Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Jel može da se ide direkt u A1 poslovnicu da se traži prenos broja sa Yettela na kojem ugovor ističe za dve nedelje, ili mora prvo da se ide do Yettela? Pokušavam da uhvatim Mega Plan na drugom broju, mada ne znam jel vremenski izvodljivo jer je do 31. 12. promocija, ne znam ima li neki otkazni rok kod Yettela ili nešto...

E pa to, pretpostavljam da može i ranije samo što će se prenos izvršiti tek nakon isteka, nego sam pitao zbog ovog otkaznog roka ako postoji, hvala!

Jel može da se ide direkt u A1 poslovnicu da se traži prenos broja sa Yettela na kojem ugovor ističe za dve nedelje, ili mora prvo da se ide do Yettela? Pokušavam da uhvatim Mega Plan na drugom broju, mada ne znam jel vremenski izvodljivo jer je do 31. 12. promocija, ne znam ima li neki otkazni rok kod Yettela ili nešto...
Ugovor ističe 20.12.2024., znači 21.12.2024. odete u A1 poslovnicu, podnesete zahtev za prelazak u drugu mrežu, na dopunu (prepaid)*, ( kod njih ) i to je to.

E pa to, pretpostavljam da može i ranije samo što će se prenos izvršiti tek nakon isteka, nego sam pitao zbog ovog otkaznog roka ako postoji, hvala!
… nije to bitno, nema otkaznog roka… dan kad si podneo zahte će biti pre 31.12 - nije bitno posle toga kada ti je prenos…

Ja gledam za mamu isto taj mega plan, njoj je do 27.12. ugovor u jetelu. Sad ne znam ako ode tipa 28.12. i podnese zahtev za prenos broja da li će ukačiti promociju bez obzira na to sto prenos zna da potraje pa možda probije promociju do 31.12.?
I još jedna stvar me zanima, probao sam da nadjem na sajtu ali nisam uspeo...da li ima neka caka sa tom promocijom 12m besplatno mega plan, tipa da potpišeš neki ugovo ili nekako drugačije da se obavežeš? Ovako ispada prebacim broj u a1, godinu dana koristim džabe mega plan i posle toga idem dalje gde želim? Malo mi nerealno...

То је припејд - нема уговора, ни уговорне обавезе. Кад истекне акција свако може да иде где хоће.
Тачније, може и одмах, у било које време.

Nije te slagala, ova ponuda od 50% za NEO surf i NEO 5 do kraja ugovorne obaveze je trajala do 30. novembra, samo ne znam kako ti nije stigla poruka!?

Za sve koji su dobili poruku za 50% popusta do 30. novembra, trebalo bi da važi još. Ja sam u decembru uzeo, rekli su mi u poslovnici da je produženo i da važi i ovaj mesec.

@mihajlosd U mom slučaju prenos je trajao dan i po. Prekjuče popodne podneo zahtev, noćas broj prenet, Mega Plan aktiviran.

Stigao A1 Market

Prilozi

• IMG_0507.png
    IMG_0507.png
    193.4 KB · Pregleda: 195
  • IMG_0508.png
    IMG_0508.png
    103 KB · Pregleda: 184
Evo sad češljam malo i druge teme i kao da iz nekih postova zaključujem da ja ne mogu sa postpaid-a iz jetela npr da podnesem zahtev za prelazak na prepad u vip recimo, iako je ugovorna obaveza istekla? Jesam li dobro razumeo?

Ok, hvala na odgovoru. Znam da nekad nije bilo pomena o tome, ali sam iskreno ispao iz tematike, a i dugo vremena me nema na forumu zbog raznoraznih obaveza pa nisam u toku. A iz nekih postova se stvarno moglo zaključiti tako (verovatno jer su izvučeni iz konteksta). Bitno mi je samo da po isteku uo broj moze instant sa postpaid-a na prepaid kod drugog operatera. Hval još jednom.

Naravno, zahtev uspešno prihvaćen, danas sam već u A1 mreži.
Zanimljivo da mi je danas, dojučerasnji provajder Yettel poslao sms sa nekim promocijama, a broj je prenet u A1 mrežu.

Uzgred, da pitam, A1 mreža ne podržava slanje i primanje RCS poruka?

Podrzava

Prilozi

• Screenshot_2024-12-06-17-02-33-555_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-06-17-02-33-555_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg
    68.7 KB · Pregleda: 143
Gde se ovo nalazi u Moj A1 aplikaciji? Preko web-a nemam ništa.

Prilozi

• IMG_8458.png
    IMG_8458.png
    172.1 KB · Pregleda: 100
  • IMG_8459.png
    IMG_8459.png
    114.5 KB · Pregleda: 76
Kliknes na moj broj pa moj paket

Prilozi

• IMG_20241206_171858.jpg
    IMG_20241206_171858.jpg
    74.2 KB · Pregleda: 62
  • Screenshot_2024-12-06-17-18-02-453_rs.vipmobile.mojvip2.jpg
    Screenshot_2024-12-06-17-18-02-453_rs.vipmobile.mojvip2.jpg
    39.3 KB · Pregleda: 70
U aplikaciji dole odaberes "moj broj" i prva opcija "moj paket".

@lmotep95 Uglavnom ne radi ali se nalazi u dodacima ("moj broj" dodaci, samo za tebe).

@fiy Ne znam što kod mene neće.

Prilozi

• Screenshot_20241206_171517_Messages.jpg
    Screenshot_20241206_171517_Messages.jpg
    88.8 KB · Pregleda: 139
Pratim ovu temu ali ne primetih, od kada su uveli nove pakete, informacije i iskustva šta se dobija za prelazak na postpejd u A1.
Znam za ovaj mega plan na pripejdu o kome se najviše priča u ovoj temi u poslednje vreme (iako je u naslovu teme postpejd). Ako neko zna šta može da se dobije na postpejdu za prebacivanje broja iz druge mreže, da li uopšte imaju neke popuste na one cene na sajtu

Nazad
Vrh Dno