Počeli su rebrendiranje u A1... Za sada samo online račun strana na engleskom.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
![]()
Ako taj A70 košta u VIP-u 425e to ne mora da znači da mu je to MP cena tako da ova tvoja računica i nije baš tačna.U Mobicomu,dalje nisam tražio,taj telefon sa dve godine garancije košta 320e....Doduše za keš,mora se platiti kamata za kredit od 24 meseca...Mada nije loše prošao jer ga je taj telefon izašao 31200 a to je za 60e jeftinije nego na oglasima ako pretplatu računamo bez uzetog uređaja za NEO5 od 1700din.
nebitno je gde je domen trenutno... prazna je zona i nije ništa menjano od 2012.Meni nije, i drugačiji je prevod (Paperless a ne Papierless (što je i nepravilno)).
A inače fazon mi je što je a1.rs usmeren na mtel servere (ne bosanski mtel nego bugarski) a ne na vipnet.hr kao što je običaj balkanskih a1 kompanija.
![]()
https://www.rnids.rs/en/whois/a1.rs
https://ipinfo.io/213.226.6.10
Imaš i mts zmaja gde nemaš problem sa obracunskim periodom i većim plaćanjem prvog meseca. Isto bez UO.Istice mi uskoro ugovor u telenoru i posto su im tarife blagi horor preso bi na VIP intarofu bez ugovorne obaveze. Jel moze neko da mi objasni sta mogu da me zavrnu i zasto neki od vas poacaju 1500 din pa onda 999 ? I koja je fora sa tim presekom od 5tog i 17tog. Meni odgovara od 1vog lepo da krene. Hvala unapred. Ako ima neko ko je skoro lreso sa telenora na vip i obrnuto neka kaze svoje utiske.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Probaj da obrises proxy iz vip apn-a.Imam jedan problem sa VIP netom [poslovni broj, unlimited net], na mobilnom mi youtube app skoro uvek odbija da se ucita "iz prve", jedino resenje je da ugasim app i upalim ga [nekada i puno puta] dok mi ne ucita feed. Ostatak upotrebe neta u drugim aplikacijama radi bez problema.
Jel imao neko ovaj problem, i ima li resenja?
Jel može neko da mi odgovori?Da li je neko uspeo da VIP online tarifu prenese na neki pospejd ili pripejd?
Послато са MI 8 помоћу Тапатока
Jel može neko da mi odgovori?
Послато са MI 8 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari