Ne važi za video. Samo za dopisivanje 🤣Jedno pitanje za Neo 23 tarifu ☺️
Ove aplikacije koje su besplatne za korišćenje u sklopu tarife. Konkretno za fejs. Jel taj neograničen net važi samo za čet,ili može da se fejs opušteno skroluje i gledaju snimci?
Proveri da ako predjes na A1 pripaid neces morati da cekas 3 meseca do prelaska u MTS.Prelazim na pripejd i čekam da prebacim u mts.
Kod telenora sistem automatski odbije, jer gleda pripejd broj kao novog korisnika, ali kad im pripretiš i malo bolje objasniš puštaju i izvinjavaju se.Proveri da ako predjes na A1 pripaid neces morati da cekas 3 meseca do prelaska u MTS.
Bilo je kod Telenora slucaja da ne daju prelaz jer tretiraju prelaz sa post na pri paid kao novog pripaid korisnika.
Da probam ovo da razumem:... operater kaže da si novi korisnik i pravi te ludim ...
Da, bukvalno tako.Da probam ovo da razumem:
Operater, kod kojeg si sve do sada / danas / juče, kaže ti da ako odustaneš od neke pretplate - postaješ novi korisnik? U kojoj mreži? Jel ti ostaješ u istoj mreži? Korisnik si iste mreže?
Zaista ne razumem -.-
Sklopio sam ugovor pre 2 godine za intarifu, pre toga bila je sigurica 500. Ugovor sam sklopio 4,5 meseca pre isteka sigurica tarife, i naravno, kad mi je istekao ugovor za intarifu sa 760 digli su mi cenu na 1500 dinara. Ugovor za siguricu je trebalo da istekne 19.2. i ovu intarifu koju sam ranije uzeo moram da plaćam do isteka sigurica ugovora? Dobro ako je tako, ali hteo sam taj dan da raskinem ugovor 19.2. i da prebacim na pripejd, platim korišćenje tih 19 dana, kažu ne može jer je 1 u mesecu presek za obračun??? A može sa 760 na 1500 da se digne cena? U mts-u gledaju poslednji ugovor, a ovi i kožu da oderu. Prelazim na pripejd i čekam da prebacim u mts.
Hteo sam da pitam da li su u pravu što moram da čekam 1.3. ili ipak mogu 19.2. da odem da prebacim na pripejd i da platim samo tih prvih 19 dana?
Lopovi! Da sam znao ne bih uzimao novi paket pre isteka! Baš su me navukli! 🤬Ni jedna promena kod A1 ne ide pre preseka. 99% bice od 1.3. a mislim da se ne isplati natezanje zbog 9 dana.
Teoriski mogu da zavlace do 15 dana, koliko traje po ugovoru otkazni rok to je isto kod svih operatera.
Od te price nema nista.U poslovnici ces dobiti
Meni ovi ništa nisu nudili iako mi je istekla ugovorna obaveza. Valjda što im više od 4 meseca plaćam glupu Intarifu 1500 umesto 750 kako je bilo po ugovoru!!! 🤬Taj neosurf drugarica dobila za 700din kad joj istekla ugovorna obaveza, rekla da ce preci u drugu mrezu i dobila 50%. Odlicna cena za taj paket
Ja ovaj broj prebacujem na pripejd i koristiću Moćnu tarifu, a razmišljam ćerki da uzmem S23 256GB i Neo 23 za 6199 dinara mesečno, deluje mi OK.
Čekam kraj meseca pa ću verovatno onda, da me ne zafrknu kao i za ovu Intarifu, za par dana februara neće biti neke razlike.
Hvala, mislio sam negde oko 24-25.02. da to odradim.Nemoj samo da zaboravis da>
"Promocija "NEO 23 praznični paket"- Svi Pretplatnici koji se u promotivnom periodu od 01.12.2022. do 28.02.2023"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari