Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Hvala samo ne nalazim tu tarifu (Neo Surf 100) na njihovom sajtu. Ima Neo Surf ali se ne uklapa cena. Jel.to nešto personalizovano kad se prebacuje broj?

Edit: Sad vidim, verovatno je mislio na Neo Super koji ima 100gb

Hvala samo ne nalazim tu tarifu (Neo Surf 100) na njihovom sajtu. Ima Neo Surf ali se ne uklapa cena. Jel.to nešto personalizovano kad se prebacuje broj?

Edit: Sad vidim, verovatno je mislio na Neo Super koji ima 100gb
Da , vrv je mislio na Neo Super. Mislio i ja da ostavim broj tu da me zovu, ali iskreno Mega plan na dva broja mi zavrsava posao. Posle 12 meseci cu juriti neke ponude. A mozda nesto iskrsne kad krene 5g videcemo.

@fiy Ne znam što kod mene neće.
1000014900.jpg
Od ranije prenet pripejd broj, radi RCS, a da to pritom nisam ni znao da je konektovan (iako uvek idem na set up later i preskačem).
Šta može da se dobije na postpejdu za prebacivanje broja iz druge mreže, da li uopšte imaju neke popuste na one cene na sajtu
Iz BNT zovu duže vreme i nude popust na Start tarifu za 700 dinara. A1 agenti ima možda skoro godinu dana kako ništa vredno pomena ne daju, čak ni kada se traži prelazak u drugu mrežu. Koplja su se lomila oko NeoNeo za 1250 što je bilo upola cene na 2 godine i to nisu davali svima. Sad opet vidim da su i te tarife korigovane.

Naravno, zahtev uspešno prihvaćen, danas sam već u A1 mreži.
Zanimljivo da mi je danas, dojučerasnji provajder Yettel poslao sms sa nekim promocijama, a broj je prenet u A1 mrežu.
I meni je MTS slao.

I meni je MTS slao.
Deaktivacija mts promotivnih i servisnih poruka se vrši bilo kojim tekstom na 6560 (obično pošaljem STOP po ranijim instrukcijama). Pošto si sad u A1, ne znam da li će ti se poruka naplatiti, a najbolje bi bilo da probaš prvo bez kredita.
IMG_20241207_105639.jpg
Neko je ovde otvarao novu temu i pitao da li A1 planira poskupljenja pa pošto sam naleteo na ovo, da prenesem.

Jel radi volte na A1 prepaid, i treba li nešto da se aktivira?
Nemam iskustva sa volte, jer sam po prvi put ubacio sim kartice u A55.

Kako znam da li radi, jel treba da se pojavi ikonica "volte" ili da proverim net tokom razgovora?

Treba, ni meni ne radi.

Radi na prepaidu kod A1 VoLTE, nekad sam proradi, nekad posle mesec dana, pozovi, pitaj. Ako ti kazu da ne moze na prepaidu, zamoli ih ljubazno da provere, saznace da moze.

Samo da potvrdimo.
Da li je besplatan mega plan na 12 meseci i dalje aktuelna ponuda kod prenosa broja u A1?

Jeste, do 31. decembra.

Ako vidis ponudu na dnu strane, i dalje je aktuelna. ;)

Zna li neko da li je moguće preći na veće pakete ako je potpisan ugovor uz promociju 50% na ova dva manja zaokružena, koje su nudili za 925 din mesečno.
U slučaju da može, Neo super bi izašao na 1475 din.
1000022922.png

Akcija za klijente OTP banke: Uz prenos broja u A1 dobija se 12 meseci po 1 dinar za NEO tarifu po želji uz uo 24 meseca. Klijenti OTP dobijaju kod putem Viber poruke koji nose u a1 prodajno mesto gde potpisuju zahtev za prenos broja.

Kod A1 se plaćala promena tarife tokom trajanja UO, pitanje je da li je isplativo uopšte.

Akcija za klijente OTP banke: Uz prenos broja u A1 dobija se 12 meseci po 1 dinar za NEO tarifu po želji uz uo 24 meseca. Klijenti OTP dobijaju kod putem Viber poruke koji nose u a1 prodajno mesto gde potpisuju zahtev za prenos broja.
Jel pise to negde kod otp ili a1 na sajtu ili

Mts zove korisnike A1/Yettel i nudi 12 meseci po dinar bilo koja tarifa , drugih 12 meseci puna cena. Koga zovu i po kom kriterijumu ne zna se.
Ali Mts uzvraca na A1 promociju godinu dana besplatan mega plan. Kome istice UO moze da svrati u poslovnicu i pita ako zeli preci u Mts.

Mts zove korisnike A1/Yettel i nudi 12 meseci po dinar bilo koja tarifa , drugih 12 meseci puna cena. Koga zovu i po kom kriterijumu ne zna se.
Ali Mts uzvraca na A1 promociju godinu dana besplatan mega plan. Kome istice UO moze da svrati u poslovnicu i pita ako zeli preci u Mts.
kod mene kontra iz A1 me zovu na MTS broj da predem kod njih :oops: 🤑:rolleyes:

… to je ono što nam treba… i očigledno da nisu imuni na veće migracije… naročito sad, pred kraj godine…

Ne vidim gde si video da je 24 meseca popust😗

aaa,ok.Nisam ispratio.

Nazad
Vrh Dno