Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pozdrav.

Imam tri postpaid broja trenutno na Yettel mreži. Za sva tri broja ugovori uskoro ističu, tj. u roku od 15 dana.
Trenutnu ponudu koju sam dobio od Yettela mi je bas neprihvatljiva, pa sam kontao da sva tri broja prebacim u A1 mrežu.

E sad, koje se najbolje pogodnosti mogu dobiti. Pre nove godine je bila neka akcija 40% na cenu, i to tokom cele ugovorne obaveza.
Bio sam malopre do A1 poslovnice i kažu mi da ta ponuda više ne važi. Šta mogu da očekujem, trenutno, koje pogodnosti / popuste, i od koga mogu da ih dobijem
Pričamo o sledećim paketima: neo 30, junior, senior.

Da li se te ponude dobijaju od lokalnog agenta ili ne neki drugi način. Nikada nisam bio u A1 mreži, pa eto pitam za info.
Hvala!

Drugari moze li broj nekog agenta iz A1 u PP ? Zena hoce da pređe iz MTS, istekla joj ugovorna obaveza.

Može li neki A1 agent za Beograd za prelazak iz Yettel da mi se javi?

Hvala.

Običan search ove teme kaže da može u raznim varijantama. Nisi baš precizno napisao da li si već u ovoj mreži ili prelaziš. ali svakako izgleda da može da se dobije takva ponuda.
Osim akoovo znači da si već kod njih.

Stigao jutros još jedan SIM iz A1 i ugovor, treći broj prebačen preko istog agenta. I ovaj je dečiji Neo Surf sa -50%.

Podnet zahtev za prenos broja iz a1 u globaltel

Kroz 2 dana dobio ovu poruku:
Voleli bismo da ostanes sa nama i zato ti nudimo posebnu ponudu! Predji na postpaid uz 100% popusta tokom prvih 6 meseci, a nakon toga do kraja ugovorne obaveze placas upola cene. Odaberi tarifu po svojoj meri: Start, NEO 5, NEO Surf ili NEO 30. Aktiviraj ponudu do kraja dana pozivom na 060 1238 ili poseti najblize A1 prodajno mesto.
Tvoj A1

Predobra ponuda, ali sam vec pre 10ak dana dobio 6 meseci besplatno u globaltelu na drugom broju.

Ko želi ovakvu postpaid ponudu u a1, pije vodu "blefiranje", prenos broja iz a1 ka mts-u ili globaltelu. Provereno 😉

Ne moze , to nude za ostanak u A1, za nove korisnike najvise 50% na 24 meseca.

I mene zanimaju uslovi za prelazak iz yettela u a1, ako kakav akviziter cita ovo nek se javi 🙂

Koja je procedura za prenos postpejd broja iz A1 u MTS?

Iz A1 u Mts... Sta tražiti u poslovnici mts. Sa postpejd. Da bi zvali ovi iz A1 a da se obezbedi ipak dobra ponuda u Mts, ako ne zovu...

Koja je procedura za prenos postpejd broja iz A1 u MTS?
Procedura je ta da ti prvo istekne ugovor u a1 pa onda dan posle toga odes u mts poslovnicu i podneses zahtev da prelazak u mts mrezu.u mts-a ces dobiti 15 meseci po 1 dinar i ostatak ugovora puna cena posto prelazis iz a1 mreze.
I najbitnija stavka ne smes imati neka starija dugovanja prema a1 inace ce ti odbiti prelazak u mts.
I verovatno ce te zvati iz a1 i nuditi neke pogodnosti pa ako ti bude odgovaralo mozes i ostati u a1 u zavisnosti sta ti ponude.

Hvala, to me je interesovalo.

Nikad nije ni bilo to,za prenos. Za ostanak,da. Koliko ja znam i koliko sam skolovala. 😁

Upravo sam pozvao 0601238 i trazio 50% popusta na Neo Super. Rekli su da ne moze. Sad da vidimo da li ce zvati posto vidim da su vecinu kasnije zvali i rekli da je ipak odobreno. Sad jedno pitanje za one koji su uspeli ovako. Jeste li cekali da ugovor istekne ili ste zvali pre isteka ugovora? Meni je jos oko pola meseca ostalo.

Da li je neko dobio bilo kakav popust na nove 5G kucni net paket?

Upravo sam pozvao 0601238 i trazio 50% popusta na Neo Super. Rekli su da ne moze. Sad da vidimo da li ce zvati posto vidim da su vecinu kasnije zvali i rekli da je ipak odobreno. Sad jedno pitanje za one koji su uspeli ovako. Jeste li cekali da ugovor istekne ili ste zvali pre isteka ugovora? Meni je jos oko pola meseca ostalo.
Zoves ih nakon isteka ili dan-2 pred istek.

Podnet zahtev za prenos iz a1 u yettel, stigla poruka da je odobren i da ocekuje prenos. A1 nije zvao. Da li to znaci da nece ni zvati sa nekom ponudom za ostanak?

Nisam pronasao u predhodnih 10tak strana pa me zanima bjduci da mi ugovorna obaveza istice pocetkom marta i vec sada u aplikaciji ima obnovi ugovor da li obnova ugovora vazi 24 meseca ili vazi ovaj period do pocetka marta pa plus 24 meseca?

Nisam pronasao u predhodnih 10tak strana pa me zanima bjduci da mi ugovorna obaveza istice pocetkom marta i vec sada u aplikaciji ima obnovi ugovor da li obnova ugovora vazi 24 meseca ili vazi ovaj period do pocetka marta pa plus 24 meseca?
Kao i uvek kod njih 24 meseca a do marta 2028 bi po isteku izabranog paketa platio punu cenu

Zena pozvala 0601238 jer joj je istekla ugovorena obaveza, kaze fina teta da ne moze 24m 50% jer je dobila promociju na isteklom ugovoru moze samo -30%. Kazem joj da se zahvali teti i odemo do mts. Odmah sa vrata, pozelim dobar dan, i da li vazi popust za prenos iz A1 15 meseci/1rsd? Kaze mts teta da vazi, ali posto je mts broj moramo sledeci dan da dodjemo. Odemo sutradan, potpise papire , stigne kuci, kad zove druga teta iz A0 pita koji je razlog prelaska i da li moze 6 meseci za dinar i na ostatak -50% za Neo super, na sta zena pristane. Taa daa!

Jedino sto se meni ne dopada je sto ce ovaj mesec platiti punu cenu starog paketa, jer je presek od 26. ali videcemo...

Zena pozvala 0601238 jer joj je istekla ugovorena obaveza, kaze fina teta da ne moze 24m 50% jer je dobila promociju na isteklom ugovoru moze samo -30%. Kazem joj da se zahvali teti i odemo do mts. Odmah sa vrata, pozelim dobar dan, i da li vazi popust za prenos iz A1 15 meseci/1rsd? Kaze mts teta da vazi, ali posto je mts broj moramo sledeci dan da dodjemo. Odemo sutradan, potpise papire , stigne kuci, kad zove druga teta iz A0 pita koji je razlog prelaska i da li moze 6 meseci za dinar i na ostatak -50% za Neo super, na sta zena pristane. Taa daa!

Jedino sto se meni ne dopada je sto ce ovaj mesec platiti punu cenu starog paketa, jer je presek od 26. ali videcemo...
Ajde sto ce platiti punu cenu ali to nije sa sajta cena koja je puna nego neka njihova jos veca od te pune sa sajta...
I oni malo love u mutnom da ugrabe koji dinar...

Zaboravio sam kako je bilo prosli put, ali mi se cini da su isto tako pretili, ali da nisu naplatili. Videcemo kako ce da bude, jer sam malo pre video da su je vec prebacili na novi paket, a dogovor je da ode do poslovnice da potise novi ugovor... 😳🙄

Obračunski period, koji je varijabilan, im je takva muljavina da je to čudo i služi isključivo da se naplati više 😃, pošto većina korisnika plati dodatni mesec van ugovorne obaveze. Sigurno većina ljudi ne zna i ne prati taj deo, ne pita kad potpisuje ugovor, ne znalazi se oko toga, ne zanima ih, ne objasni im se kad potpisuju ugovor i slično.
Jedino korektno prema korisnicima je da se plati deo pune cene proporcionalno broju dana korišćenja van ugovorne obaveze 😃
Ne vredi o tome dodatno pisati. Svaki opertor ima neku svoju začkoljicu, kao i banke 😃

Pozdrav, imam jedan problem sa A1 koji mi se dešava treći put. Imam Neo ultra, i npr ako prethodni mesec potrošim 500GB ili više, narednog meseca mi limitiraju max brzinu. Ja prijavim problem, oni nakon 3 dana odgovore da nema smetnji na broju, i gle čuda nakon odgovara brzina full. Od žalbe ratelu nema ništa, da li bi pomogao neki pravnik ili tako nešto? Da im službeno zatraži log iz sistema, gde se vidi limit brzine na mom broju, pa da ih ganjam? Nije stvar u brzini i novcu, već u varanju korisnika, stvar principa. Unapred zahvalan.
Screenshot_2026-01-15_203430.jpgScreenshot_2026-01-15_203503.jpg

Nazad
Vrh Dno