Da odgovorim sam sebi jer sigurno će još nekom da budem interesantno.Jel prebacivao neko broj sa postpejda na pripejd? Da li samo urade prenos po zahtevu ili prethodno zovu da nude neke pogodnosti za ostanak na postpejdu, kakva su iskustva?
Hvala. I konačno, za poništavanje bilo kakvog fw?Trebalo bi da je za to **61*broj#
Kad je nedostupan **62*broj#
A kad je zauzet **67*broj#
Koristio sam ja do skoro. Presao u mts samo zbog toga sto na poslu nisam imao signala, iz objektivnih razloga koji nemaju veze sa A1. Nigde van firme nisam imao problema, mreza je bila stabilna, signal uglavnom pun, 4g brz. Takodje, sve navedeno vazi i za V. Banju i Vrsac. Nisam imao problema ni na drugim mestima, ali u ova tri provodim najvise vremena.Da li ima neko iz Krusevca da koristi A1, zanimaju me iskustva
Ako misliš na onaj incident, to je bilo na nivou cele mreže kada smo nerazgovetno čuli sagovornike po slogovima kao iz bureta.Pre par dana sam imao problem sa a1 ,prekida u govoru ,nekad sam nedostupan,ima neko da je imao slicne probleme?
Jako interesantno, a može info koju si tarifu koristio do sada? I jel su ti ponudili još nešto pored Neo3 za 720-760?Da odgovorim sam sebi jer sigurno će još nekom da budem interesantno.
Zvali su u petak, nekih 3-4 dana nakon što sam podneo zahtev za prelazak na pripejd, odnosno za raskid ugovora kako oni to već zovu. Nude mi da ostanem na postpejdu i to Neo3 paket po ceni od 720 ili 760 (nisam upamtio tačno ali jedna od ove dve cifre je u pitanju). Naravno uz novu UO od 24 mes. Kao benefit ističu i zabranu prekoračenja potrošnje neta van tih 3GB iz paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari