Na kraju je naravno bila "interna" greška, ispravili su posle 2 dana i potpisao sam ugovor 24m uz 50% popusta.Ja išao danas da predjem na postpaid zbog 50% neo surf, kaže ti si na crnoj listi 🙃Proveriše da nemam dug na drugom broju, da nemam ništa na kreditnom birou(logično jer nemam ni kredit ni dugove).
Kažu da će proveriti sutra detaljno sve i da će me kontaktirati..
Cuo sam se sa Anom. Pa to je 50% popusta ali samo prvu godinu,posle redovna cena? Ili me Ana slagala?Sutra zovem Anu da pretim😁
Ja sam morao da ih zovem da pridruže broj mom nalogu. Ne povezuju ništa. Ti ne možeš da dodaš pripejd broj koji je već registrovan, pa čak i ako je registrovan na tvoje ime.… noćas prebačen broj i gidim da je aktiviran Mega plan… da li će se broj sam pojaviti u aplikaciji, u kojoj sam prethodno ulogovan drugim postpaid brojem sa UO…?! Trenutno sam ovaj broj ne mogu da unesem u nju… vidim da mi ne radi ni Paypal 2FA SMS, a broj je aktivan, stižu druge SMS poruke…
Ako ti ovo izadje, moras da kliknes na model i pojavi se taj model.Krenula je novogodišnja promocija do 40k popusta na telefone uz reciklažu ali ja ne vidim nove modele telefona
Mozes i u samoj A1 app da proveris da li su ti VAS poruke ukljucene ili iskljucene.… upravo sam se po drugi put čuo sa A1 i podneli su zahtev da se, ukoliko ograničenje postoji, isto skloni za VAS poruke na mom broju… nadam se da problem neće potrajati, pošto sam se već čuo sa Paypalom i sa njihove strane je sve u redu…
30 dana pre isticanja trenutne ugovorne obaveze!Koliko dana pre kraja ugovorene obaveze u A1 se može podneti zahtev za prelaz na A1 prepaid ?
Hvala unapred na odgovoru.
Krenula je novogodišnja promocija do 40k popusta na telefone uz reciklažu ali ja ne vidim nove modele telefona
Nije te slagala, ova ponuda od 50% za NEO surf i NEO 5 do kraja ugovorne obaveze je trajala do 30. novembra, samo ne znam kako ti nije stigla poruka!?Cuo sam se sa Anom. Pa to je 50% popusta ali samo prvu godinu,posle redovna cena? Ili me Ana slagala?
Zar nije to jednokratno, ako se recimo potroše standardni min/sms pa da se iskoristi? Sumnjam da se svakog meseca dobija +100Ja sam uzeo NEO surf za 925 dinara a vidim danas da su poklonili preko aplikacije i 100 minuta razgovora plus do kraja ugovora, lepo od njih pošto ovaj paket ima samo 300 minuta razgovora.
Meni rekose samo prva godina 50%. Broj na pripejdu,imam jos jedan ali se nisu otvorili. Odustao sam ,neisplativo mi je je. Placao bi preko 100 % vise.Nije te slagala, ova ponuda od 50% za NEO surf i NEO 5 do kraja ugovorne obaveze je trajala do 30. novembra, samo ne znam kako ti nije stigla poruka!?
Ja sam uzeo NEO surf za 925 dinara a vidim danas da su poklonili preko aplikacije i 100 minuta razgovora plus do kraja ugovora, lepo od njih pošto ovaj paket ima samo 300 minuta razgovora.
Eto, ne znam ni ja sad da li je tako kao što ti kažeš ili kako sam ja mislio ali piše:Zar nije to jednokratno, ako se recimo potroše standardni min/sms pa da se iskoristi? Sumnjam da se svakog meseca dobija +100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari