Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Dobro veče...

Od skora sam A1 korisnik, zapravo 1 mesec već pa imam pitanje u vezi prvog računa.
Naime, prijavio sam se za e-račun ali mi nije stigao. Račun mi je dostupan u aplikaciji ali kada hoću da platim web stranica mi pokaže greška: informacije o računima trenutno nisu dostupne... Je l' to trenutna boljka ili?

I piše mi u računu popust za otkazivanje papirnog računa -1.39 din... Zar nije 50?
Imaš u mail-u link za plaćanje, a možeš ga platiti i preko mobilne aplikacije u sekciji računi.
Oba linka te vode do popunjavanja obrasca kartice i plaćanje.

U A1 se raspada sistem, ništa im ne radi, u poslovnicama za plaćanje računa po 10 minuta vrti sistem, a neke ozbiljnije stvari ne mogu ni da urade.

A1 - kolega uzeo za 750 din neograničene minute i poruke sa 4gb neta mesečno. Zna li neko koja je to ponuda i kako doći do nje ili važi samo za odabrane?

Friends&family vaučer, dobijaju zaposleni, možda još neko, nisam siguran.

šta li rade sad...
1672349521979.png
edit: lažna uzbuna...

Poslednja izmena:
Call centar smejurija ubacili virtuelnog agenta,nema šanse ni sa kim uživo da porazgovaraš za bilo kakav problem.Sramota! A1 sve gori i gori ste?

Kažem ja raspad sistema, pri prebacivanju broja sa pripejd na postpejd nešto su zeznuli, ugovor sam potpisao pre 10 dana, ugasili su mi pripejd karticu, postpejd karticu ne mogu da mi aktiviraju. Zovem dva puta dnevno call centar, i uvek dobijam informaciji da se radi na tome, da je prebačeno na više instance i da se strpim. Obzirom da su praznici sumnjam da će neko da se bavi time baš njih briga što su me ostavili bez broja.Razmišljam da pustim mejl u A1 Austrija na adresu za žalbe korisnika.

Najbolje da trazis da ti izdaju zamensku karticu da imas nesto makar dok ne srede posao na tvojoj.
A inace sa sva tri operatera su kao da igras igru na srecu u tri razlicite firme, Drugi brend, drugacije oslikan sto, ali igra je ista... Nekom Premija nekom jadac, sta te ubode...

Ja bas predjoh sa pripejda na neo surf za 780din, cekam da mi postar donese ugovor. Nadam se da necu imati tih problema i da ce tvoj da rese uskoro. Posle videh da za tarife neo neo i neo surf ne blokiraju net nakon potrosenog u zoni ZB kao na neo 4 i neo 20, pa postoji mogucnost da se nakuca racun.

Najbolje da trazis da ti izdaju zamensku karticu da imas nesto makar dok ne srede posao na tvojoj.
A inace sa sva tri operatera su kao da igras igru na srecu u tri razlicite firme, Drugi brend, drugacije oslikan sto, ali igra je ista... Nekom Premija nekom jadac, sta te ubode...

Zamensku karticu su trebali sami da ponude kada su videli da ne mogu da reše problem a ne da me vozaju pričom kako je prosleđeno na rešavanje tehničkoj službi (a navodno je njima prosleđeno 26.12.) da bi mi danas rekli da je juče prosleđeno IT službi. Još mi je danas rečeno da prebacivanje broja sa pripejd na postpejd traje 7 do 10 dana, a to isto sam uradio na šalteru MTS-a za 30 minuta. Svakako ću u ponedeljak da pošaljem lepo skockan mejl u A1 Austria, znam da to neće nešto da promeni ali makar da napišem ono što mislim o njima nekome ko će to da pročita.

Pozdrav svima, razmisljam se da uzmem Neo Neo paket, ali do sada nemam iskustva sa A1 mrezom. Da li neko moze da mi kaze kakav je net u A1 mrezi i da li u okviru ovog paketa net je uvek na maksimalnoj brzini ili nakon potrosenih GB ide brzina neta na 2 Mbps kao sto je na primer slucaj sa Neo surf paketom ?

Pozdrav svima, razmisljam se da uzmem Neo Neo paket, ali do sada nemam iskustva sa A1 mrezom. Da li neko moze da mi kaze kakav je net u A1 mrezi i da li u okviru ovog paketa net je uvek na maksimalnoj brzini ili nakon potrosenih GB ide brzina neta na 2 Mbps kao sto je na primer slucaj sa Neo surf paketom ?

