Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Kako se sve može dopuniti kredit?
,na A1 piše online, a nudi i dopunu drugog broja, da li to znači da ću sakupljenim kreditom moći da dopunim drugi pripaid broj u A1?
Čini se najlakše u poslovnici.

Prilozi

• Screenshot_20250127_230628_Chrome.jpg
    Screenshot_20250127_230628_Chrome.jpg
    52.9 KB · Pregleda: 31
Kako se sve može dopuniti kredit?
,na A1 piše online, a nudi i dopunu drugog broja, da li to znači da ću sakupljenim kreditom moći da dopunim drugi pripaid broj u A1?
Čini se najlakše u poslovnici.
Ne znači. A1 nema slanje kredita sa pripejda na pripejd. Kome želiš da dopuniš kredit? = Na koji broj platnom karticom uplaćuješ dopunu?

Tu ponudu

A sto bi njen broj morao da vracas? Ti svoj prebaci gde hoces ali ako njoj odgovara A1,ne znam zasto bi se ponovo vracala u budjavi mts.
Pa ne moram nego ako mi ne daju istu ponudu noracu traziti u mts ili drugo.Pa zato sto npr.ona sad u mts u i koji god plan ili krediti da joj uplatim odmah odw jer se ravunaju minuti ka svim mrezam a ovako bi imala neograniceno u mojoj mrezi.Msm pozivi su kratki uglavnom kad ide iz skole i gde je da mi kaze.Hvala puno
@Brunda ne ide ugovorna obaveza, ali pre prelaska u novu mrežu broj mora da provede barem 60 dana u A1 (što pored besplatnog Mega plana je suludo i jedino bi loš, gotovo neupotrebljiv domet na njenim lokacijama bio valjani razlog) i trebalo bi da se dopunjuje na 90 dana sa po barem 200 dinara da ne bi izgubila promociju.
E pa video sam taj mega plan na netu pa cu bas da svratim do neke poslovnice da pitam moze li to onda.

@Brunda dodatno da pojasnim: do kraja meseca ko prenese broj u A1 na dopunu, dobija besplatan Mega plan na godinu dana.

Kolegi u martu istice A1 ugovor, zeli negde da dobije 50% na postpaid pretplatu. Da li je bolje nedelju dana pre isteka ugovora da trazi prenos u Yettel pa da ga zovu iz A1 i nude 50% ili posle pa da u Yettelu dobije 50% kao novi korisnik?

Kolegi u martu istice A1 ugovor, zeli negde da dobije 50% na postpaid pretplatu. Da li je bolje nedelju dana pre isteka ugovora da trazi prenos u Yettel pa da ga zovu iz A1 i nude 50% ili posle pa da u Yettelu dobije 50% kao novi korisnik?
Ja cekam 31. sad da mi istekne ugovor i vec 1. idem da zatrazim zahtev za prenos u Yettle.
Bio prosle nedelje, rekli mi da ne mogu nista da urade povodom zahteva za prenos u njihovu mrezu dok ne istekne ugovor u A1. Fazon, dodji odmah prvog i plati im 3-4 dana max po toj punoj ceni sto bude dok ne zavrse oni sta imaju.
Ostavio bih broj, koristim ga 12 godina vec pa sam odlucio da posle 6 ugovora odem iz A1.

… dan nakon isteka UO, podnese zahtev za prelazak na prepaid u Yettelu…

zadrzace te sve do kraja UO, nikako nece ni dan ranije da te puste, ali odma dan posle mozes

To već zavisi od toga čije usluge on želi da koristi. MTS trenutno ima odličnu akciju za prelazak iz A1

Steta sto je do 1. februara. Mozda se produzi nesto, mada njemu odgovara bilo sta da je do 1500 dinara, mozda i ostane u A1 ako mi ponude NEO 30 na 50%

Mega plan nema konkurenciju, osim ko je već u A1, pa nema mogućnost.

ima Globatel 1000 minuta i 30 gb neta

A1 ponudi neki popust samo retkima,mozda ga dobije 20-30% njihovih korisnika (mislim na popust za produzenje ugovora). U svakom slucaju je bolje podneti zahtev za prebacivanje broja u Yettel nego se nadati i cekati da vam neko iz A1 ponudi nesto.

Plus što su u A1 paketi, bar meni, užasno glupi. Do Maja ih trpim i onda odmah odoh u Yettel na Mobile M. 20min i 5Gb u romingu svaki mesec, plus na to besplatne aplikacije ne može da se uporedi sa onim njihovim Neo Ultra.
Taj ko smišlja pakete u A1 pod obavezno da promeni zanimanje.

Plus što su u A1 paketi, bar meni, užasno glupi. Do Maja ih trpim i onda odmah odoh u Yettel na Mobile M. 20min i 5Gb u romingu svaki mesec, plus na to besplatne aplikacije ne može da se uporedi sa onim njihovim Neo Ultra.
Taj ko smišlja pakete u A1 pod obavezno da promeni zanimanje.
Mislim da je to Mobile L. Ja sam trenutno na M tj. Total data stari, i kao i svima ostalima sto nude u aplikaciji, imam ponudu za prelazak na taj Mobile L i on ima 20 minuta i 5gb u romingu. Trenutno u M paketu imam 2gb u Evropi. Ovaj L ne moze da se dobije po ceni od 3000 nego tek par meseci dok si na M oni ponude L za 3000 mesecno do isteka ugovora

Ako slucajno nekome treba kod od 50% popusta za Neo tarife uz prelazak u A1 mrezu, imam jedan.... PP.

A1 ponudi neki popust samo retkima,mozda ga dobije 20-30% njihovih korisnika (mislim na popust za produzenje ugovora). U svakom slucaju je bolje podneti zahtev za prebacivanje broja u Yettel nego se nadati i cekati da vam neko iz A1 ponudi nesto.
pa samo ako si "bitan" kolko sam izvalio, sto veca potrosnja to vece sanse da te zele zadrzati

Ako ima A1 agenata na forumu, molim da mi se javi u PP. Trenutno sam u A1 na prepaid, pa bih da predjem na postpaid ako moze da se dobije kao za prelazak iz druge mreze, 50% popusta na pretplatu i plus telefon.

Znači mogu da kupim neki 063 broj na trafici odem i registrujem u A1 i dobijam Mega plan 12 metra free
NE MOZES broj mora biti u mrezi aktivan min 2 meseca ...uslovi prenosa broja
nadji neki neregistrovan a aktivan broj u mrezi duze od 2 meseca
vidi na limundo kupindo kupujem prodajem oglasima .... ja sam tako nasao jedan neregistrovan nije opterecen pozivima aktivan duze od dva meseca za brata ;-)
e da broj me kostao 300 din sa slanjem 600 .. ali ako ne produze promociju tesko je to sada izvodiljivo

• Like
Reagovanja: fiy
Ako ima A1 agenata na forumu, molim da mi se javi u PP. Trenutno sam u A1 na prepaid, pa bih da predjem na postpaid ako moze da se dobije kao za prelazak iz druge mreze, 50% popusta na pretplatu i plus telefon.
ne moze i fon i 50% na tarifu, uzmi u neku tehnicku radnju na rate mozes posted dinom na 6 rate intezinim debitnim do 12 rata mislim...

Znači mogu da kupim neki 063 broj na trafici odem i registrujem u A1 i dobijam Mega plan 12 metra free
Nažalost, ne. Broj mora da bude u mreži 60 dana. Jedino mts nudi bonus za registraciju po 2025 minuta, poruka i gigabajta na 90 dana.

Da li je moguce na https://a1.rs/moja1 pod korisnickim nalogom(korisnicko ime i lozinka) videti sve svoje brojeve koji su u A1?
Postoji li nacin da se dodaju, imam 4 broja, a prikazan je samo jedan?
Jel svima ovaj moja1 portal spor i bagovit, cesto nece da se ucita, pa moram od odem na https://a1.rs/privatni da se izlogujem, pa ponovo ulogujem ili je to nesto do mene?

Koristio sam njohov biznis portal,gde sam bio admin, to je bio pakao. Nikad to nije radilo kako treba. Prosto neverovatno. Da li se nesto promenilo,izgleda da nije.

Da li je moguce na https://a1.rs/moja1 pod korisnickim nalogom(korisnicko ime i lozinka) videti sve svoje brojeve koji su u A1?
Postoji li nacin da se dodaju, imam 4 broja, a prikazan je samo jedan?
Jel svima ovaj moja1 portal spor i bagovit, cesto nece da se ucita, pa moram od odem na https://a1.rs/privatni da se izlogujem, pa ponovo ulogujem ili je to nesto do mene?
Na žalost to tako funkcioniše .
Da bi ste dodali broj morate kroz aplikaciju , gore desno da dodate nalog sa brojem .

Nazad
Vrh Dno