Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ako sam dobro skapirao čovek je u A1 i želi da ostane u A1 ali da pređe na postpaid NEO paket? U tom slučaju, može da se proba preko agenta nešto da se dobije, ne znam koliko su darežljivi za prelazak sa prepaida na postpaid.
Za prenos broja i za novi broj daju sigurno za sad 50% na 24 meseca.

Ako sam dobro skapirao čovek je u A1 i želi da ostane u A1 ali da pređe na postpaid NEO paket? U tom slučaju, može da se proba preko agenta nešto da se dobije, ne znam koliko su darežljivi za prelazak sa prepaida na postpaid.
Za prenos broja i za novi broj daju sigurno za sad 50% na 24 meseca.
Tako je. Ako ima neki agent iz a1 neka mi se javi u inbox.

Koliki treba da pise iznos mesecne pretplate na postpaid ugovoru ako je potpisan sa ovom akcijom 50% na 24meseca, konkretno za Neo Super, da li 4049 ili 3049?

Da, tako bi trebalo, ali me zanima sta pise tacno u ugovoru, koji je iznos mesecne pretplate, da li 3049 ili 4049.

Da, tako bi trebalo, ali me zanima sta pise tacno u ugovoru, koji je iznos mesecne pretplate, da li 3049 ili 4049.
puna cena sa ugovor koju dobijas je 3049 -50 za e racun, ako imas 50% bi trebalo sa e racunom 1499 neo neo sa 50% 2804 je 1402 i e racunn 1352 mi ispada

puna cena bez ugovora, da

Meni to zapravo pise i na potpisanom pretplatnickom ugovoru... 🤔
Nisam ni obratila paznju...

1000009341.jpg

Neka mi se javi neki A1 agent na pp u vezi prelaska A1 prepaid na A1 postpaid neo surf uz 50% na 24 meseca.

puna cena sa ugovor koju dobijas je 3049 -50 za e racun, ako imas 50% bi trebalo sa e racunom 1499 neo neo sa 50% 2804 je 1402 i e racunn 1352 mi ispada
Trebalo bi ovako 3049-50%=1524,5-50 = 1474.5. :)
Ok je to, nego me zanima sta pise na ugovoru...

Meni to zapravo pise i na potpisanom pretplatnickom ugovoru... 🤔
Nisam ni obratila paznju...

Pogledajte prilog 477844
E, to me interesuje, tako pise i kod mene, pa da ne ispadne da popust ide na tu cenu, a ne onu(3049) sa umanjenjem uz UO.
Poslao sam upit i korisnickoj sluzbi, pa cekam odgovor i od njih...

• Like
Reagovanja: fiy
Ovima više ne radi 0601234/pa 7 na tastaturi?
Mislio da mi daju broj poslovnice da pitam dal imaju prepaid kartica, da se ne šetam džaba!

Nece ti dati broj poslovnice. Ni ovi iz poslovnice ne daju svoj broj. 😁 A i nece da zovu oni nego vole kad setamo. Tako je bar bilo u Ns,pre godinu.

Trebalo bi ovako 3049-50%=1524,5-50 = 1474.5. :)
Ok je to, nego me zanima sta pise na ugovoru...

E, to me interesuje, tako pise i kod mene, pa da ne ispadne da popust ide na tu cenu, a ne onu(3049) sa umanjenjem uz UO.
Poslao sam upit i korisnickoj sluzbi, pa cekam odgovor i od njih...
Saznala sam da se gleda cena iz tabele na narednoj strani ugovora. Na tu cenu ide manje 50din za e racun i 50% na prenos broja.

@aleks989
Da, tako je, na drugoj strani pise sve o popustu i promocijama, u tabeli je cena sa popustom uz UO koja se naziva "SIM ponuda", a dole ispod pise da ide promocija od 50% na SIM ponudu.
Nisam obracao paznju na drugu stranu, a u poslovnici zaboravio da pitam... :)
Screenshot 2025-01-25 123344.jpg

avgusta smo izvrsli prenos vlasnistva, a oktobarski racun su slucajno uracunali 100%

Prilozi

• 1.png
    1.png
    15.5 KB · Pregleda: 69
  • 2.png
    2.png
    42.6 KB · Pregleda: 69
  • 3.png
    3.png
    26.2 KB · Pregleda: 69
Jel podneo neko skoro zahtev za prenos broja iz MTS u A1 ?
Čuo sam se sa nekim agentom u A1 koji mi je rekao da je podneo zahtev, i čekam od ponedeljka evo ali za sad nista novo, valjda se čeka da MTS odobri.
Koliko to može da potraje?

Ja bih podneo, da su imali kartice.
Prošli put je trajalo oko 48h, MTS je zvao u roku od pola sata i kao ok za prenos.

Ako ima neko ovde kome je istekao ugovor u prethodnih mesec-dva i da je zatrazio prelazak u Yettel nek mi se javi u pp.
Hvala unapred. 🖐️

Jel podneo neko skoro zahtev za prenos broja iz MTS u A1 ?
Čuo sam se sa nekim agentom u A1 koji mi je rekao da je podneo zahtev, i čekam od ponedeljka evo ali za sad nista novo, valjda se čeka da MTS odobri.
Koliko to može da potraje?
Kod mene se prenos zavrsio za nekoliko dana, prosle nedelje.

Ja upravo podneo zahtev, čeka se MTS, ako je ok, biće mislim 29. Da je rekla, svakako u januaru.

Ako moze mala pomoc.Cerka ima prepaid br. U mts-u.Prebacio bih joj br.u A1 isto prepaid jer sam ja u A1 pa msm da ce lakse biti Ako prelazi sa prepaid a na prepaid da li ide neka ugovorna obaveza ili npr.Jer npr meni u julu istice neo neo sa 50 posto pa ako ne dobijem isto moracu preci u mts pa cu onda i nju morati opet vratiti u mts.Hvala

@Brunda ne ide ugovorna obaveza, ali pre prelaska u novu mrežu broj mora da provede barem 60 dana u A1 (što pored besplatnog Mega plana je suludo i jedino bi loš, gotovo neupotrebljiv domet na njenim lokacijama bio valjani razlog) i trebalo bi da se dopunjuje na 90 dana sa po barem 200 dinara da ne bi izgubila promociju.

Tu ponudu
Ako moze mala pomoc.Cerka ima prepaid br. U mts-u.Prebacio bih joj br.u A1 isto prepaid jer sam ja u A1 pa msm da ce lakse biti Ako prelazi sa prepaid a na prepaid da li ide neka ugovorna obaveza ili npr.Jer npr meni u julu istice neo neo sa 50 posto pa ako ne dobijem isto moracu preci u mts pa cu onda i nju morati opet vratiti u mts.Hvala
A sto bi njen broj morao da vracas? Ti svoj prebaci gde hoces ali ako njoj odgovara A1,ne znam zasto bi se ponovo vracala u budjavi mts.

nema nekog razloga da "morate" biti u istoj mrezi, a1 je generalno bolji po pitanju neta i cena, naravno ako se desi da odes u mts nakon isteka UO probaj da pregovaras neki popust i za cerku ako vracas broj kod njih, ali nemaju neku ponudu koja bi bila tandem ovoj od a1

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno