Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Moja supruga dobila popust prilikom obnove ugovora ali je to bilo juna prosle godine, neo3 za 1000 din.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 pomoću Tapatoka

Ja sam već pisao da li su kada sam im rekao da mi ne odgovara trenutna ponuda i da ću da potpišem ili sa njima ili sa nekim drugim kada ponude nešto bolje. Bio bez ugovora 2 meseca. Posle zvala i dali ponudu koju nisam mogao da odbijem [emoji6]. Inače nisam neki premijum korisnim klasika račun od 2k kod njih.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Je l daje vip intarifu novim korisnicima?
Kolega bio skoro u vipu rekli mu da kao novi korisnik može samo neo.
Tu informaciju nisam nasao na sajtu.

Истиче ми уговор ускоро: NEO2 за 999 динара, без телефона.
А нешто касније још један такав уговор.
Задовољан сам са 2 гб, не треба ми више, а ни нов телефон ми не треба.

Питање:
Ако не желим ништа да мењам, шта се дешава?
Настављају да ми наплаћују 999 динара у недоглед?
Да ли ће да ме зову и убеђују нешто и на шта да пристанем, ако неко има искуства?
Иначе не бих дао ни динар више, ако не морам...

Хвала!

Ja sam iz mts-a prešao na in tarifu bez ugovora kao novi korisnik.

P30 Pro

Истиче ми уговор ускоро: NEO2 за 999 динара, без телефона.
А нешто касније још један такав уговор.
Задовољан сам са 2 гб, не треба ми више, а ни нов телефон ми не треба.

Питање:
Ако не желим ништа да мењам, шта се дешава?
Настављају да ми наплаћују 999 динара у недоглед?
Да ли ће да ме зову и убеђују нешто и на шта да пристанем, ако неко има искуства?
Иначе не бих дао ни динар више, ако не морам...

Хвала!

Nakon isteka nece naplacivati 999, nego punu cenu paketa,cini mi se da je to 1699.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šta se dešava kada mi istekne Vip postpaid ugovor?
Ako vam je ugovorna obaveza istekla i niste obnovili ugovor, vi svakako možete da nastavite sa korišćenjem Vip postpaid kartice, u skladu sa cenovnikom vaše postpaid tarife. Kartica će biti aktivna i nakon isteka ugovorne obaveze, ali dalje korišćenje Vip postpaid usluga plaćate po punoj ceni, bez promocija ili popusta koje ste imali dok ste bili pod ugovornom obavezom.

https://korisnicki-servis.vipmobile...-se-deava-kada-mi-istekne-Vip-postpaid-ugovor

Šta se dešava kada mi istekne Vip postpaid ugovor?
Ako vam je ugovorna obaveza istekla i niste obnovili ugovor, vi svakako možete da nastavite sa korišćenjem Vip postpaid kartice, u skladu sa cenovnikom vaše postpaid tarife. Kartica će biti aktivna i nakon isteka ugovorne obaveze, ali dalje korišćenje Vip postpaid usluga plaćate po punoj ceni, bez promocija ili popusta koje ste imali dok ste bili pod ugovornom obavezom.

https://korisnicki-servis.vipmobile...-se-deava-kada-mi-istekne-Vip-postpaid-ugovor

Хвала, шта то значи у мом случају, питање је сада.
Када узмете пакет без телефона онда то није попуст или промоција?
Онда ми остаје плаћање 999 динара. Ја тако разумем, можда грешим.

Уколико ипак треба да плаћам 1699 динара, захтеваћу пренос броја, па ако ми понуде стару цену остајем, ако не понуде бај бај... из принципа... а онда и други број исто...

^ Ti si potpisivanjem ugovora na 2 godine dobio popust na tarifu i ona iznosi 999 dinara.
Po isteku ugovorne obaveze se taj popust gubi i plaćaćeš punu cenu tarife tj 1699 dinara.

Da li se zna šta je sa rebrendingom VIP u A1?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Зна се, почели су да ребрандују пословницу код Правног факултета, с њом ће да дебитују.

Sent from my iPad using Tapatalk

Хвала, шта то значи у мом случају, питање је сада.
Када узмете пакет без телефона онда то није попуст или промоција?
Онда ми остаје плаћање 999 динара. Ја тако разумем, можда грешим.

Уколико ипак треба да плаћам 1699 динара, захтеваћу пренос броја, па ако ми понуде стару цену остајем, ако не понуде бај бај... из принципа... а онда и други број исто...
Plaćaš punu cenu. Meni su naplatili punu cenu jer je zakašnjeno sa obnavljanjem ugovora par dana (čekala se provera za kućni net uz koji je i pretplata za neo bila free), pa su naplatili punu cenu prvi mesec novog ugovora jer im se tako može, to im je politika firme. Isto je bilo i kad je prvi put potpisan ugovor sa vipom. Ne ide odmah popust već prvi mesec puna cena što ti dođe kao još jedna mesečna pretplata. Pošto više tih povoljnih paketa nema, sačekaj prvi april da vidiš koja će nova ponuda biti za pripejd korisnike. Nadam se da će konačnom promenom imena firme nešto još promeniti. Totalno su nepouzdani, proveravam svaki račun 3x.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Nije tacno,moze bilo ko.
Skoro je neko iz mts-a preneo broj u Vip na intarifu bez problema.

Nadam se da će konačnom promenom imena firme nešto još promeniti. Totalno su nepouzdani, proveravam svaki račun 3x.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

I ja se nadam istom. Za početak normalna aplikacija sa svim brojevima u vipu. A ne da otvaramo po 3,4 naloga za različite brojeve a vlasnik isti.

Imam 1 internet broj (vip online) na kojem ističe uo za 2 meseca. Pouzdano znam da Telenor za internet surf pakete odmah nakon isteka uo nudi 50% na stari paket ili veći paket po istoj ceni. Videću kako će ovi da se "otvore", gledajući situaciju sa neo paketima verovatno isto gb a veća cena.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Da ne očekujete malo previše od jedne obične promene imena?
Pozdrav

Зна се, почели су да ребрандују пословницу код Правног факултета, с њом ће да дебитују.

Sent from my iPad using Tapatalk
Hm, nisam baš siguran. U Aranđelovcu su renovirali poslovnicu ali su okačili staro ime. A totalno je nov enterijer.

I ja se nadam istom. Za početak normalna aplikacija sa svim brojevima u vipu. A ne da otvaramo po 3,4 naloga za različite brojeve a vlasnik isti.

Taj sam ja problem imao na pocetku, samo sa dva broja , ali su nekako uspeli da rese problem.
Trebalo je malo vremena,ali nekako su uspeli.

Dobro, al' to sve su mogli i bez rebrendiranja da puste, zar ne?
Hoću da kažem da me nije briga kako se firma zove, dokle god pruža dobru uslugu po dobroj ceni.
A ne kao neke što prave pivo a glavni adut u reklami je "nova etiketa"?!? Pa valjda se pivo pije zbog ukusa a ne etikete?
Pozdrav

sta hoce da kazu, dobio je privatnog psihijatra (odabranog savetnika) za razgovor?

"Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo, postali ste naš pokusni kunić."
QQ!
Kako to "bez naknade obnovite ugovor"?
Oni naplaćuju obnovu ugovora?

Poslednja izmena:
To se zove MARKETING!
Magla.
Dobili set ništa, ali lepo ćemo ga upakovati.

Kaže mi operater jednog kablovskog sistema kako se sada "priključak/spajanje" na nove pakete naplaćuje, neka taksa od 2k din, ali eto JA ĆU TU "USLUGU" DOBITI BESPLATNO...

Skoro sve akcije u Sebiji su takve, zada se velika POČETNA cena i onda se prave, na oko, ogromni "popusti".
I ti kao kupac opet dobiješ NIŠTA.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pošto sam im napisao email da me ne smaraju porukama i mejlovima zbog isteka ugovora, uredno su odgovorili da neće vipe i da se izvinjavaju i onda mi pošalju pismo! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
U fazonu, vi ste retard, čisto da vam objasnimo da možete produžiti ugovor bez dodatnih troškova i evo vam nove tarife bla bla bla truć i u nastavku kako eto mogu i bez uređaja al ako uzmem uređaj može na 24 rate bla bla bla ...... Kao da sam retard. Bukvalno mi idu na živce.
Da pošalju neku specijalnu ponudi za produžetak saradnje pa i da shvatim zašto zašto troše novac na slanje pisama i ne poštuju ekologiju za koju su me smarali mesecima da pređem na elektronski račun jer šume!
Sad ću im poslati mejl da mi objasne zašto im više nisu važne šume? [emoji23]

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Koja je svrha e računa kada im ne radi online plaćanje na sajtu već 3 meseca?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

https://twitter.com/Vip_mobile/status/1239501028380286984?s=20

Koliko li se sada lese od para ..

b6d1ace9518eedb3606a451870cb35c2.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno