Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li u A1 i dalje postoji tarifa 65+?tata treba da obnovi ugovor ali ne vidim tu njegovu tarifu.

Znaci u sustini, imaju promociju do koje niko ne moze da dodje?
Niko ne zna ko i kako da nabavi Kodove za prenos broja?

Pa zapravo, tehnički ima senior tarifa, mada nije bas najsrecnija. Uz start dodas ovo sa slike, pa izadje na 1000 kinti.

Screenshot_20230129_162342_Chrome.jpg

Zahtev za prenos u Global tel, odobrili iz A1 bez da me kontaktiraju, 10 god korisnik, i tako da cu i ostale clanove jos 3 broja preneti po makar i vecim cenama, jer kolega koji je imao broj dobio surf za 750. A ja sa telefonima 3 broja vec duzi niz godina, nista :) tako da ih napustamo porodicno :)

Znaci u sustini, imaju promociju do koje niko ne moze da dodje?
Niko ne zna ko i kako da nabavi Kodove za prenos broja?
Zvao sam virtuelnu prodavnicu i rekli su mi da su kodove samo dobili ljudi koji su oko Nove godine obnovili ugovore ili potpisali ugovore za tarifu Neo 23 i da ako znam nekog takvog da ta osoba može da mi da taj kod.

Imam moćnu tarifu, plaćam je 1500 dinara, ali se ne sećam da je bilo nekog popusta tada, već da je to bila standardna cena?
Screenshot_2023-01-30-12-15-28-840_com.google.android.apps.messaging-edit.jpg

Sad sam proverio u ugovoru, standarda cena je 2850 din. M*mu im, dobra im fora, jednom te uhvate da potpišeš 3 meseca ranije, ne možeš se izvući.

Jel može nekako da se naredi ugovor potpiše na samo 24 meseca, a ne na 24+3?

Može kad ti istekne prethodni. Oni ti daju pogodnost da ranije potpises. Ti možeš da kažeš neću da potpišem hoću 24m. Oni kažu sačekaj kraj onda.

Onda mi je bolje sada uzeti NEO Surf za 1500 (40 GB mesecno + 400 min/SMS), nego NEO 23 koji je sličan na papiru, malo skuplji, ali bez popusta je 3000, barem me sledeći put neće zezati za novi ugovor. Ionako dosta više koristim net

Dragi forumasi, drugar je iskoristio kod ali sam nabavio jos jedan za vas ovde. Vidim neko hoce da naplati, ja ga dajem gratis. Uslov je da ga iskoristite 😄
Dakle kod je ovaj za prenos broja iz druge mreze sa popustom od 50% na tarifu ili za uredjaj.
Posaljite mi poruku ko zeli pa ce jedan od vas dobiti.

Pozdrav!

Zahtev za prenos u Global tel, odobrili iz A1 bez da me kontaktiraju, 10 god korisnik, i tako da cu i ostale clanove jos 3 broja preneti po makar i vecim cenama, jer kolega koji je imao broj dobio surf za 750. A ja sa telefonima 3 broja vec duzi niz godina, nista :) tako da ih napustamo porodicno :)
Samo nemoj da potpisujes ugovor sa njima vec uzmi freepaid paket. Em je jeftinije em lakse mozes da prebacis br ako ti ne budu ok.

Samo nemoj da potpisujes ugovor sa njima vec uzmi freepaid paket. Em je jeftinije em lakse mozes da prebacis br ako ti ne budu ok.
uzeo freepaid, sad cekam do juna , pa cu jos 3 broja tako isto, ali se kod njih ne vracam vise, mislim posle tolko godina. a nije mala cifra koju sam placao za celu porodicu, mislim ne bi se bunio da nisam video sta je kolega dobio :D e to me pogodilo :)

Ćaleta sam prebacio na Globaltel freemium i nije baš zadovoljan, često je nedostupan i poruke kasne/ne stižu, tako da bi mu ovaj popust od 50% vrlo dobro došao.

Važi li popust i za NEO23, pa umesto 1600 košta svega 800 dinara?

Ma ne treba im novih korisnika. Novogodišnja ponuda im je bila dosta losa. A ne daju vaučere. Evo drugar hteo da predje. Ali ne isplati mu se kad mts daje omoriku za 1600 i gratis GB. Plus BOX plus mtel mreže. Jednostavno rečeno ne vredi....

da li je neko uspeo i na koji nacin da promeni paket na bolji,skuplji npr ovaj neo 23 a ima jos godinu dana do kraja ugovora i rate za telefon.
po mojoj logici trebalo bi da moze sve i da mi racunaju paket sa cenom telefona npr 2700 jer je to 1000 vise od onoga sto trenutno placam.
Drugo pitanje,da li postoji mogucnost prevremene otplate rata za telefon kako bi se odmah uzeo drugi paket i novi telefon na rate?

i ja sam potpisao ugovor 23.12. za Neo 23 i nisam dobio nikakav promo kod, a treba da produžim ugovor za suprugu. Da li neko ima kod viška i da li ima svrhe da tražim od A1 da mi daju kod ?

Врло непријатно искуство са А1. Тражио пренос броја и откуп пар месеци да бих прешао код конкуренције. Послали број за уплату али и понудили нео нео уз тел за 3,5к дин. Ок, а шта је са преосталим месецима, које вучем већ неколико година а иначе прошло две године од обнове уговора. Они кажу да проверили и бришу се. Онда чекам телефон 10ак дана и када је требало све да се финализира у уговору стоји 31.01.2023.-30.04.2025. Шта је то? Па тако је... људи, разговори се снимају, проверите шта ми рекли. Чекам сат времена, стигао одговор ако прелазим код другог бришу месеце а ако остајем онда се не бришу. Затражио поново да потврде откуп. Сада да пређем у мтс или јетел.

Poslednja izmena:
Ja cu oticu od njih jer povecavaju cenu sa 800 na 1400. A nemaju bez ugovora opciju ✌️

i ja sam potpisao ugovor 23.12. za Neo 23 i nisam dobio nikakav promo kod, a treba da produžim ugovor za suprugu. Da li neko ima kod viška i da li ima svrhe da tražim od A1 da mi daju kod ?
Pogledaj dobro sms poruke od A1 SRB
Tamo stize i sms o propustenim pozivima, vrlo moguce da je promaklo.
Ako ga nema, pozovi ih, pa mozda posalju.

Jel to A1 podigao cene uređaja?

Nazad
Vrh Dno