Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imam problem u A1 sa primanjem SMSova sa konfirmacionim kodovima na google (za dvofaktorsku identifikaciju), od microsofta stizu kodovi bez problema, od Google i consentId aplikacije (za raiffaisen banku) ne stizu uopste ?
Probao karticu u drugom telefonu, ista prica.
Takodje, da li je u redu to sto sam uzeo neo23 paket, a u aplikaciji za moj broj kaze da je paket neo 20 ? Pored toga imam aktivirane sve dodatke (app mix, +3gb interneta) i to sto je obracunski period do 09 a jos nemam racun za prethodni ?
Chat features, RCS je bio ukljucen i pravi problem kad se promeni mreza. Treba da se iskljuci na 10 dana da Google deregistruje uredjaj i da se ne pokusava ponovna aktivacija u toku od 10 dana.
Ili da se iskljuci pre nego sto se mreza promeni.

Pozdrav ljudi,

Pre 2g sam potpisao neo neo max na 2g sa popustom u dužini trajanja ugovora.
Išao sam pre par dana da pređem na pripejd kada se ugovor završi ali mi je rečeno da mi ugovor ističe početkom februara i da dođem nedelju dana ranije.

Danas mi stiže račun na pun iznos, to znači da mi je popust već istekao, a u aplikaciji kaže da mi ugovor ističe za nešto manje od mesec dana.

Time ispada da ću platiti 2m po punoj ceni od 6.000 iako je popust kao i ugovor na 24m.

Šta ja ovde pogrešno računam? Mogu li sutra da odem da raskinem ugovor sa sutrašnji danom bez penala?

Pozdrav ljudi,

Išao sam pre par dana da pređem na pripejd kada se ugovor završi ali mi je rečeno da mi ugovor ističe početkom februara i da dođem nedelju dana ranije.

Danas mi stiže račun na pun iznos, to znači da mi je popust već istekao, a u aplikaciji kaže da mi ugovor ističe za nešto manje od mesec dana.

Time ispada da ću platiti 2m po punoj ceni od 6.000 iako je popust kao i ugovor na 24m.

Šta ja ovde pogrešno računam? Mogu li sutra da odem da raskinem ugovor sa sutrašnji danom bez penala?
Jesi li potpisao ugovor pre isteka prethodnog ugovora?

Jer ja sam isto tako potpisao par meseci ranije i popust mi je istekao sad, a ugovor traje još par meseci.
Tako da sam opet produžio ugovor i uzeo Neo23 tarifu sa popustom. S tim da će mi jedan mesec stići pun iznos od 6k a posle ide nova tarifa.

Treba da se zalis, platis po popustu a za ostatak kad se resi u tvoju korist , nista nadam se. :)
Kako se žaliti? Ne vidih unutar aplikacije opciju da se žalim na račun.

Nisam obnavljao ugovor, plan je da pređem na pripejd pošto sam dobio službeni broj i moj privatni mi više u suštini ne treba.

Ne sada, da li si taj ugovor potpisao pre više od dve godine....pre isteka prethodnog ugovora...to te čovek pita

Pozdrav ljudi,

Kada je najbolje potpisati postpejd ugovor sa A1? Kod njih sam na pripejdu trenutno. Prvog dana u mesecu? To je npr. sreda, 1.2. ove godine. Pitam upravo zbog ovih peripetija, plaćanja računa po punoj ceni posle isteka ugovora sa popustom, mesečnih preseka računa i slično. :oops:

I bez obzira kada je bio presek na nekom broju, kada prebacimo neki A1 broj na pravno lice, bez obzira kada je potpisan ugovor, presek nam prebace na 1. u mesecu.

Jedino sto nikom ne preporucujem je uzimati telefon kod bilo kog operatera
Shaomi x8 kosta preko 60k za 24 meseca😏

Xiaomi X8? To ne postoji. Misliš Honor X8.

Drugo, malo matematike i logike nije na odmet, telefon u pitanju je Honor X8, čija ja rata čitavih 100 RSD mesečno, što mu dođe 2400 RSD, s tim da bilo koji paket da uzmete, paket plaćate 500 RSD skuplje nego kada se paket uzima bez uređaja. Čak i sa tih 500 RSD više, računica je 600 x 24 = 14.440 RSD. Nikako 60.000.

Ne možeš da uračunaš cenu paketa u cenu telefona.

@Syntaur, što se tebe druže tiče, ako ti je lakše/pri parama si, uzmi naravno za keš ali ni preko operatora nije to mnogo skuplje a pritom je na rate, meni je makar tako lakše. Ne mogu da ti garantujem za sve telefone ali za dosta njih koje sam ja gledao, A1 je daleko daleko jeftiniji i od Yettel-a i od mt:s-a a pritom su im i paketi odlični. Srećno. 😁

A kad te operater pokrade, pa hoćeš da raskineš ugovor, onda je telefon jedno duplo skuplji nego bile gde drugde...

Pozdrav ljudi,

Imam istu situaciju, s tim što sam potpisao UO sa popustom za Neo Neo Max pre isteka prethodne UO (prethodna UO mi je bila do maja 2021. a ja sam potpisao u februaru 2021.). Juče mi je od A1 stigla poruka da mi za mesec dana ističe popust koji imam na Neo Neo Max (iako mi regularna UO ističe u maju 2023.) i da već sad mogu da obnovim UO da bih izbegao da plaćam punu cenu za Neo Neo Max.

Kako stoji A1 sa benefitima kod produzenja ugovora? Da li daju nesto uopste? Prvi put obnavljam ugovor. Na MTS su sam morao svaki put da podnesem zahtev za prenos da bi zvali i ponudili nesto smisleno.

Ne ocekuj ni ovde nesto. Za kucni net su me zvali 2 meseca ranije da ponude skuplji paket. Za intarifu (500 placam mesecno) za 12 dana istice ugovor nisu zvali a sumnjam da hoce.
Imaju cudne filtere neko dobije neo surf za 1500 neko za 1000 neko za 750 mesecno. Sta sve gladaju ko ce im znati. :)

Kakvi su likovi ovi iz A1.
Pre 4-5 dana sam podneo zahtev u MTS-u za prenos broja i mislio sam da će me neko iz A1 kontaktirati sa bar nekom ponudom. Kako sam naivan bio :LOL:
Čak nisam dobio ni poruku da će migracija biti izvršena, samo mi je sinoć u toku noći nestao signal i pogledam u aplikaciju kad nalog već izbrisan.
Kao da su jedva čekali da me se reše 😅

Verovatno si imao paket od 300 dindzi 😁

Imao sam neku In tarifu, nisam im ja kriv što su dali neke silne popuste kada sam trebao da pređem kod njih pa sam plaćao samo 500 dinara.
Mislio sam da pređem na neku Neo tarifu možda, ako nešto dobro ponude ... Ne žalim, dobro sam prošao u MTS-u.

U sustini, meni je najbitniji net. Radim preko neta i jako mi je bitno da ne ostanem bez njega, pa mi je vazno da imam net na mobilnom za rezervu u slucaju nekog prekida. Nikako ne mogu da shvatim ogranicenje na Neo od 50GB za hotspot.
Na MTS-u sam dobio uz omoriku 12 25TB za prelazak i mogu tokom ugovorne obaveze da radim sta hocu i koliko hocu sa njima.
Iskreno, radije bih ostao na A1 pa i po nesto visoj ceni, ali opet ... tih 50GB ogranicenja .... ne razumem.

Kakvi su likovi ovi iz A1.
Pre 4-5 dana sam podneo zahtev u MTS-u za prenos broja i mislio sam da će me neko iz A1 kontaktirati sa bar nekom ponudom. Kako sam naivan bio :LOL:
Čak nisam dobio ni poruku da će migracija biti izvršena, samo mi je sinoć u toku noći nestao signal i pogledam u aplikaciju kad nalog već izbrisan.
Kao da su jedva čekali da me se reše 😅
Za migraciju broja te obavestava operater kod kog prelazis, u tvom slucaju je mts to trebalo da odradi.
A to sto te nisu kontaktirali nemam objasnjenje 😂

To je to, meni sigurno nece nista da ponude jer placam 1500 Moćnu tarifu, iako sam u A1 (VIP) vec 10-ak godina.

Nazad
Vrh Dno