Moras podneti u mtsu zahtev za prelazak u mts prepaid ili nešto. I onda ti tek nude popuste.Ima li nekih povoljnosti za prelazak sa A1 prepaid na A1 postpaid ?
A jel slicna situacija da se podnese zahtev za prenos sa A1 na Globaltel ili bolje na Mts, jer je Globaltel isto njihov?Moras podneti u mtsu zahtev za prelazak u mts prepaid ili nešto. I onda ti tek nude popuste.
Mts ima poslovnice. Pa je lakse a isto znamo da reaguju na mts. Globaltel jedino ako planiras da pređeš ako ti ovi ne ponude adekvatno rešenjeA jel slicna situacija da se podnese zahtev za prenos sa A1 na Globaltel ili bolje na Mts, jer je Globaltel isto njihov?
Idi direktno u A1 cim istekne ugovor. Nema smisla da prebacujes na mts prepaidPozdrav. Koliko vremenski traje prenos mts postpejd broja u pripejd? Naredni korak je prelazak u a1 na mega plan.
Verovatno nešto prčkaju.Ne radi ni kod mene....izbacuje proveri internet 🤔Šta je sa A1 aplikacijom, ne radi ceo dan.
Da,da..Volte mi je radio odmah, evo radi i aplikacija, sve mi je opet na max - internet, hotspot, roaming. Sada vraćam film da mi je terenski agent rekao da su računi od 6og u mesecu, to znači da i sadržaj paketa "seku" na šesti, ne na prvi?
Ako imaš Pivatni DNS (npr Adguard), aplikacija ne radi preko mobilne mreže. Moraš da ga isključiš.Šta je sa A1 aplikacijom, ne radi ceo dan.
Ako imaš Pivatni DNS (npr Adguard), aplikacija ne radi preko mobilne mreže. Moraš da ga isključiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari