Stormbringer_bg
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 19.09.2000
- Poena
- 113
Prebacite mrezu na 2G, tu radi.
Ovo nije tacno. Vidi se samo povlacenje kreditnig biroa da je bilo. Samo je do sada Telenor (koliko ja znam) davao kredite za telefon preko Mobi banke koji se vide u KBu.Naravno zato i rade proveru da nisi prezadužen
Jesi vadio nekada KB izveštaj?Ovo nije tacno. Vidi se samo povlacenje kreditnig biroa da je bilo. Samo je do sada Telenor (koliko ja znam) davao kredite za telefon preko Mobi banke koji se vide u KBu.
Pošto znaš onda ti je poznato da samo jednom godišnje može preko portala besplatno da se izvadi.Vadio sam i licni i osnovni izvestaj vise puta, dobro znam i kako izgleda i kako se tumace podaci i to nisam video. Imam kredit i kartice, kreditne, debitne, uzimao telefone na ugovor stalno i nema tog podatka. Cak sam cesto imao pristup izvestajima za druga lica i nikad to nisam video.
Ajde molim te, slikaj i postavi taj deo, bez tvojih padataka, bas me zanima kako izgleda.
Moram priznati da su ovo novine za meneKasnije kada vršiš obnovu više ne rade proveru, barem meni nisu.
Ja sam preko A1 aplikacije, da me ubijes kako je islo dalje se ne secam.Kako ste uspeli da aktivirate Deezer preko A1 aplikacije ? Obnovom ugovora sam dobio Deezer na 24m. Treba da stigne SMS nakon sto se klikne aktiviraj, ali ja kad kliknem nista se ne desava.
Nije samo tebi, i meni traži pin prilikom logovanja. Izgleda da su malo menjali i UI, pa usput dodali i 2FA sa PIN-om 😁Od juce mi na sajtu A1 kada hocu da proverim stanje,trazi da unesem PIN.Jel to neka nova fora,ili to samo meni nesto?
Pokusavam i ja preko A1 aplikacije ali ne ide. Pisao sam A1, kaze imaju poteskoca sa aplikacijom i da probam kasnije 😄Ja sam preko A1 aplikacije, da me ubijes kako je islo dalje se ne secam.
Možeš već sad da podneseš zahtev za prelazak na prepaid.22.02. mi ističe UO. Kada bih mogao da podnesem zahtev za prelazak na pripejd?