Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li je moguce na https://a1.rs/moja1 pod korisnickim nalogom(korisnicko ime i lozinka) videti sve svoje brojeve koji su u A1?
Postoji li nacin da se dodaju, imam 4 broja, a prikazan je samo jedan?
Jel svima ovaj moja1 portal spor i bagovit, cesto nece da se ucita, pa moram od odem na https://a1.rs/privatni da se izlogujem, pa ponovo ulogujem ili je to nesto do mene?

Može, ali moraš da zoveš korisnički centar da ti vežu sve brojeve na jedan nalog.
Ovo može samo ako se svi brojevi vode na istog potpisnika ugovora, ako se ne vode moraš kako su ti drugari rekli.

Znam za aplikaciju, ovo me interesovalo za portal moja1. Svi brojevi se vode na mene.
Bas glupo sto ne moze korisnik da doda, realno je glupo i za aplikaciju, ako se logujem sa korisnickim imenom, ali 'ajde ako moze bar pozivom... :rolleyes:
U mts-u je to sve podrazumevano, ako se svi brojevi vode na istu osobu, oni ce biti tu pod nalogom.
Upoznajem se jos, tek presao iz mts-a, nije mi radila ni app na mobilnim podacima, Xiaomi tel., dok nisam iskljucio Private DNS u podesavanjima, a i widget zeza, postavim da prikazuje min/sms, on promeni u MB za Instagram...:LOL:

Hvala svima!

Znam za aplikaciju, ovo me interesovalo za portal moja1. Svi brojevi se vode na mene.
Bas glupo sto ne moze korisnik da doda, realno je glupo i za aplikaciju, ako se logujem sa korisnickim imenom, ali 'ajde ako moze bar pozivom... :rolleyes:
U mts-u je to sve podrazumevano, ako se svi brojevi vode na istu osobu, oni ce biti tu pod nalogom.
Upoznajem se jos, tek presao iz mts-a, nije mi radila ni app na mobilnim podacima, Xiaomi tel., dok nisam iskljucio Private DNS u podesavanjima, a i widget zeza, postavim da prikazuje min/sms, on promeni u MB za Instagram...:LOL:

Hvala svima!
mislim da moze u app predpostavljam da moze i da se vidi na portalu kad se ulogujes sa svojim podacima ja imam povezana 2 broja na jednom email nalogu.

Upravo povezano, mora poziv korisnickoj sluzbi, da oni povezu, ne ide po automatizmu.
Sada se svi brojevi vide i na portalu i u aplikaciji, samo je potrebno logovanje korisnickim nalogom, odnosno emailom.

@Naci
Moze u app na se dodaju putem broja i pina koji stize sms-om, ali se ne vide na portalu.

Poslednja izmena:
Ali Honor Magic 7 Pro u radnji je 150k, dok u A1 uz Neo Ultra 86.5k. Skoro duplo :)
a mislis da bi ti bio jeftinji? nisu ludi, naplate tarifu skuplje, a fon jeftinje
Ali Honor Magic 7 Pro u radnji je 150k, dok u A1 uz Neo Ultra 86.5k. Skoro duplo :)
al idalje ispadne jeftinje za par hiljada da se uzme neo ultra plus taj honor 182500 a sa tarifom i prodavnicom 198000, 15,5k ti je jetinje u a1 idalje...

Da ali je lakše gledati na tu tarifu kao da je “moraš” placati jer bi svakako neku tarifu placao, zato i jeste dobra ponuda od A1 ta bila. To što te oni zarežu na pretplati i uzmu 4 hiljade mesecno za to, gledaš da bi je svakako plaćao 😁. Samo što ta ponuda od 86k za keš 7 pro i NEO ultra je bila ponuda samo za nove korisnike koji prelaze iz druge mreže, a ne za stare korisnike

Da ali je lakše gledati na tu tarifu kao da je “moraš” placati jer bi svakako neku tarifu placao, zato i jeste dobra ponuda od A1 ta bila. To što te oni zarežu na pretplati i uzmu 4 hiljade mesecno za to, gledaš da bi je svakako plaćao 😁. Samo što ta ponuda od 86k za keš 7 pro i NEO ultra je bila ponuda samo za nove korisnike koji prelaze iz druge mreže, a ne za stare korisnike
Pa mislim obicno je bolje uzeti fon posebno ali desi se nekad da bude ovakva ponuda pa ispadne bolje

a mislis da bi ti bio jeftinji? nisu ludi, naplate tarifu skuplje, a fon jeftinje

al idalje ispadne jeftinje za par hiljada da se uzme neo ultra plus taj honor 182500 a sa tarifom i prodavnicom 198000, 15,5k ti je jetinje u a1 idalje...

Mislim da je doslo do zabune :)

Napisao sam da bih zeleo, ako je moguce, da dobijem uslove kao novi korisnici ili neko ko uzima novi broj u A1. Dakle, 50% popusta na pretplatu i plus mogucnost kupovine telefona uz ugovornu obavezu. Sto mu dodje za konkretnu tarifu i telefon koji sam spomenuo, Neo Ultra (0.5x4000=2000din/mesecno) + Honor Magic 7 Pro (86580din za jednokratno placanje) = sve ukupno 134.580din. To mu dodje puno manje nego tih 182.500din.

Da ne spominjem i one poklone koji se dobijaju uz Honor za kupovinu do 03.02. sto je u vrednosti nekih 30ak hiljada dinara.

Ali sto bi se reklo, lepo zvuci samo je neizvodljivo u mom slucaju :)

***, ne moze i pretplata i fon :/

Za prelazak iz druge mreže može, ne u poslovnici već preko agenta

Moze popust i za telefon, ali samo za reciklazu starog telefona, uz prenos broja preko agenta.

• Like
Reagovanja: nuk
Prema informacijama iz A1 call centra, promocija za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, koja uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate, produžena je i sada važi do 28.02.2025.

Prema informacijama iz A1 call centra, promocija za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, koja uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate, produžena je i sada važi do 28.02.2025.
Znači može da se kupi broj pa da se prebaci kod njih u mrežu i da se aktivira Mega plan!?

Neki kažu ne mora a neki pak da mora tih " dva meseca " .
Juče mi je operaterka sa A1 tako rekla ako je ona grešila sad ja greškom pišem .😄
Prenos broja je moguć posle najmanje 2 meseca provedena u staroj mreži. - ovo su uslovi prenosa
Ranije je bilo 3 meseca, pa su skoro smanjili na 2.

Pokušao sam da se prebacim na A1 pripejd sa mts pripejd ali ne mogu, iako imam puk broj. Ne daju mi u A1 jer je broj registrovan na mog oca pa mora i on da dođe pa da se prebacim. A da cimam oca 100 km da dođe do bg stvarno niti želim niti mogu. A1 tržni centar galerija.

Pokušao sam da se prebacim na A1 pripejd sa mts pripejd ali ne mogu, iako imam puk broj. Ne daju mi u A1 jer je broj registrovan na mog oca pa mora i on da dođe pa da se prebacim. A da cimam oca 100 km da dođe do bg stvarno niti želim niti mogu. A1 tržni centar galerija.
Zahtev za prenos broja potpisuje osoba na koju se vodi broj ili ovlašćeno lice uz overeno ovlašćenje vlasnika.

Odvedi ga u mts pa nek prebace br na tvoje ime. Posle toga mozes lagano u A1

Preokret. U mts su mi ipak dozvolili da preregistrujem na svoje ime, bilo je dovoljno da je fizički kartica kod mene - da im se javim na telefon. E sad da vidim koliko će im trebati vremena (pretpostavljam 24 časa) da prebace mene u evidenciju kao vlasnika, jer mi je zahtev za prebacivanje u A1 odbijen.

Preokret. U mts su mi ipak dozvolili da preregistrujem na svoje ime, bilo je dovoljno da je fizički kartica kod mene - da im se javim na telefon. E sad da vidim koliko će im trebati vremena (pretpostavljam 24 časa) da prebace mene u evidenciju kao vlasnika, jer mi je zahtev za prebacivanje u A1 odbijen.
Pa šta su Vam naveli kao razlog ?

Pa šta su Vam naveli kao razlog ?
Možda sam se loše izrazio u prethodnom postu. U A1 nisu hteli da prebace pripejd broj iako imam PUK. To nije dovoljno pošto ja nisam bio vlasnik broja već moj otac. Zatim pravac u mts pa su prebacili vlasništvo nad karticom sa njega na mene. Onda u A1 sa papirom/fokazom da sam prebacio broj, u A1 ušli u proceduru da mi prebace, ja sve potpisao, dali mi i karticu ali stigao sms da je neuspešno prebacivsnje zbog netačnih podataka. Sad ću da vidim u mts da li mora da prođe neko vreme da se to prebaci.
Edit : u mts je sve ok, ja sam vlasnik broja. Sad ću da ponovim postupak u A1.

Poslednja izmena:
Da li A1 podržava RCS poruke?

Možda sam se loše izrazio u prethodnom postu. U A1 nisu hteli da prebace pripejd broj iako imam PUK. To nije dovoljno pošto ja nisam bio vlasnik broja već moj otac. Zatim pravac u mts pa su prebacili vlasništvo nad karticom sa njega na mene. Onda u A1 sa papirom/fokazom da sam prebacio broj, u A1 ušli u proceduru da mi prebace, ja sve potpisao, dali mi i karticu ali stigao sms da je neuspešno prebacivsnje zbog netačnih podataka. Sad ću da vidim u mts da li mora da prođe neko vreme da se to prebaci.
Edit : u mts je sve ok, ja sam vlasnik broja. Sad ću da ponovim postupak u A1.
Ponovio proceduru u A1, ponovo potpisao papire, dali mi novu sms krticu. Ovog puta nisam primio sms od A1 da je neuspešno prebacivanje. Ako sve bude bilo OK u ponedeljak ujutru će sve biti završeno.

I ja sam nakon prenosa muku mučio. Na kraju sam morao da resetujem telefon.

Prilozi

• Screenshot_20250130_200754_Messages.jpg
    Screenshot_20250130_200754_Messages.jpg
    94 KB · Pregleda: 60
Factory reset?

Da. Ne zaboravi da bekapuješ bitne stvari u telefonu.

• Like
Reagovanja: nuk
Nazad
Vrh Dno