Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imam istu molbu,ako neko ima kontakt agenta A1 za Beograd moze br. mob istog na pp.Unapred hvala.

Postoji i *128# od danas, ne znam da li je i na starom sistemu ili su sada uveli.

Postoji i *128# od danas, ne znam da li je i na starom sistemu ili su sada uveli.

Mene nervira presek jer mi je plata pa nekoliko dana nakon sto dobijem opomenu da paltim racun.
jel oni zovu kada istice ugovor? Zeni istice decembra vec planiramo da uzmemo par stvarcica (uredja, sat i mzoda robot usisivac) pa dal da cekam da vidim da li ce da daju neku ponudu
dali znate do kada u mesecu najkasnije može da se plati račun u a1 jer sam nov,i im am još jedno pitanje na ugovor bez telefona sam sad u četvrtak popodne dodao telefon preko sajta da mi ide uz taj ugovor,dobio sam mail od njih da je porudžbina kreirana uspešno ali me niko još nije zvao od njih niti sam dobio telefon.

Ja placam oko 20 og u mesecu ili polse 20. 14. mi stigne poruka da je sutra poslednji dan za placaanje, uredno ignorisem vec godinu ipo, nisu me iskljcivalia cuo sam da postoji odlaganje placanja, pozove se neki broj i tamo se odradi na automatu, bar sam tako cuo

dali znate do kada u mesecu najkasnije može da se plati račun u a1 jer sam nov,i im am još jedno pitanje na ugovor bez telefona sam sad u četvrtak popodne dodao telefon preko sajta da mi ide uz taj ugovor,dobio sam mail od njih da je porudžbina kreirana uspešno ali me niko još nije zvao od njih niti sam dobio telefon.
20 dana od preseka stanja. Ne sekiraj se dobices 5 obavestenja racun novo stanje i slično da je počela obrada. I na računu pises do kad imas rok. Obračunski period je zavisno kako te zapalo na svakih 5 dana u mesecu je jedan obračunski period. U kom si ti saznaces

20 dana od preseka stanja. Ne sekiraj se dobices 5 obavestenja racun novo stanje i slično da je počela obrada. I na računu pises do kad imas rok. Obračunski period je zavisno kako te zapalo na svakih 5 dana u mesecu je jedan obračunski period. U kom si ti saznaces
meni piše da je 9 - og u mesecu presek stanja.ja sam pretplatnik sad od 26 oktobra,svega par dana,

Trebalo bi do prvog da ti je plaćanje. Ako si na e-mail zvanični račun će ti stići na mail oko 17. tu imas rok plaćanja. Dobićes predračun i na sms isto neki racun pre maila. Ne znam da li tu ima rok.

Pozdrav, da li neko zna koja je brzina interneta na Neo Neo ili ako moze da proveri na speed test-u ako ima taj paket? Sada imam Neo 15 i tu je maksimalna brzina, ali sam cuo da je na Neo Neo 10 mb/s sto mi i nije nesto logicno.

Trebalo bi do prvog da ti je plaćanje. Ako si na e-mail zvanični račun će ti stići na mail oko 17. tu imas rok plaćanja. Dobićes predračun i na sms isto neki racun pre maila. Ne znam da li tu ima rok.
da, preko e-mail mi je račun.meni je plata 14- og pa mi je bitno da ne moram da im plaćam račun pre tog datuma.znači ovako ispada da mi je rok za oktobarski račun do 1 decembra?

Pozdrav, da li neko zna koja je brzina interneta na Neo Neo ili ako moze da proveri na speed test-u ako ima taj paket? Sada imam Neo 15 i tu je maksimalna brzina, ali sam cuo da je na Neo Neo 10 mb/s sto mi i nije nesto logicno.
NEO NEO iz aktuelne ponude ima punu brzinu dostupnu u mreži na datoj lokaciji. Postojao je stari NEO NEO ranije koji je imao to ograničenje.

da, preko e-mail mi je račun.meni je plata 14- og pa mi je bitno da ne moram da im plaćam račun pre tog datuma.znači ovako ispada da mi je rok za oktobarski račun do 1 decembra?
Brate sad sam ti napisao nemas ovde mesecne nego obracunske periode fakticki ti ako hoces da gledas kroz mesece onda Oktobarsko Novembarski racun ti je do 1. decembra Novembarsko Decembarski do 1. Januara i tako dalje...

Proradila aplikacija moj A1 i kao što sam predpostavio ukinuta je mogucnost da vidim listing piše moj paket to ne predviđa?(neo neo) i ukinuli su mi prikaz za preostale gb za hotspot imao sam 50gb mesečno_Ove silne promene u sistemu su samo promene na gore....

Brate sad sam ti napisao nemas ovde mesecne nego obracunske periode fakticki ti ako hoces da gledas kroz mesece onda Oktobarsko Novembarski racun ti je do 1. decembra Novembarsko Decembarski do 1. Januara i tako dalje...
hvala,izvinjavam se ipak sam 10 godina bio na mts pa mi treba malo vremena da se prešaltujem hehe.

Proradila aplikacija moj A1 i kao što sam predpostavio ukinuta je mogucnost da vidim listing piše moj paket to ne predviđa?(neo neo) i ukinuli su mi prikaz za preostale gb za hotspot imao sam 50gb mesečno_Ove silne promene u sistemu su samo promene na gore....
Videćemo dal će i sutra biti tako, radovi zvanično nisu gotovi.

Meni za dodatnih 3 GB pise 3 MB i nestalo mi je 3 GB zauvek 😃 Sacekacemo do petka pa da vidimo gde smo i sta smo

Ima gresna i kod mene, ugovor mi ističe za par dana i znam da sam potrošio malo više GB od pola za Moćnu tarifu a piše mi kao da nisam ni naveo. Ili ja ne razumem grafik

Prilozi

• Screenshot_20231030_224434_edit_143786516479993.jpg
    Screenshot_20231030_224434_edit_143786516479993.jpg
    42.5 KB · Pregleda: 34
Ja u paketu imam 1GB Neo rominga (onih 40 država) i taj gigabajt mi je ispario tj. stoji 0MB, obračunski period mi je bio pre 4 dana, a ja u inostranstvu nisam bio 👍🏻 Edit: još mi u imenu dodatka sad stoji 1MB umesto 1GB, takoðe su mi nestali iz aplikacija GB za hotspot kao što je kolega iznad napisao.

1698704349564.png

1698704373041.png

Čim sam uključio apk tražila je ažuriranje.
Verovatno nisu sve ispegla li, treba im dati malo vremena da isprave.
Dosta je tu korisnika plus novih 150.000 koje reklamiraju

Meni stoji da imam neiskoriscenih 1024 GB, stigao mi jutros racun de mi pise da sam potrosio 31 GB sto je nemoguce jer sam 95% vremena zakacen na neki WIFI, pogledao unazad 6 meseci potrosnja mi je od 3 do 6GB.

Screenshot_20231031-142939_Moj A1.png
Kod mene na Moćnoj tarifi resetovano stanje. Kao da nikad nisam trošio gigabajte. Još je stanje za ZB 5.5GB a treba da bude 7.

Imaju još radove, verovatno će to rešiti vremenom. Meni piše da imam 3GB Roming neta, ali znam da sam ga bio sve potrošio pre par dana.

Nazad
Vrh Dno