Postoji kvota za deljenje interneta(mislim da je 50GB) drugima, ostalo mozes da przis koliko hoces. Ovde u temi imamo sigurno i nacionalnog( a mozda i regionalnog) rekordera @NecaBG u potrosnji 😍

Pozdrav svima, razmisljam se da uzmem Neo Neo paket, ali do sada nemam iskustva sa A1 mrezom. Da li neko moze da mi kaze kakav je net u A1 mrezi i da li u okviru ovog paketa net je uvek na maksimalnoj brzini ili nakon potrosenih GB ide brzina neta na 2 Mbps kao sto je na primer slucaj sa Neo surf paket.

Što se tiče samog interneta na a1 on je u većini mesta u raspadu,male brzine,velike varijacije u brzini,prekidi....sve u svemu preopterećena mreža u koju se gotovo ništa ne ulaže.....

Bolje nemoj.

Ako su MTS i Yettel ti do sad bili OK. A1 nećeš imati problema svakako. Ako imas jos neki telefon da podrži pun kapacitet mreže. Ima da leti. Mozes očekivati za net barem duplo do 10 puta brzi internet nego na mtsu i yettelu. Zavisno od uređaja.

Što se tiče samog interneta na a1 on je u većini mesta u raspadu,male brzine,velike varijacije u brzini,prekidi....sve u svemu preopterećena mreža u koju se gotovo ništa ne ulaže.....
Samo su na skoro svim baznim stanicama pustili 4CA konfiguraciju za LTE pa internet radi blizu ili preko 200Mbps.

Nije da nemaju probleme, ali nisu tolki krs kao sto bi se zakljucilo iz tvog posta.

Samo su na skoro svim baznim stanicama pustili 4CA konfiguraciju za LTE pa internet radi blizu ili preko 200Mbps.

Nije da nemaju probleme, ali nisu tolki krs kao sto bi se zakljucilo iz tvog pos

Nije da nemaju probleme, ali nisu tolki krs kao sto bi se zakljucilo iz tvog posta.
Evo recimo u mom mestu gradić je u pitanju svuda gde se krećem u proseku je od 5-15 Mbps a ponekad i ispod 2.... O 200 mogu da sanjam tako da što se mene tiče vrlo sam ne zadovoljan ovom mrežom....

Evo recimo u mom mestu gradić je u pitanju svuda gde se krećem u proseku je od 5-15 Mbps a ponekad i ispod 2.... O 200 mogu da sanjam tako da što se mene tiče vrlo sam ne zadovoljan ovom mrežom....
Možda je zbog same konfiguracije mesta i broja pretplatnika ugrađena slabija oprema na baznoj stanici u odnosu na veća mesta?

Jel zna neko do kada traje ova praznicna akcija u A1 sa Neo23 paketom?

Koji telefon je u pitanju? Do skoro sam bio na Poco F1 i isto sam ih kleo kako su se pokvarili sa brzinom, međutim promenim telefon pre nedelju dana i vidim da je problem izgleda bio u modemu na starom telefonu, sada sam oko 200 download a upload varira od 30 do 80.

Koji telefon je u pitanju? Do skoro sam bio na Poco F1 i isto sam ih kleo kako su se pokvarili sa brzinom, međutim promenim telefon pre nedelju dana i vidim da je problem izgleda bio u modemu na starom telefonu, sada sam oko 200 download a upload varira od 30 do 80.
Samsung a72 i nije do telefona pošto imam drugu karticu sa posla sli Yettel i brzine se kreću obično oko 100-140 Mbs a upload oko 20....Iste lokacije antena i a1 i Yettel.Verovatno A1 ima lošu opremu i preopterećenu mrežu...

Samsung a72 i nije do telefona pošto imam drugu karticu sa posla sli Yettel i brzine se kreću obično oko 100-140 Mbs a upload oko 20....Iste lokacije antena i a1 i Yettel.Verovatno A1 ima lošu opremu i preopterećenu mrežu...
Pazi ne kazem da si baksuz ili da svi koriste A1 kod tebe ili da si na nekoj ne upgradovanoj baznoj stanici. Ali probaj da rotiras SIM kartice vidi da li su ti isto lose brzine i kad im zamenis mesta?
Jer i mts dosta radi lose tipa drugar sa S20FE izvlaci 12 mbps dok P20Pro izvlaci 40-ak mbps na istoj lokaciji. Oba u novim BoX paketima a mesto da samsung bude duplo brzi on je tri puta sporiji... Mislim jeste P20Pro ali on je vec usao u petu godinu starosti. Red bi bio da pocne konkurencija da ga prestize...

Nazad
Vrh Dno