zahteva za prenos u drugu mrežu.
Šta su nudili u Yettelu za prelazak?

Ističe mi ugovor u Yettelu 27.01.2026., preneo bih broj u A1.
Kako doći do agenta, uzeo bih Neo Super sa 50% popusta

Da obavestim forumaše:
… 12 ili 18 meseci 50%…?!

Ima li još neko problem u BG da mu pada signal na E? Dešava se već neko vreme, ne svaki dan, juče oko 13:00 pao na E i ne mrda na više telefona, nema interneta, samo poziv može. Nije do telefona, druga mreža u telefonu ne pada, drugima oko mene isto na A1 pada na E, samo pozivi..
isto, meni je počelo da se dešava pre nekih nedelju dana

Ja bih radije u A1 jer planiram kada mi isteknu Yettel Optika i TV da prebacim i to kod A1
Drugar je preko agenta prebacivao optiku na A1. Tolika je guzva da je cekao skoro dve nedelje. Mada za 1500 dinara mesecno uz jako dobar wifi 6 ruter vredi svakog dinara. Tako da su mu svi sada na A1 uključujući i internet. Za TV nemam pojma sta koristi ali znam da ima nesto....

Ja se raspitivao za zenu.
Istice joj ugovor u Yettel sa 50% pa sam mislio da je prebacim u A1.
Poznajem coveka koji radi u A1 i kaze da nude 40% za sada.

Nego gde su Vam rekli da ima 50% na pretplatu?
U poslovnici ili preko operatera?

Poslednja izmena:
Moze i meni broj u pp, ako mozes

Nazad
Vrh Dno