Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Bitno mi za nedaj boze da u 23h moram da menjam telefon ili ako sam u inostranstvu. Ostah bez broja ako je jednokratna. Ali ako moze vise puta onda ekstra.. hvala

Da li neko ko je u A1 moze da mi pomogne😊?Oduvek sam u MTSu,inace smo sestoclana porodica-tri studenta i srednjoskolac i naravno mi roditelji.Posto me je MTS bukvalno "odrao" (povecali su cenu sa nekih 11-12.000 od pocetka poslednjeg ugovora na 17-18.000 dinara)Inace kod njih imam box 4 -internet,kablovska i jedan broj u boxu,a dodatno placam jos dva postpejda po 2000 i naravno dopune kredita za jos tri broja.Mozete samo zamisliti koliko samo placam MTS. Zelim da ih se otarasim,nekorektni su,dva puta vec bez obavestenja povecavaju ugovornu obavezu.Presli bi smo svih sestoro u A1(potrban mi je net i da svi budemo postpejd.Mozete li me posavetovati koja mi je najpovoljnija opcija i kada me pozovu sta bi trebalo da trazim?Pritom ugovor sa MTS mi istice 7.11.2025 pa zelim da vidim kakve su mi opcije.Izvinite na opsirnom postu,ali sam zelela da objasnim i da imate u vidu starost dece i benefite koji su za taj uzrast najpovoljniji.Cilj je svakako smanjenje ukupnih troskova❤🤷

Ukoliko želite baš da pređete u A1 na postpejd, možete dobiti 50% popusta na željenu tarifu (iz ove ponude) preko nekog akvizitera. Takve u teoriji možete pronaći na ovoj temi, mada se u praksi izgleda slabo javljaju. Međutim, juče je jedan član ponudio da podeli kontakte agenata (ovde), pa biste mogli njega da pitate.

Alternativa je da pređete u A1 na pripejd, prilikom čega biste svi dobili šest meseci Mega plana bez naknade i obaveza. Detalji su ovde, nije ni to loše, ali potencijalno bi moglo biti malo interneta za vaše potrebe. To bi takođe podrazumevalo da nakon isteka promotivnog perioda odlučite šta ćete dalje. Ne znamo kakva će situacija biti za pola godine, ali trenutno MTS daje dobre uslove za prelazak iz A1 (čak i 15 meseci za dinar), pa dobro prolaze oni koji su nekada ranije prešli, a sada se vraćaju. Druga napomena je da ta akcija sa besplatnim Mega planom traje do kraja meseca, pa ne bi bila kompatibilna sa prethodnim ugovorom za koji navodite traje do 7. novembra. Možda je i produže, dosad su to radili mnogo puta, ali to nikad nije sigurno, jer već i traje punu godinu. Ali ako vam je ta opcija privlačna, možda bi i taj ugovor sa MTS-om mogao prevremeno da se raskine, tj. otkupi.

U svakom slučaju, nakon podnetog zahteva za prenos, trebalo bi da se neko iz MTS-a javi sa kontraponudom. Ta ponuda bi mogla biti vrlo privlačna, npr. 70% na njihove tarife poput Omorike. To bi vam možda i bila najzgodnija odluka, je su te tarife sadržajno prilično bogate, verujem da bi ispunile zahteve, a i toliki popust ispunjava smanjenje troškova kao glavni cilj. Ipak, ukoliko baš želite da se otarasite MTS-a, onda ćete te ponude morati da odbijete ili da im se ne javljate kad vas budu zvali.

Edit: zaboravih da prokomentarišem, ostaju vam upitne i fiksne usluge. A1 ima svoj fiksni (na sajtu opisan ovde, a tema na forumu ovde), koji je jefitniji od MTS-ovog, a valjda se i on može uzeti upola cene preko akvizitera. Što se tiče interneta i televizije, na nekim lokacijama su dostupni preko optike (na sajtu ovde, na forumu ovde), dok je na drugim moguće uzeti samo 4G internet, takozvani KućniNet (na sajtu ovde, na forumu ovde). I oni se mogu uzeti po promotivnim cenama, a detalje potražite u odgovarajućim temama, meni lično nisu bliski.

Poslednja izmena:
Када се подноси захтев за пренос броја на порталу(било А1>МТС,било МТС>А1), када се добија бенефит? Када позову? Вероватно не понуде одмах Макс.

Mislim da za prenos u A1 je fiksna ponuda 50% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze.
A za ostanak u mreži (čak mislim da je pravilo kod svih operatora) se pregovara i nude se razni benefiti.

Nazad
Vrh Dno