Moras podneti u mtsu zahtev za prelazak u mts prepaid ili nešto. I onda ti tek nude popuste.Ima li nekih povoljnosti za prelazak sa A1 prepaid na A1 postpaid ?
A jel slicna situacija da se podnese zahtev za prenos sa A1 na Globaltel ili bolje na Mts, jer je Globaltel isto njihov?Moras podneti u mtsu zahtev za prelazak u mts prepaid ili nešto. I onda ti tek nude popuste.
Mts ima poslovnice. Pa je lakse a isto znamo da reaguju na mts. Globaltel jedino ako planiras da pređeš ako ti ovi ne ponude adekvatno rešenjeA jel slicna situacija da se podnese zahtev za prenos sa A1 na Globaltel ili bolje na Mts, jer je Globaltel isto njihov?
Idi direktno u A1 cim istekne ugovor. Nema smisla da prebacujes na mts prepaidPozdrav. Koliko vremenski traje prenos mts postpejd broja u pripejd? Naredni korak je prelazak u a1 na mega plan.
Verovatno nešto prčkaju.Ne radi ni kod mene....izbacuje proveri internet 🤔Šta je sa A1 aplikacijom, ne radi ceo dan.
Da,da..Volte mi je radio odmah, evo radi i aplikacija, sve mi je opet na max - internet, hotspot, roaming. Sada vraćam film da mi je terenski agent rekao da su računi od 6og u mesecu, to znači da i sadržaj paketa "seku" na šesti, ne na prvi?
Ako imaš Pivatni DNS (npr Adguard), aplikacija ne radi preko mobilne mreže. Moraš da ga isključiš.Šta je sa A1 aplikacijom, ne radi ceo dan.
Ako imaš Pivatni DNS (npr Adguard), aplikacija ne radi preko mobilne mreže. Moraš da ga isključiš.
Ne vredi da ih tuzis imao sam problem kao ti. Mada meni neki dan ranije ga reciklirali, bio se žalio ratelu, pisao prigovore i zalbe. Ali sva sreća-nesreća broj je bio Mts-ov i oni ga vrste njima. Mts-u pisao pismenu molbu za povratak broja. Jesu učinili ali je broj morao 3 meseca da bude na pretplatu (ona najmanja tarifa morava), onda sam mogao sa njim sta želim.Deaktivirali su mi broj telefona jer nisam uplatio kredit preko 15 meseci. Razumem da je bila akcija oko registracije Pripaid drojeva oko Februara ove godine i dad je nisam odradio, ali ne mogu da razumem da nema apsolutno nikakve podatke o vlasniku broja. Ja se dobro secam da da sam karticu kupio u A1 poslovnici, dao Licnu kartu i platio valjda 200 dinara ne secam se. Danas posle 45 minuta rasprave sa zenom za pultom zapravo saznajem da je moj broj nepovratno unisten bez traga bez mogucnosti reaktivacije bilo koje vrste, za pare, da molim na kolenima, da dubimn na glavi, da recitujem sabrana dela Dostojevskog itd.
Sve razumem, ja sam kriv stoji lepo napisano pravila koriscenja prepaid broja ali zasto? Zasto MTS na primer omogucava ovo, iako malo oni to naplacuju ( gde mora da se potpise ugovor na 3 meseca na najjeftiniji paket ( oko 1300 dinara ako se ne varam)). Ali ne A1 ne izricit, mrtva SIm kartica ostaje mrtva SIM kartica.
Da li da ih tuzim?
Uradili bi oni to da mi se na nalogu povezanom na broj telefona nalazi 10 Bit coina.Ne vredi da ih tuzis imao sam problem kao ti. Mada meni neki dan ranije ga reciklirali, bio se žalio ratelu, pisao prigovore i zalbe. Ali sva sreća-nesreća broj je bio Mts-ov i oni ga vrste njima. Mts-u pisao pismenu molbu za povratak broja. Jesu učinili ali je broj morao 3 meseca da bude na pretplatu (ona najmanja tarifa morava), onda sam mogao sa njim sta želim.
Mene je zvao neki čovek ( oni advokati što zastupaju besplatno oni koji imaju prituzbu), on kaže A1 vise nema dodirnih tačaka sa brojem, niti da ih jurimo , niti šta da se radi. To toliko zapetljano, da bas neki pravnik kome se to desi da ako ima osnova da isteruje sa njima kolega. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari