Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

MTS je definitivno otpao.
Telenor samo sa Play drzi korak, zbog Deezera i HBo go.
Kome to ne treba, realno nema alternativu ovoj ponudi

Svaka cast vipu povodom nagrade za 10 godina poslovanja. Mts momentalno da se ugasi zbog njihove ponude za 20 godina

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Ja ne potrosim ni polovinu minuta i poruka iz Mix M tarife i vise bih voleo da su dodali nesto tipa klasik plus na 12 meseci (dakle nesto izmedju 500-700din), ali s obzirom da ce me mts castiti rodjendanskim poskupljenjem, ne vidim alternativu nego da za 160din uzmem neo 2.

Više od 50% korisnika pametnih telefona ne zna da podesi telefon kako treba. Tako da sinhronizacija u pozadini pojede net za čas. A naplaćuju 1mb 1din. Već su bili u problemima zbog neta i zato su uveli blokadu. Sad su je odblokirali sa razlogom. Biće ponovo dosta ljutih korisnika na vip.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Da li je moguce preci sa nova tarifa na ove NEO?
Same Q here ;)

^^ Osim ako u ugovoru ne pise da mogu da menjaju cene...
Moze pisati sta god, ali ako poskupe imas pravo na raskid bez penala. Pisalo je u ugovoru da mogu menjati cene, ali dosta nas je raskinulo tada bez penala.

Mislio sam da je ovo minus za VIP, jer su nove tarife od 1000+, ali tek sad vidim Klasik tarife. Pomak koliko toliko! Ali ocigledno je da nemaju vise neta za bacanje na 300 promocija, kada dele samo 2GB uz najnizu Neo tarifu :)

Može se preći sa nova na NEO tarife.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Jel dobro shvatam ili NEO ponuda vazi samo do 31.8.2017.?

vip_neo.jpg

Na NEO 10 je prelazak free, dok se na NEO 6 naplaćuje 3000 din. Tako su meni rekli na tviteru. Inače, koristim NOVA 5, tako da se meni svakako isplati prelazak na NEO 10. Dobijam neta 10 gb, što je dosta više nego 6,6 koliko sad imam sa sve dupliranim promocijama.

Jedna stvar mi nije jasna.

Neo 2 sa 2 GB - 999 din.
Neo 10 sa 10 GB - 2499 din.

Giga Džoker sa 10 GB- 999 din.

Neo 2 + Giga Džoker - ukupno 12 Gb oko 2000 din a Neo 10 je 2499 din.

Meni je ovo nelogično, da li dobro gledam?

https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/postpaid

Ako želiš još više megabajta aktiviraj tarifne dodatke u nekoliko koraka.
Takođe, uz NEO tarife na raspolaganju su ti i tarifni dodaci koji ti omogućavaju da uživaš u najpopularnijim društvenim mrežama.

Dodatke možeš da aktiviraš kao jednokratne ili kao višekratne (putem SMS-a i Moj Vip servisa).

https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/postpaid

Ako želiš još više megabajta aktiviraj tarifne dodatke u nekoliko koraka.
Takođe, uz NEO tarife na raspolaganju su ti i tarifni dodaci koji ti omogućavaju da uživaš u najpopularnijim društvenim mrežama.

Dodatke možeš da aktiviraš kao jednokratne ili kao višekratne (putem SMS-a i Moj Vip servisa).
I koliko onda dođe paket mesečno?

Vuceri SG banke ne Vaze uz Neo pakete sad pitao u poslovnici

Mozes da ih iskoristis samo uz Nova pakete ali pise se zahtev ...

Kod mene prelazak sa Nove 2 na Neo 2 se naplacuje 3000 din i gubi se sve sto sam imao ranije..dodatni mb , bezbrizni surf...e da net na Neo paketima nije ogranicen moze da se aktivira dodatak za blokadu neta kosta 100 din

Poslednja izmena od urednika:
To je onda ok, ali je i dalje pilićarenje, jer bi trebalo da bude uključeno uz sve pakete a ne da se plaća 100 din mesečno.

I prelazak sa Nove 5 na Neo 4 naplatili bi mi 10000 din. A na Neo 6 bi bio besplatan...ali gubim sve duple mb , bezbrizni surf, online 3gb, dodatni sadrzaj za opustenu komunikaciju...Popust SG koji imam 20% bih izgubio..ostao bi samo onaj koji imam na pretplatu 25%...

Kod mene prelazak sa Nove 2 na Neo 2 se naplacuje 3000 din i gubi se sve sto sam imao ranije..dodatni mb , bezbrizni surf...e da net na Neo paketima nije ogranicen moze da se aktivira dodatak za blokadu neta kosta 100 din
Zašto bi prešao sa nove 2 na neo 2 ? Sa 4gb na 2gb. Jedino ako pričaš po ceo dan :)

Od danas mi je počeo prvi ceo obračunski period od kada sa potpisao UO preko online prodavnice, ali u Moj VIP aplikaciji nema dodatnih 1GB već samo 600B iz tarifnog paketa koji su počeli i da se troše, zanima me da li je svima tako ili je neka greška u pitanju?

Steta sto Vip nije uveo ugovore na 12 meseci i spori net posle potrosenog iz paketa ..

Jel ima VIP ono obaveštenje - poruku "Potrošili ste X% vašeg internet saobracaja"?

Više od 50% korisnika pametnih telefona ne zna da podesi telefon kako treba. Tako da sinhronizacija u pozadini pojede net za čas. A naplaćuju 1mb 1din. Već su bili u problemima zbog neta i zato su uveli blokadu. Sad su je odblokirali sa razlogom. Biće ponovo dosta ljutih korisnika na vip.

Pa nisu sad odblokirali ima vise od 2 god kako je 1MB 1 RSD.
Osim za mladje od 30 i starije od 65, njima je automatski bilo ograniceno kad se istrose MB ili GB iz paketa.

I prelazak sa Nove 5 na Neo 4 naplatili bi mi 10000 din. A na Neo 6 bi bio besplatan...ali gubim sve duple mb , bezbrizni surf, online 3gb,
Zar nije bilo da tih 3GB važe zauvek dokle god imaš postpaid u Vipu? Mislim da su tako reklamirali prošle godine.

Nazad
Vrh Dno