Ima, ali radi samo u romingu.Cek postpaid na a1 ima ussd?
Postoji i *128# od danas, ne znam da li je i na starom sistemu ili su sada uveli.
dali znate do kada u mesecu najkasnije može da se plati račun u a1 jer sam nov,i im am još jedno pitanje na ugovor bez telefona sam sad u četvrtak popodne dodao telefon preko sajta da mi ide uz taj ugovor,dobio sam mail od njih da je porudžbina kreirana uspešno ali me niko još nije zvao od njih niti sam dobio telefon.Mene nervira presek jer mi je plata pa nekoliko dana nakon sto dobijem opomenu da paltim racun.
jel oni zovu kada istice ugovor? Zeni istice decembra vec planiramo da uzmemo par stvarcica (uredja, sat i mzoda robot usisivac) pa dal da cekam da vidim da li ce da daju neku ponudu
20 dana od preseka stanja. Ne sekiraj se dobices 5 obavestenja racun novo stanje i slično da je počela obrada. I na računu pises do kad imas rok. Obračunski period je zavisno kako te zapalo na svakih 5 dana u mesecu je jedan obračunski period. U kom si ti saznacesdali znate do kada u mesecu najkasnije može da se plati račun u a1 jer sam nov,i im am još jedno pitanje na ugovor bez telefona sam sad u četvrtak popodne dodao telefon preko sajta da mi ide uz taj ugovor,dobio sam mail od njih da je porudžbina kreirana uspešno ali me niko još nije zvao od njih niti sam dobio telefon.
meni piše da je 9 - og u mesecu presek stanja.ja sam pretplatnik sad od 26 oktobra,svega par dana,20 dana od preseka stanja. Ne sekiraj se dobices 5 obavestenja racun novo stanje i slično da je počela obrada. I na računu pises do kad imas rok. Obračunski period je zavisno kako te zapalo na svakih 5 dana u mesecu je jedan obračunski period. U kom si ti saznaces
da, preko e-mail mi je račun.meni je plata 14- og pa mi je bitno da ne moram da im plaćam račun pre tog datuma.znači ovako ispada da mi je rok za oktobarski račun do 1 decembra?Trebalo bi do prvog da ti je plaćanje. Ako si na e-mail zvanični račun će ti stići na mail oko 17. tu imas rok plaćanja. Dobićes predračun i na sms isto neki racun pre maila. Ne znam da li tu ima rok.
NEO NEO iz aktuelne ponude ima punu brzinu dostupnu u mreži na datoj lokaciji. Postojao je stari NEO NEO ranije koji je imao to ograničenje.Pozdrav, da li neko zna koja je brzina interneta na Neo Neo ili ako moze da proveri na speed test-u ako ima taj paket? Sada imam Neo 15 i tu je maksimalna brzina, ali sam cuo da je na Neo Neo 10 mb/s sto mi i nije nesto logicno.
Odlicno, hvala na odgovoruNEO NEO iz aktuelne ponude ima punu brzinu dostupnu u mreži na datoj lokaciji. Postojao je stari NEO NEO ranije koji je imao to ograničenje.
Brate sad sam ti napisao nemas ovde mesecne nego obracunske periode fakticki ti ako hoces da gledas kroz mesece onda Oktobarsko Novembarski racun ti je do 1. decembra Novembarsko Decembarski do 1. Januara i tako dalje...da, preko e-mail mi je račun.meni je plata 14- og pa mi je bitno da ne moram da im plaćam račun pre tog datuma.znači ovako ispada da mi je rok za oktobarski račun do 1 decembra?
hvala,izvinjavam se ipak sam 10 godina bio na mts pa mi treba malo vremena da se prešaltujem hehe.Brate sad sam ti napisao nemas ovde mesecne nego obracunske periode fakticki ti ako hoces da gledas kroz mesece onda Oktobarsko Novembarski racun ti je do 1. decembra Novembarsko Decembarski do 1. Januara i tako dalje...
Opušteno imam druga isto 15 godina je na mtsu... Trebalo je tri meseca da skonta kako sta radi... Samo ručni izbor mreže i roaming isključen. I nemas problema.hvala,izvinjavam se ipak sam 10 godina bio na mts pa mi treba malo vremena da se prešaltujem hehe.
Nema jeda , hvala vam.Opušteno imam druga isto 15 godina je na mtsu... Trebalo je tri meseca da skonta kako sta radi... Samo ručni izbor mreže i roaming isključen. I nemas problema.
Videćemo dal će i sutra biti tako, radovi zvanično nisu gotovi.Proradila aplikacija moj A1 i kao što sam predpostavio ukinuta je mogucnost da vidim listing piše moj paket to ne predviđa?(neo neo) i ukinuli su mi prikaz za preostale gb za hotspot imao sam 50gb mesečnve silne promene u sistemu su samo promene na gore....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari