Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Intarifa ima samo tuh 300 minuta i trose se bez obzira da li zoves A1 ili bilo koju drugu mrezu.

Koliko neo 2 ima gigabajta u zoni zapadnog balkana? I kako se tu tarifira dodatnih 3GB zauvek?

Пише сав интернет на ЗБ,за ово друго,не знам.

A1 tj Vodofone na Krfu uglavnom katastrofa.
Istina, ni signala nije bilo tamo gde sam bio smešten :)

Kako proveriti koliko Interneta je preostalo u zoni Zapadnog Balkana? Može li se automatski isključiti roaming data kada se potroši Internet u zoni ZB?

Pozdrav ljudi,
da li neko ima neki savet po pitanju sklapanja novog ugovora, kako dobiti neku povoljnost prilikom potpisivanja? Uzeo bih neku tarifu koja ima neograničen net, ili barem neku veću količinu(npr. 100 GB koliko imam sad) i sat.
Ovo mi je sedmi ili osmi ugovor kod Vip-a.

Meni su za obnovu ponudili neke popuste na uređaje: 2500, 3000, 5000, 7000 ili 10000 (Neo 3 do NeoNeoMax).
Može li se bolje proći, jer npr Yettel daje 10000 za reciklažu bilo čega, ali su im i skuplji uređaji koliko sam video?

Yettel daje 10000 popust, ali i sa tim popustom su im uređaji skuplji nego u A1 bez popusta.

Meni su za obnovu ponudili neke popuste na uređaje: 2500, 3000, 5000, 7000 ili 10000 (Neo 3 do NeoNeoMax).
Može li se bolje proći, jer npr Yettel daje 10000 za reciklažu bilo čega, ali su im i skuplji uređaji koliko sam video?
a jel 10k za bas bilo sta? fiksno?

Pozdrav ljudi,
da li neko ima neki savet po pitanju sklapanja novog ugovora, kako dobiti neku povoljnost prilikom potpisivanja? Uzeo bih neku tarifu koja ima neograničen net, ili barem neku veću količinu(npr. 100 GB koliko imam sad) i sat.
Ovo mi je sedmi ili osmi ugovor kod Vip-a.
meni su rekli da pisem na mejl. :)
Posalji upit na kontakt formi na sajtu, skroz dole desno - "Pisi nam".

Ja sam trazio dodatni popust na NEO 15 bez uredjaja, javljam sta kazu. :)

Da ne bih citao i trazio sta me zanima, zamolio bih nekoga da mi pojasni ako je moguce. Trazio sam na sajtu A1 ali nisam mogao da nadjem sta me zanima.
U neo tarifama, prenose li se neiskorisceni mb i sta se desava kada se potrosi internet iz paketa?

Ne prenose se nepotroseni mb, kad potrosis net iz paketa nemas vise net, mozes da kupis neki dodatak da imas opet net.
Ali ako ti nestane net 5 dana pre obracunskog perioda taj dodatak ce vaziti 5 dana potrosio ga ili ne. Uzeti dodatak ili se snaci sa drugom karticom ili kao ja ubaciti karticu kucnog neta. Zavisi kako kome sta odgovara.

@ShoneNBG
Koju tarifu trenutno koristis koja ima 100gb u paketu?

Poslednja izmena:
je bi se mogla dobiti neka pogodnost ako bih preneo broj i uzeo intarifu

i kakav je kvalitet veze, ima li svuda bar u bg-u dobrog neta

Imam namertu da prenesem broj u A1 od septembra. Da li zatežu oko uključivanja opcije VoLTE? Čuo sam da imaju neke čudne kriterijume i da noviji modeli telefona "ne prolaze". Imam Samsung galaxy S22U i u Yettelu sasvim normalno imam uključen VoLTE.

Imam namertu da prenesem broj u A1 od septembra. Da li zatežu oko uključivanja opcije VoLTE? Čuo sam da imaju neke čudne kriterijume i da noviji modeli telefona "ne prolaze". Imam Samsung galaxy S22U i u Yettelu sasvim normalno imam uključen VoLTE.
i to na prepaid yettel radi cak na s22u volte licno testirao.Probacu A1 neku tarifu za pravna dal radi jer moj esim na s22u ne radi takodje volte nije aktivan ili mozda sto je pre toga bio u se2020 pa zato nije ostao volte ukljucen.

Koji je aktuelni mail za ponude i sve ostalo?

Zvali su me bili posto mi istice ugovor. Prosli put sam preko mail-a dobio vece beneficije.

Ne prenose se nepotroseni mb, kad potrosis net iz paketa nemas vise net, mozes da kupis neki dodatak da imas opet net.
Ali ako ti nestane net 5 dana pre obracunskog perioda taj dodatak ce vaziti 5 dana potrosio ga ili ne. Uzeti dodatak ili se snaci sa drugom karticom ili kao ja ubaciti karticu kucnog neta. Zavisi kako kome sta odgovara.

@ShoneNBG
Koju tarifu trenutno koristis koja ima 100gb u paketu?
Koristim Neo 100

@pejova probaću i ja taj broj, ako misliš da je bolje nego na neki mail. Mada sa Vip-om uvek bilo teško da se nešto dobije..

Prilozi

• Screenshot_20220810-183841_Moj A1.jpg
    Screenshot_20220810-183841_Moj A1.jpg
    46.9 KB · Pregleda: 112
Završava se ona akcija/promocija za neograničeni net, na 6 ili 12 meseci, kod NEO paketa, zaključno sa 24.avgustom. Verovatno možemo očekivati nove, jesenje ponude i promocije. Možda tu bude nešto dobro.

Meni krajem oktobra ističe ugovor ali sam već dobio pismance sa pozivom na produžetak sa novim tarifama.
Sačekaću još malo da vidim hoće li biti šta od novih promocija, ako ništa onda ću da pređem na intarifu sa 10gb, 300min (više mi i ne treba jer ne verujem da potrošim ni tih 5h razgovora mesečno). Usput, jel ne može da se vidi negde nekakav listing ili statistika koliko mesečno pričam, šaljem poruka etc?

Moze, imas u app :D

Usluge -> Vidi potrosnju -> Preuzmi listing
Doduse to je za trenutni mesec samo

Možeš i da udjes u račune i za svaki imaš stavku preuzmi listing.

Usluge -> Pregled računa i plaćanje -> Izabereš mesec

Vidim da kod mene imam tu opciju za zadnja 4 meseca.

Završava se ona akcija/promocija za neograničeni net, na 6 ili 12 meseci, kod NEO paketa, zaključno sa 24.avgustom. Verovatno možemo očekivati nove, jesenje ponude i promocije. Možda tu bude nešto dobro.
Sam ću sebe citirati. Očekujem adekvatan odgovor A1 na ovu novu promociju iz MTS-a. Moj prvi izbor za prelazak u drugu mrezu je bio A1, ali eto ti sad iznenada...

Prilozi

• Screenshot_20220811-104332_Viber.jpg
    Screenshot_20220811-104332_Viber.jpg
    161.4 KB · Pregleda: 97
Pa to ti neo3 na mts nacin.
Da li je neko skoro dobio nesto nprmalno kao stari korisnik? Ja bi i dalje neo2 za 999 ali nece daju tako da cekam istekne mesec pa cu na globaltel. Em nema neo2, em nema dodatnih 1GB online. 40% vise para za isti paket nemam razlog da dam. Jos ja imam 3 GB zauvek i opet mi se ne isplayi da ostanem.

Kako doci do vaucer koda koji moze da se unese kada se radi online obnova ugovora?
Mislim da im ponuda i nije nesto, iskreno.
Na koji mail mogu da im pisem i trazim bolje uslove,ako je moguce....

Sam ću sebe citirati. Očekujem adekvatan odgovor A1 na ovu novu promociju iz MTS-a. Moj prvi izbor za prelazak u drugu mrezu je bio A1, ali eto ti sad iznenada...
Oću i ja ovo za sina ističemu ugovor i traži nešto sa minimalnum 40-50 giga mesečno a pozivi i poruke ga ne interesuju

Tih 25 terabajta valjda vaze mesec dana? Tako je bilo sa njihovom promocijom za 25 godina rada.

Nazad
Vrh Dno