Uspeo je podneskom zahteva za raskid zbog poskupljenja da uzme novi ugovor na 50%, a da nastavlja da plaća rate, inače ne rade to.mislim da je samo jedan kolega tvrdio da je uspeo i 50% i fon, ovako svi smo uzimali 50% bez uredjaja jer ne bi trebalo da moze to tako
Za stare korisnike mora više akrobacija, tj. prvobitno nude popust na viši paket preko aplikacije pa kada se ode u poslovnicu 30% i tek onda podneskom zahteva za prenos, eventualno raskid ugovora ili prelazak na prepaid (ali postoji šansa da se broj trajno ugasi ili realizuju prelazak na dopunu bez zvanja), mada se mnogi odlučuju za povratak na dopunu i novi ugovor na 50%, tako da kod njih nije baš sve iz cuga, čak naprotiv.Ovo sa popustom samo za nove korisnike je cisto glupiranje. Trebaju da se ugledaju na Yettel koji i starim i novim korisnicima daje 50% popusta.
Bio sam bjihov korisnik 6-7 god. i pustili su me u Globaltel bez ikakve ponude. Vratio sam se jer sam dobio 50% popusta na NeoNeo koji mi istice u avgustu. 99% sam siguran da necu dobiti nista i zato cu najverovatnije preci u Yettel (jer mts ne mogu organski da podnesem). Ako njima nije stalo da imaju vise korisnika,nije ni meni da se cimam oko necega sto se u Yettelu podrazumeva nakon isteka ugovora. Jeste da im je sporiji net ali sljaka i ovako.Za stare korisnike mora više akrobacija, tj. prvobitno nude popust na viši paket preko aplikacije pa kada se ode u poslovnicu 30% i tek onda podneskom zahteva za prenos, eventualno raskid ugovora ili prelazak na prepaid (ali postoji šansa da se broj trajno ugasi ili realizuju prelazak na dopunu bez zvanja), mada se mnogi odlučuju za povratak na dopunu i novi ugovor na 50%, tako da kod njih nije baš sve iz cuga, čak naprotiv.
Nećeš je ti ugasiti, ugasiće je oni 😁😁😁 tako da nemaš cimanja ako nećeš da je registruješ.Da li je i kome moguce prijaviti A1 za uznemiravanje? Minimum jednom mesecno dobijam pozive na prepaid karticu koju slabo koristim, za razne ponude, pakete itd. iako sam pre 2 godine kad su poceli da me zovu striktno naglasio da me ne zove vise niko nikada. I svakom narednom ko je zvao iz A1 sam ponovio isto.
Danas me zove neki retard od zene i pocinje da se svadja, u fazonu mi mozemo i moramo da vas zovemo dok imate neregistrovan broj itd.
Ili cu da ugasim karticu ili cu da ih prijavim ako je ikako moguce, jer ovo je postalo nepodnosljivo.
Ako je fiksni broj imaš registar ne zovi na aplikaciji i prijaviš brojMa registrovacu je nije problem, ne zovu oni zbog toga, nego da smaraju sa raznoraznim ponudama...
Samo ako je ugovor zaključen van poslovnih prostorija (prihvatanje ponude call centrom/mejlom/sms-om ili ugovor poslat kurirom) možeš da pošalješ Izjavu za odustanak od ugovora na daljinu, bez navođenja razloga o odustanku. To znači da od datuma podneska ona proizvodi pravno dejstvo i sve usluge pružene tokom obrade zahteva su protivpravne, a ti samo plaćaš razliku benefita i pune cene do tog datuma.Postoji li onih 14 dana da se "predomislim" ili bih platio punu cenu paketa srazmerno broju dana?
Pa 22.02, možda može i 21.02. Ako odeš pre, odbiće te.Izvinjavam se ako je bilo već slično pitanje, ugovor mi ističe 21.02, kada da odem da podnesem zahtev za raskid ugovora/prelazak u drugu mrežu, a da mi ne naplate onu full cenu paketa?
Evo informacije iz prve ruke. Za prelazalk iz druge mreze u A1 ili za uzimanje novog broja moguce je ostvariti popust od 50% na racun i uzeti telefon plus dodatno moze da se iskoristi kod za donosenje starog telefona u iznosu od 15000. Nije bitno koji telefon se donosi za kod, niti u kakvom je stanju (meni je na jednom od dva telefona nedostajao deo ekrana). Ovi se uslovi dobijaju od agenta prodaje, ne znam da li je moguce dobiti ovo u poslovnici.
U Yettel na prepaid pa sačekaš par dana i kada ti se u aplikaciji pojavi ponuda za prelazak na postpejd uz 50% popusta, onda možeš da uzmeš njihov odgovarajući paket upola cene.Prešao bih iz pripejd a1 u neki neo. Da li ima mogućnost da se neki popust izdejstvuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari