Neka su čudna dešavanja sa ovim. Nekome MNP brojevi rade kako treba, a nekome ne, tako da baš ne znam do čega je. Meni recimo radi, ali vidi se da je recikliran, jer stižu promotivne poruke, npr. od Planete. Pritom je potvrđeno registrovan, što se može proveriti na njihovom sajtu (ovde, ako kaže da je već registrovan, na vas je, logično). Naravno, VoLTE ne radi, to me ne čudi. Uopšteno im je pripejd baš problematičan, tako da se ne zna šta treba da bude, a šta je greška, a to ne znaju ni u kontakt centru.Nije moguce, moze da se baci...
Pre 5 minuta zvali odobrili popust 50%🤣Njihovo je da lazu, jos ako se javi Milos jajarica mala onda ne moze, ako se javi neko drugi, onda vas pozovu posle sat vremena i kazu da je odobreno 50% za bilo koju 🙂
Misliš iz A1 u mts? Pa odes u mts i podneses zahtev za prenos na prepaid da ne reskiras da zavrsis na postpaidu. Ili ko kod mene sto su svi trazili 15 meseci po dinar u mtsu...zanima me da iz mts predjem u mts i da dobijem tihh 6 m za din i 18 m 50%
Ima li neko kontakt
Pitanje za roming sa a1 postpejd u zemljama EU, jel roming internet ograničen samo na 2mbps jer ne uspevam danima da normalno koristim internet u Madjarskoj (one hu mreža) preko ove brzine ni na 4g ni na 5g,dok hrvatska tomato radi bez greške na bilo kojoj od 3 mreže i izvlači maksimalno na određenim lokacijama. A1 radi samo na One.
Neće na pripejd ? Nemam mob sa eSim.… neće ti to raditi, probaj esIM: https://a1.rs/privatni/postpaid/probaj-a1-5g
Mislim da je do naših kartica, kao da postoji ograničenje. Recimo hrvatska tomato uporedo sa srpskom a1 (obe u romingu) na istom mestu u isto vreme izvlači na 5g 67/53, dok a1 na 5g ima 1.66 /0.41. Meni je to neupotrebljivo iskreno.U Mađarskoj sam jako često i generalno sam primetio da ima neki problem sa našim karticama.
Na mts/Telekom HU jako često ne može ni Whatsapp poziv da se obavi normalno.
Njihov Yettel radi neuporedivo bolje. Mislim na Yettel HU kartice.
Nakon zahteva za prenos da. To sam im tražio jer su prvo nudili 50% na 24m, a onda su me pitali šta nudi konkurencija, međutim zbog hotspota se nismo dogovorili.… nakon zahteva za prenos…? Do sada, čini mi se, nije bilo 12meseci za dinar…
Iz mts u A1.Misliš iz A1 u mts? Pa odes u mts i podneses zahtev za prenos na prepaid da ne reskiras da zavrsis na postpaidu. Ili ko kod mene sto su svi trazili 15 meseci po dinar u mtsu...
Sto bi te zvali kad te sada deru po punoj ceni? To im je omiljeno.Malopre zvao da proverim kada mi ističe ugovor u A1 za jedan broj i kaže mi operater da mi je ugovor za taj broj istekao 19.12. Da li je moguće da nisu pozvali zbog produženja ugovora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari