Ne.Da li u A1 i dalje postoji tarifa 65+?tata treba da obnovi ugovor ali ne vidim tu njegovu tarifu.
Znaci da predje u Mts, tamo ima slicna🫣
Zvao sam virtuelnu prodavnicu i rekli su mi da su kodove samo dobili ljudi koji su oko Nove godine obnovili ugovore ili potpisali ugovore za tarifu Neo 23 i da ako znam nekog takvog da ta osoba može da mi da taj kod.Znaci u sustini, imaju promociju do koje niko ne moze da dodje?
Niko ne zna ko i kako da nabavi Kodove za prenos broja?
Samo nemoj da potpisujes ugovor sa njima vec uzmi freepaid paket. Em je jeftinije em lakse mozes da prebacis br ako ti ne budu ok.Zahtev za prenos u Global tel, odobrili iz A1 bez da me kontaktiraju, 10 god korisnik, i tako da cu i ostale clanove jos 3 broja preneti po makar i vecim cenama, jer kolega koji je imao broj dobio surf za 750. A ja sa telefonima 3 broja vec duzi niz godina, nistatako da ih napustamo porodicno
![]()
uzeo freepaid, sad cekam do juna , pa cu jos 3 broja tako isto, ali se kod njih ne vracam vise, mislim posle tolko godina. a nije mala cifra koju sam placao za celu porodicu, mislim ne bi se bunio da nisam video sta je kolega dobioSamo nemoj da potpisujes ugovor sa njima vec uzmi freepaid paket. Em je jeftinije em lakse mozes da prebacis br ako ti ne budu ok.
Pogledaj dobro sms poruke od A1 SRBi ja sam potpisao ugovor 23.12. za Neo 23 i nisam dobio nikakav promo kod, a treba da produžim ugovor za suprugu. Da li neko ima kod viška i da li ima svrhe da tražim od A1 da mi daju kod ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari