Милисав
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2015
- Poena
- 415
E do mojega ja mislio tih 25 tera da razvuče na dve god + iz tatife to što imaTih 25 terabajta valjda vaze mesec dana? Tako je bilo sa njihovom promocijom za 25 godina rada.
E do mojega ja mislio tih 25 tera da razvuče na dve god + iz tatife to što imaTih 25 terabajta valjda vaze mesec dana? Tako je bilo sa njihovom promocijom za 25 godina rada.
Povodom Vašeg dopisa od 09.08., ovom prilikom Vas obaveštavam da nemamo mogućnost dodavanja posebnih pogodnosti u vidu dodatnih popusta van trenutne ponude za koju smatramo da je konkurentna na tržištu.
Koja? Treba za koji dan da obnovim ugovor, pa bih za nekih 1500din. sto vise neta, minuti i sms me ne zanimaju.Navodno se samo obnavlja, ona mts akcija je brutalna greota propustiti.
Koja je cena te ponude za preletace? Da bi ostao u Mts ponudili mi 54gb net, minuti i sms neograniceno za 1600 din.Drastičan popust za Neo Neo Max, za preletače u A1 i to je konkurentna ponuda/akcija. Nema tu sta novo da se izmišlja.
14TB u julu? Da imam neku nagradu da ti dam, znaj da bih ti je sad urucio xDSamo ću kratko prokomentarisati, NEO NEO max za 1999 din, mislim da nema povoljnije opcije. Ugovor je do decembra, a na drugom broju sam dobio popust uz telefon, tako da je ok tarifa. U prilogu sledi ss za prethodni mesecTako da mene zanima samo pravi NEO net po full brzini, za sada se A1 pokazao odlično
![]()
Druze, bez ljutnje, ali nije ti ovo dokaz da si prevaren. Pre bih rekao da su isli linijom manjeg otpora, odnosno da te skinu sa dnevnog reda
Da, baš su ispali korektni, nisu mi pružili uslugu koju reklamiraju, probali da mi naplate ono što nisu trebali, zafrkavao sam se i trošio svoje vreme da ispravim njihove brljotine, i još da im budem zahvalan na "korektnosti"?@bear koliko sam nezadovoljan sto Stefania iz Havaja ne misli na mene a redovno saradjuje sa Slavicom iz komsiluka. 😪
Salu na stranu, A1 nikako nije odgovoran za to sto nema signala tamo negde bez obzira sto je partner.
Ucinili su ti uslugu, ispali korektni.
Upravo zbog ovakvog razmisljanja nisu dalje ulazili u polemiku, izabrali su liniju manjeg otpora i refundirali ti iznos. Po meni korektno.Znači, pokušaju da ti naplate uslugu za koju oni znaju da ne funkcioniše svuda (da, znaju) i onda nisu pokušali prevaru?
I onda, ako prođe prođe, ako se neko žali, žali se.
Da, baš su ispali korektni, nisu mi pružili uslugu koju reklamiraju, probali da mi naplate ono što nisu trebali, zafrkavao sam se i trošio svoje vreme da ispravim njihove brljotine, i još da im budem zahvalan na "korektnosti"?
Anyway, neću više o tome, neka svako razmisli svojom glavom i donese sud na temu
I još nešto, u toku je proces prenosa broja u drugu mrežu...
Pozdrav svima!
Ne znam kojom logikom se sluzis ali ocekivati da provajder mobilne telefonije, bilo koji, u svakom trenutku zna gde sistem funkcionise je meni i van SF scenarija.Znači, pokušaju da ti naplate uslugu za koju oni znaju da ne funkcioniše svuda (da, znaju) i onda nisu pokušali prevaru?
I onda, ako prođe prođe, ako se neko žali, žali se.
Da, baš su ispali korektni, nisu mi pružili uslugu koju reklamiraju, probali da mi naplate ono što nisu trebali, zafrkavao sam se i trošio svoje vreme da ispravim njihove brljotine, i još da im budem zahvalan na "korektnosti"?
Anyway, neću više o tome, neka svako razmisli svojom glavom i donese sud na temu
I još nešto, u toku je proces prenosa broja u drugu mrežu...
Pozdrav svima!
A šta kažeš da im programer početnik napravi programče koje beleži slučajeve kada neko plati dodatak i ne iskoristi ništa?Upravo zbog ovakvog razmisljanja nisu dalje ulazili u polemiku, izabrali su liniju manjeg otpora i refundirali ti iznos. Po meni korektno.
Sad sam im usao na sajt i imaju 30-40 drzava gde vazi taj dodatak. Prosto ne mogu da zamislim logistiku gde oni znaju ili ne znaju gde je kakav signal u tim drzavama, a da ne pricam da recimo imaju info da postoje radovi u nekoj oblasti ili mozda neki kvar na mrezi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari