Videcemo. Ja sam planirao da koristim neograniceni internet za PC na kome mi je EON aplikacija. Tako da bi racunar bio jedini korisnik, preko tethera. Ako se ispostavi da je ovo za 100GB mesecno tacno, onda bi mi to bilo dovoljno. Do sada sam koristio Vikend net, po nepovoljnoj ceni od 3300 dinara mesecno za neograniceni protok.
Sto se FUP-a tice javi kada uspesno predjes 100 GB, da li je sve ok...Danas sam prvi put video LTE+ znak na svom telefonu, barem u Srbiji - Lokacija ušće, a internet fantastičan.
![]()
Što se NeoNeoMax tarife tiče i FUP-a.. Videćemo na kraju meseca. Koristim mobilni internet konstantno i evo me već na 40GB za 5 dana pretplate. Ako će da mi šalju opomene barem da znam prvog meseca koji su limiti i da li ih ima.
Ovo je bez hotspota, samo UHD/FHD sadržaj na telefonu.
Pa ti ces oko 250GB da potrosis za mesec dana [emoji16] nisam mislio da to moze samo sa mobilnim. Ajde javi. Hvala!Danas sam prvi put video LTE+ znak na svom telefonu, barem u Srbiji - Lokacija ušće, a internet fantastičan.
![]()
Što se NeoNeoMax tarife tiče i FUP-a.. Videćemo na kraju meseca. Koristim mobilni internet konstantno i evo me već na 40GB za 5 dana pretplate. Ako će da mi šalju opomene barem da znam prvog meseca koji su limiti i da li ih ima.
Ovo je bez hotspota, samo UHD/FHD sadržaj na telefonu.
Imam i ja taj znak LTE+ na Mi A3. Beogradjanka.Pa ti ces oko 250GB da potrosis za mesec dana [emoji16] nisam mislio da to moze samo sa mobilnim. Ajde javi. Hvala!
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
ako moze da posalje sms iz rutera nek posalje na drugi broj i ocitace se broj.Drugar je uzeo Vip Dođi i probaj karticu i stavio u 4G ruter (prima mini SIM). Iz softvera rutera ne može se videti broj telefona, može ICCID valjda, ali pod "my number" stoji prazno. Njega zanima koji je broj, ali:
- ugovor nije kod njega
- neće da vadi karticu, lomi je i stavlja u telefon
- nema fiksni telefon da stavi u ruter i pozove sa tog broja
Postoji li neki drugi način da sazna svoj broj?![]()
Ja sam prilikom produzenja ugovora (za NEONEO) pitao gospodju iz korisnicke podrske da li postoji bilo kakvo ogranicenje u potrosnji interneta, ili nesto sto moze da se podvede pod FUP i kategoricki mi je 3 puta potvrdila da nema nikakvog ogranicenja.
A uskoro cu da vam napisem kako sam ostao i bez Twinkly sijalicica za jelku. Trenutno nemam mnogo vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari