Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Nije moguce, moze da se baci...

Hvala, uzeo bih mozda neku njihovu pripejd karticu da probam 5g net, cisto iz radoznalosti, koja mi je najjeftinija opcija uz neku promociju trenutnu?

Na zalost telefon mi ne podrzava eSim, morao bih da idem na neku varijantu sa fizickom karticom

Nije moguce, moze da se baci...
Neka su čudna dešavanja sa ovim. Nekome MNP brojevi rade kako treba, a nekome ne, tako da baš ne znam do čega je. Meni recimo radi, ali vidi se da je recikliran, jer stižu promotivne poruke, npr. od Planete. Pritom je potvrđeno registrovan, što se može proveriti na njihovom sajtu (ovde, ako kaže da je već registrovan, na vas je, logično). Naravno, VoLTE ne radi, to me ne čudi. Uopšteno im je pripejd baš problematičan, tako da se ne zna šta treba da bude, a šta je greška, a to ne znaju ni u kontakt centru.

Bio sam u prolazu i svratio u poslovnicu. Objasnjeno mi je da je taj broj sistemski mrtav onog trenutka kad se odbije prenos. Kartica postaje nevazeca...

Sad tek povezujem da si ti tražio prelazak na postpejd kod njih. Generator je podnosio zahtev za prelazak na pripejd, a i ja sam. Biće da je do toga, jer su to dve različite stvari. Privremeni pripejd broj je fleksibilniji od onog koji si ti dobio, a tvoj je bio postpejd broj, koji si mogao da koristiš pre prenosa po želji. On gubi smisao tvojim odustankom od ugovora sa A1, pa je i logično da kartica više ničemu ne služi.

Može li da me kontaktira agent za prelazak u A1 ili neko da mi prosledi kontakt? 🙂

Meni su nudili 12m po dinar, 12m 50% za neo ultra, ali sam prešao u mts zbog limita za hotspot koji ima A1, tu nismo mogli da se dogovorimo. Kada to ukinu, možda se vratim kod njih. Inače u A1 sam bio 6 godina, a pre toga u mts-u.

… nakon zahteva za prenos…? Do sada, čini mi se, nije bilo 12meseci za dinar…

Pitanje za roming sa a1 postpejd u zemljama EU, jel roming internet ograničen samo na 2mbps jer ne uspevam danima da normalno koristim internet u Madjarskoj (one hu mreža) preko ove brzine ni na 4g ni na 5g,dok hrvatska tomato radi bez greške na bilo kojoj od 3 mreže i izvlači maksimalno na određenim lokacijama. A1 radi samo na One.

zanima me da iz mts predjem u mts i da dobijem tihh 6 m za din i 18 m 50%
Ima li neko kontakt

zanima me da iz mts predjem u mts i da dobijem tihh 6 m za din i 18 m 50%
Ima li neko kontakt
Misliš iz A1 u mts? Pa odes u mts i podneses zahtev za prenos na prepaid da ne reskiras da zavrsis na postpaidu. Ili ko kod mene sto su svi trazili 15 meseci po dinar u mtsu...

Pitanje za roming sa a1 postpejd u zemljama EU, jel roming internet ograničen samo na 2mbps jer ne uspevam danima da normalno koristim internet u Madjarskoj (one hu mreža) preko ove brzine ni na 4g ni na 5g,dok hrvatska tomato radi bez greške na bilo kojoj od 3 mreže i izvlači maksimalno na određenim lokacijama. A1 radi samo na One.

U Mađarskoj sam jako često i generalno sam primetio da ima neki problem sa našim karticama.
Na mts/Telekom HU jako često ne može ni Whatsapp poziv da se obavi normalno.
Njihov Yettel radi neuporedivo bolje. Mislim na Yettel HU kartice.

Kako da aktiviram karticu koju sam dobio za prenos broja, ali ga nisam preneo? Hocu da probam A1 mrežu. Y mi je bas dosadio.

U Mađarskoj sam jako često i generalno sam primetio da ima neki problem sa našim karticama.
Na mts/Telekom HU jako često ne može ni Whatsapp poziv da se obavi normalno.
Njihov Yettel radi neuporedivo bolje. Mislim na Yettel HU kartice.
Mislim da je do naših kartica, kao da postoji ograničenje. Recimo hrvatska tomato uporedo sa srpskom a1 (obe u romingu) na istom mestu u isto vreme izvlači na 5g 67/53, dok a1 na 5g ima 1.66 /0.41. Meni je to neupotrebljivo iskreno.

… nakon zahteva za prenos…? Do sada, čini mi se, nije bilo 12meseci za dinar…
Nakon zahteva za prenos da. To sam im tražio jer su prvo nudili 50% na 24m, a onda su me pitali šta nudi konkurencija, međutim zbog hotspota se nismo dogovorili.

Sta nude u A1 ako hoces da uzmes i telefon, jel se dobija neki popust ?

Malopre zvao da proverim kada mi ističe ugovor u A1 za jedan broj i kaže mi operater da mi je ugovor za taj broj istekao 19.12. Da li je moguće da nisu pozvali zbog produženja ugovora?

U poslovnici mi rekli da ako nije prenet broj da kartica nije u funkciji i moze da se baci.

Malopre zvao da proverim kada mi ističe ugovor u A1 za jedan broj i kaže mi operater da mi je ugovor za taj broj istekao 19.12. Da li je moguće da nisu pozvali zbog produženja ugovora?
Sto bi te zvali kad te sada deru po punoj ceni? To im je omiljeno.

Podnet zahtev za prenos broja iz a1 u globaltel

Kroz 2 dana dobio ovu poruku:
Voleli bismo da ostanes sa nama i zato ti nudimo posebnu ponudu! Predji na postpaid uz 100% popusta tokom prvih 6 meseci, a nakon toga do kraja ugovorne obaveze placas upola cene. Odaberi tarifu po svojoj meri: Start, NEO 5, NEO Surf ili NEO 30. Aktiviraj ponudu do kraja dana pozivom na 060 1238 ili poseti najblize A1 prodajno mesto.
Tvoj A1

Predobra ponuda, ali sam vec pre 10ak dana dobio 6 meseci besplatno u globaltelu na drugom broju.

Ko želi ovakvu postpaid ponudu u a1, pije vodu "blefiranje", prenos broja iz a1 ka mts-u ili globaltelu. Provereno 😉

Ima li još neko problem s online plaćanjem računa?
Keva otkazala ugovor početkom meseca, pošto veći deo godine i nije u Srbiji pa joj ne treba pretplata, međutim oni su joj poslali neki račun od 2 hiljade u periodu od dve nedelje, i još posle kao mora da se uplati barem 200 din kredita da bi broj ostao aktivan.
Međutim, ja sam dosad sve uplaćivao online, logujem se putem broja, njoj stigne pin, javi mi. Sad joj pin ne stiže 😀 A na moje pitanje da li je ikad pravila nalog sa mejlom, pojma nema žena, klasičan bumer.
Sad ne znam da li ta usluga online plaćanja uopšte ne važi otkako je prešla na dopunu, ili jednostavno sistem sad baguje.

Nazad
Vrh Dno