Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Yetel je neograničeno - ograničen. Ko ga je koristio poslednje 2 godine, zna o čemu pričam (da se ogradim: na lokacijama gde se ja krećem).

Ma sve je to bezobrazluk. Taj kućni internet treba da bude neograničen (flat) a ne da im tu prosimo i da nas šamaraju sa cenama. Svi operateri su isti za taj kućni net.

Pre 5G-a standardna ponuda za kućni net neće biti flat. Jedino varijante kao što su vikend net postoje kao pravi FLAT.

Ja išao danas da predjem na postpaid zbog 50% neo surf, kaže ti si na crnoj listi 🙃Proveriše da nemam dug na drugom broju, da nemam ništa na kreditnom birou(logično jer nemam ni kredit ni dugove).
Kažu da će proveriti sutra detaljno sve i da će me kontaktirati..
Na kraju je naravno bila "interna" greška, ispravili su posle 2 dana i potpisao sam ugovor 24m uz 50% popusta.

Nisam ovo ispratio,daju 50% na Neo Surf svima?

Imam jedan broj na prioejdu,zvali neki dan majku,ona ih prosledila na mene ali se vise nisu javljali. Ne znam ni sta su joj nudili i da li su stigli jer ih ona odmah upucuje na mene.

svakako placam 700 din onaj pripejd plan tako d bih prisatao na tu ponudu za Neo Surf.

Sutra zovem Anu da pretim😁

Svako kome je istekla UO ili ko ima prepaid i podnese zahtev za migraciju broja u mts ili Yettel ponude 50% na Surf ili Neo 5+5.
Za jače pakete ne znam koja je ponuda u tom slučaju.

Ja sam na pripaidu vec godinu dana i koristio sam mocni plan.
Ponudili su mi 50% na Surf ili Neo 5+5 putem sms-a tek kada sam prestao da obnavljam plan. Ipak sam pokrenuo prenos u Yetel. Niko nije zvao prenos je odobren i zakazan za 4.12.24.

… noćas prebačen broj i gidim da je aktiviran Mega plan… da li će se broj sam pojaviti u aplikaciji, u kojoj sam prethodno ulogovan drugim postpaid brojem sa UO…?! Trenutno sam ovaj broj ne mogu da unesem u nju… vidim da mi ne radi ni Paypal 2FA SMS, a broj je aktivan, stižu druge SMS poruke…

… noćas prebačen broj i gidim da je aktiviran Mega plan… da li će se broj sam pojaviti u aplikaciji, u kojoj sam prethodno ulogovan drugim postpaid brojem sa UO…?! Trenutno sam ovaj broj ne mogu da unesem u nju… vidim da mi ne radi ni Paypal 2FA SMS, a broj je aktivan, stižu druge SMS poruke…
Ja sam morao da ih zovem da pridruže broj mom nalogu. Ne povezuju ništa. Ti ne možeš da dodaš pripejd broj koji je već registrovan, pa čak i ako je registrovan na tvoje ime.

… upravo sam se po drugi put čuo sa A1 i podneli su zahtev da se, ukoliko ograničenje postoji, isto skloni za VAS poruke na mom broju… nadam se da problem neće potrajati, pošto sam se već čuo sa Paypalom i sa njihove strane je sve u redu…

Krenula je novogodišnja promocija do 40k popusta na telefone uz reciklažu ali ja ne vidim nove modele telefona

Prilozi

• Screenshot_20241202_134348_Opera.jpg
    Screenshot_20241202_134348_Opera.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 112
  • Screenshot_20241202_134240_Opera.jpg
    Screenshot_20241202_134240_Opera.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 109
Barem oni telefoni koje sam ja pratio A35 A55 su skuplji danas , nego dok je trajao crni petak u subotu 30.11.
A koliko jedni od druhih prepisuju sad i A1 uveo prvih 12 meseci niza cena drugih 12 puna cena. 😄

Prilozi

• Screenshot_20241202_153253_Opera.jpg
    Screenshot_20241202_153253_Opera.jpg
    75.6 KB · Pregleda: 87
… upravo sam se po drugi put čuo sa A1 i podneli su zahtev da se, ukoliko ograničenje postoji, isto skloni za VAS poruke na mom broju… nadam se da problem neće potrajati, pošto sam se već čuo sa Paypalom i sa njihove strane je sve u redu…
Mozes i u samoj A1 app da proveris da li su ti VAS poruke ukljucene ili iskljucene.

… na žalost, nema te opcija u prepaid sekcije aplikacije… na postpaidu, u ‘Moj profil’ moguće je upravljati VAS porukama…

Koliko dana pre kraja ugovorene obaveze u A1 se može podneti zahtev za prelaz na A1 prepaid ?
Hvala unapred na odgovoru.

Noćas aktivirane kartice A1 , preneto iz MTS, već aktivirano Mega, a kredit da se uplati tek za 3 meseca

Krenula je novogodišnja promocija do 40k popusta na telefone uz reciklažu ali ja ne vidim nove modele telefona

Krenulo je jos jedno ciscenje zaliha pre nove godine i "navlakusa" od navodnih 40k popusta za vecinu kombinacija
paket + telefon.
( pogledajte cene telefona za kupovinu na 6-18 cekova plus cene paketa sa stvarnim popustima , pa onda racunajte )

… na postpaid UO ostalo par meseci do kraja… da li je neko skoro tražio da mu izračunaju koliko treba da plati za prevremeni raskid…?! Ako je napomena da se broj prenosi u drugu mrežu, da li nude da se potpiše nova, povoljnija UO kako bi vas zadržali…?!

Cuo sam se sa Anom. Pa to je 50% popusta ali samo prvu godinu,posle redovna cena? Ili me Ana slagala?
Nije te slagala, ova ponuda od 50% za NEO surf i NEO 5 do kraja ugovorne obaveze je trajala do 30. novembra, samo ne znam kako ti nije stigla poruka!?

Ja sam uzeo NEO surf za 925 dinara a vidim danas da su poklonili preko aplikacije i 100 minuta razgovora plus do kraja ugovora, lepo od njih pošto ovaj paket ima samo 300 minuta razgovora.

Ja sam uzeo NEO surf za 925 dinara a vidim danas da su poklonili preko aplikacije i 100 minuta razgovora plus do kraja ugovora, lepo od njih pošto ovaj paket ima samo 300 minuta razgovora.
Zar nije to jednokratno, ako se recimo potroše standardni min/sms pa da se iskoristi? Sumnjam da se svakog meseca dobija +100

Nije te slagala, ova ponuda od 50% za NEO surf i NEO 5 do kraja ugovorne obaveze je trajala do 30. novembra, samo ne znam kako ti nije stigla poruka!?

Meni rekose samo prva godina 50%. Broj na pripejdu,imam jos jedan ali se nisu otvorili. Odustao sam ,neisplativo mi je je. Placao bi preko 100 % vise.

Zar nije to jednokratno, ako se recimo potroše standardni min/sms pa da se iskoristi? Sumnjam da se svakog meseca dobija +100
Eto, ne znam ni ja sad da li je tako kao što ti kažeš ili kako sam ja mislio ali piše:

'U znak zahvalnosti zbog Vase vernosti, u Moj A1 aplikaciji, u sekciji Samo za tebe, cekaju Vas poklon dodaci koje mozete da aktivirate od danas pa do kraja ugovorne obaveze'.
U svakom slučaju videću ako potrošim do 17. sve minute da li važi samo jednom ili se obnavlja svakog meseca.

Nazad
Vrh Dno