Ja sam iz mts-a prešao na in tarifu bez ugovora kao novi korisnik.Je l daje vip intarifu novim korisnicima?
Kolega bio skoro u vipu rekli mu da kao novi korisnik može samo neo.
Tu informaciju nisam nasao na sajtu.
Истиче ми уговор ускоро: NEO2 за 999 динара, без телефона.
А нешто касније још један такав уговор.
Задовољан сам са 2 гб, не треба ми више, а ни нов телефон ми не треба.
Питање:
Ако не желим ништа да мењам, шта се дешава?
Настављају да ми наплаћују 999 динара у недоглед?
Да ли ће да ме зову и убеђују нешто и на шта да пристанем, ако неко има искуства?
Иначе не бих дао ни динар више, ако не морам...
Хвала!
Šta se dešava kada mi istekne Vip postpaid ugovor?
Ako vam je ugovorna obaveza istekla i niste obnovili ugovor, vi svakako možete da nastavite sa korišćenjem Vip postpaid kartice, u skladu sa cenovnikom vaše postpaid tarife. Kartica će biti aktivna i nakon isteka ugovorne obaveze, ali dalje korišćenje Vip postpaid usluga plaćate po punoj ceni, bez promocija ili popusta koje ste imali dok ste bili pod ugovornom obavezom.
https://korisnicki-servis.vipmobile...-se-deava-kada-mi-istekne-Vip-postpaid-ugovor
Plaćaš punu cenu. Meni su naplatili punu cenu jer je zakašnjeno sa obnavljanjem ugovora par dana (čekala se provera za kućni net uz koji je i pretplata za neo bila free), pa su naplatili punu cenu prvi mesec novog ugovora jer im se tako može, to im je politika firme. Isto je bilo i kad je prvi put potpisan ugovor sa vipom. Ne ide odmah popust već prvi mesec puna cena što ti dođe kao još jedna mesečna pretplata. Pošto više tih povoljnih paketa nema, sačekaj prvi april da vidiš koja će nova ponuda biti za pripejd korisnike. Nadam se da će konačnom promenom imena firme nešto još promeniti. Totalno su nepouzdani, proveravam svaki račun 3x.Хвала, шта то значи у мом случају, питање је сада.
Када узмете пакет без телефона онда то није попуст или промоција?
Онда ми остаје плаћање 999 динара. Ја тако разумем, можда грешим.
Уколико ипак треба да плаћам 1699 динара, захтеваћу пренос броја, па ако ми понуде стару цену остајем, ако не понуде бај бај... из принципа... а онда и други број исто...
Tako je, primetio sam i ja juce kad sam bio u "stadionu".Poceli su da renoviraju i u sc stadion. Vrv radi menjanja imena
Je l daje vip intarifu novim korisnicima?
Kolega bio skoro u vipu rekli mu da kao novi korisnik može samo neo.
Tu informaciju nisam nasao na sajtu.
Nadam se da će konačnom promenom imena firme nešto još promeniti. Totalno su nepouzdani, proveravam svaki račun 3x.
Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
Hm, nisam baš siguran. U Aranđelovcu su renovirali poslovnicu ali su okačili staro ime. A totalno je nov enterijer.Зна се, почели су да ребрандују пословницу код Правног факултета, с њом ће да дебитују.
Sent from my iPad using Tapatalk
I ja se nadam istom. Za početak normalna aplikacija sa svim brojevima u vipu. A ne da otvaramo po 3,4 naloga za različite brojeve a vlasnik isti.
Kako su najavili, pored imena bice i neka dopuna digitalnih servisa, mozda i promena paketa.Da ne očekujete malo previše od jedne obične promene imena?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari