Kako si prethodno dobio ponudu ako si na crnoj listi...Ja išao danas da predjem na postpaid zbog 50% neo surf, kaže ti si na crnoj listi 🙃Proveriše da nemam dug na drugom broju, da nemam ništa na kreditnom birou(logično jer nemam ni kredit ni dugove).
Kažu da će proveti sutra detaljno sve i da će me kontaktirati..
Prešao sam zbog povećanja cene paketa, isplatio 3-4 rate za telefon i prešao na prepaid. Može biti crna lista i zbog toga...Na prepaid si presao nakon istekom ugovora ili zbog toga sto su povecali cenu?
Stanje telefona kao i to da li radi ili ne,nije bitno.Kakve telefone prihvataju za zamenu? Imam jedan stari više godina, inače brikovan, sumnjam da bi za njega dali popust od 15 hiljada, ali nigde nisu naglasili kakvi telefoni dolaze u obzir.
Ako je stariji model potrebna je baterija i poklopac baterije da ima. Ako je touch, mislim da treba da bude "ceo", da ne fali sa njega vidljivo neki deo.. Nije bitno da li je polomljen itd.. tako su meni rekli.. Mada zavisi i na koga naletis u poslovnici. Nekad ni ne pogledaju uopste sta si doneo.Stanje telefona kao i to da li radi ili ne,nije bitno.
Mislim da je samo potreban imei.U yettel sam dao alcatel db neispravan tj nekompletan bez ekrana ali imao je nalepnicu sa imei i prosao je za reciklazu.Ako je stariji model potrebna je baterija i poklopac baterije da ima. Ako je touch, mislim da treba da bude "ceo", da ne fali sa njega vidljivo neki deo.. Nije bitno da li je polomljen itd.. tako su meni rekli.. Mada zavisi i na koga naletis u poslovnici. Nekad ni ne pogledaju uopste sta si doneo.
2 X ništa je ništa 😄Apropo Efektive
Sumnjiva potrošnja interneta u A1! - Efektiva
Učestale su žalbe korisnika usluga mobilnog operatora A1, koji redom tvrde da im internet iz paketa nestaje neosnovano, odnosno, potrošači tvrde da im A1 ubrzano “skida” internet sa stanja, iako ga nisu korisitli u tim količinama. Tako nam potrošači prijavljuju razne situacije, da im u istoj...efektiva.rs
Obicno imaju pozadi nalepnicu ili na kucistu utisnut imei.Barem je tako kod mene na vecini uredjaja sto sam korsitio biloA kako ces videti imei na neispravnom touch- mobu sa integrisanom baterijom? U A1 pre mesec dana nisu upisivali IMEI.
Pre 3 meseca sam kupila xbox i taj mesec sam poskidala sve živo od igara. Kućni net 400gb je nestao ko od šale. Doplatila sam dodatnih 100 ili 200 gb da bi imali šta da koristimo do kraja meseca. Sledeći mesec od novih 400gb za 10 dana je ostalo 0gb. Za to vreme samo 1 igra od 20-30gb je skinuta. I ovaj mesec takođe samo 1 igra od 20-30gb je skinuta. Do tada nam je i po 200gb ostajalo nepotrošenih na kraju obračunskog perioda... Čik im uplati dodatni net dodatak ako smeš. I nije prvi put da mi se to desilo sa njima.Apropo Efektive
Sumnjiva potrošnja interneta u A1! - Efektiva
Učestale su žalbe korisnika usluga mobilnog operatora A1, koji redom tvrde da im internet iz paketa nestaje neosnovano, odnosno, potrošači tvrde da im A1 ubrzano “skida” internet sa stanja, iako ga nisu korisitli u tim količinama. Tako nam potrošači prijavljuju razne situacije, da im u istoj...efektiva.rs
E baš ću da nađem to da pogledam.@bojilica
uloguj se na sajt pa klikni na ovo zeleno oznaceno
Pogledajte prilog 469239
Potom odaberes ovo
Pogledajte prilog 469240
pa tamo dalje
Pogledajte prilog 469241
pa
Pogledajte prilog 469242
pa na ovo
Pogledajte prilog 469243
pa
Pogledajte prilog 469244
i dobices pdf sa svim vremenima kad si koristila i koliko interneta, npr ovako
Pogledajte prilog 469245
pa uporedi koliko ti je kad skinuto, mozda taj xbox trosi puno neta pri igranju?
Ako sam ja to dobro shvatio, vama nikad nije nestao net, samo je bio usporen na tih 2Mbps, a te dodatke si kupovala samo da bi bio internet po punoj brzini još sledećih 100 GB ili tako nešto?Surf je potpuno neograničen, s tim da brzina preuzimanja podataka iznosi do 2 Mb/s nakon potrošenih gigabajta iz tarife.
Uh, neki od nas se sećaju i kako je radio modem do 33600 bps uz stalne prekide veze ili dvojnike, tad je 2Mbps bilo nezamislivo mnogo. Siguran sam da je sada sporo, ali barem radi@slavoljubf to je zapravo jedini problem, jer je 2 Mbps gotovo neupotrebljivo, pa kao da je nestao. Ali ne mozes da budes finansijski ostecen (tipa kao u romingu).
To ne može da se koristi ni za šta. Imam još 8 meseci ugovora. Možda nije loš paket u jetelu. Skuplji jeste ali je neograničen net.Ali čekaj @bojilica , sad čitam tamo oko kućnog neta, piše
KuÄniNet
Treba ti neograniÄen kuÄni internet? Instaliraj A1 bežiÄni internet za minut i uživaj u neograniÄnom netu za celu porodicu. Izaberi svoj A1 KuÄniNet paket!a1.rs
Ako sam ja to dobro shvatio, vama nikad nije nestao net, samo je bio usporen na tih 2Mbps, a te dodatke si kupovala samo da bi bio internet po punoj brzini još sledećih 100 GB ili tako nešto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari