Sta je Neo 1?hehe...zato mene zvali da produzim ugovor ponudili su mi ponudu van ponude jos se smejem NEO 1 za 1199 dinara![]()
Sta je Neo 1?hehe...zato mene zvali da produzim ugovor ponudili su mi ponudu van ponude jos se smejem NEO 1 za 1199 dinara![]()
Pogledaj moj post u odgovarajućoj temi (o MTS). Pisao sam prošle ili pretprošle nedelje.Kako moze da se dobije ta tarifa sa 25tb? Na sajtu nema nista o tome
Rekao bih do dva radna dana. Inace ovo naravno ima kod svakog operatera, bitno je da se napomene otkup radi prenosa broja u drugu mrezu. Iz licbog iskustva znam da je primenjivao mts i a1. Za yettel ne znam, nisam bio u prilici da pokusam, ali ne bi smeli da odudaraju.Da, ova prva opcija mi više odgovara jer bih želeo da iskoristim neku akciju kod MTS-a (nije ova u pitanju). Koliko otprilike traje taj proces otkupa ugovora i potvrde od strane A1?
Uradio tako 2 puta i ti kazes da lupam!?Nemoj lupati gluposti kao da radis u A1, ne postoji otkup nego prevremeni raskid ugovorne obaveze (i "naknada stete" koju obracunaju), nije bitno da se napomene nista, eto doslo mu da raskine UO, a za 2 dana moze da se zavrsi mada jako tesko, dok to stigne, pa neko procita, pa obracunaju, pa vrate, pa mozda "pogrese" i obracunaju vise nego sto treba, itd.
Onda sam nailazio na dobre radnike jer sam sve odmah zavrsavao uopste se nisam dopisivao mailom. Dosao da zatrazim otkup ugovora, oni otvorili zahtev i poslali sms sa iznosom, vrati se ISTI dan i platio. Sutradan vec podneo zahtev za prenos broja.Prevremeni raskid nema veze sa presekom, otkup kao stavka u ugovoru/opstim uslovima, formama/formularima ne postoji, to tamozaposleni polupismeni nadritumaci mozda tako zovu ali to ne postoji. Ja radio preko 10x kod svih operatera, poslednji put pre 2 i po meseca bas u A1, 2 dana im trebalo da odgovore na zahtev poslat mailom, 6 dana ukupno natezanja zasto, kako, sta trazim da ostanem, itd. iako sam stalno ponavljao da sam resio da prenesem broj i nema sanse da ostanem
A evo ti iz njihovih opstih uslova kad se raskida. Ovo znam jer mi je na prodajnom mestu tako receno i onda sam izabrao da odmah otkupim ugovor:Ti si imao srecu i da ti odmah odgovore i da posteno obracunaju, obicno zeznu bar jedno a cesto i oba
Aktiviram pred put u Rim roming dodatak od 2GB, nakon sletanja biram preporučenu mrežu Vodafone i imam i šta da vidim - Edge konekciju koju više ne viđam ni po srpskim selima. Ne otvara doslovno ništa, whatsapp poruku šalje 10 sekundi a pre toga vrti u nedogled. Nema šta nisam probao, restartovao uređaj i ništa, sve vreme Edge u centru Rima. Bilo je jako stresno jer mi je internet trebao, a wifi u Italiji je misaona imenica. Da li se još nekome ovo dešava sa romingom u Evropi? Naravno, bio sam prinuđen da bacim pare i kupim italijansku karticu, namerno uzmem Vodafone i radi kao sat. Odmah sam im se obratio u pisanoj formi i rekli su mi da će mi javiti porukom.
Još jedna situacija koju bih podelio u vezi sa A1 romingom desila se u Atini, a to je da u jednom danu 5 sati budem na Edge pa me posle prebaci na 3G i tako u krug. Tad sam imao iPhone XS, sad imam 13 Pro, drugarima je sve radilo normalno, doduše na drugoj mreži, ne znam do čega je ali je jezivo
Ista situacija i kod mene Rača Kg,stalno nešto prčkaju a internet sve gori u raspadu.Zadnjih mesec dana download veci deo dana ispod 1.Tako da cu verovatno da ih napuštam....Izbacuje me sa mreže. Vuče se internet kao crna zemlja. A1 se raspada.
Ne radi se mreža u udarnom terminu, nedeljom, već su nedeljom svi kod kuće, pa im se sistem raspada. Ali, postoji i gori scenario, kada padne kiša, plus mreža opterećena, tada zaboravi na A1 usluge .+1 . Nedeljom rade na mrezi?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari