Nije lažna, pre dva dana su ušli u jednu zgradu u Beogradu na Bulevaru K.Aleksandra da prikače korisnika preko MTS optikeEvo definitivno dobio odgovor od A1 da nemam uslova za njihov optički internet i tv. Iako imam mts optiku i moguće je uvesti mts i yettel. Znači info da koriste mts optiku je definitivno lažna
Od čega onda to zavisi?Nije lažna, pre dva dana su ušli u jednu zgradu u Beogradu na Bulevaru K.Aleksandra da prikače korisnika preko MTS optike
Što da ne, ja imam bar 7 godina. Evo sad mi ističe treći dvogodišnji ugovor na optici, a imao sam pauzu između ugovora sigurno više od godinu dana.Ma 78 godina već imaš optiku...
Mesec i po dana posle, i dalje nisu odgovorili imam li uslova. Deluje da su totalno nezainteresovani da pruže uslugu. U međuvremenu sam produžio kod Yettela.Meni nisu odgovorili iako sam ostavio podatke na sajtu.
Pametno... Ja sam gledao šta nude na sajtu, listu kanala i ne mogu da verujem da nemaju amc kanal. Npr. Aplikaciju "SkyShowtime" daju nekoliko meseci džabe a posle naplaćuju. Kod yettela sam dobio džabe jer imam i broj. Nije više A1 kao nekada da je baš toliko darežljiv.Mesec i po dana posle, i dalje nisu odgovorili imam li uslova. Deluje da su totalno nezainteresovani da pruže uslugu. U međuvremenu sam produžio kod Yettela.
Sa koje strane Bulevara, sa strane Đeram pijace ili sa strane Crvenog Krsta?Nije lažna, pre dva dana su ušli u jednu zgradu u Beogradu na Bulevaru K.Aleksandra da prikače korisnika preko MTS optike
Nije lažna, pre dva dana su ušli u jednu zgradu u Beogradu na Bulevaru K.Aleksandra da prikače korisnika preko MTS optike
Sa desneSa koje strane Bulevara, sa strane Đeram pijace ili sa strane Crvenog Krsta?
To je potvrdio i generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić u nekom intervjuu pre neki dan (TV Pančevo ili Newsmax, nisam siguran u kom, oba su na dostupna na YouTubeu) rekavši da je A1 uzeo u zakup deo Telekomove optike.
Desna strana ulice je ona gledano sa početka ulice ka njenom kraju, uvek.Desne u odnosu na šta?
Ajde molim te navedi neki landmark da bi bilo moguće razumeti šta si ustvari odgovorio.
Danas sam čuo da samo NBG može za sad i preko MTS optike. Da li svuda ili samo neki delovi, to ne znam.Trebalo bi sad samo da skapiramo koji deo grada sa MTS optikom može, a koji ne može A1.
Desne u odnosu na šta?
Ajde molim te navedi neki landmark da bi bilo moguće razumeti šta si ustvari odgovorio.
I ja sam primetio da su se baš izbezobrazili, više nikad ništa kod njihBogami ljudi, prijatelji i kolege, admini mogući i nemogući i A1 se izbezobrazio i počeo da folira ljude, nove i stare klijente. Poenta mog pisanja jeste da je komšija hteo da uzme ovaj novi kućni internet koji je neograničen i nije mogao. Obrazloženje je, aplikacija pokazuje da nema signal, komšija preko puta koristi isto kućni net ali onaj što ima određene GB. Na pitanje kako on koristi, odgovor je bio "nama aplikacija pokazuje da nemože" Što je najgore sigurno je bilo još 10 klijenata i svi dobili isti odgovor. Umešam ja malo prste pa pitam kako sam ja pre dve godine koristio i sve radilo, da bude crnjak, odgovor je glasio "možda su sklonili predajnik" Znači strahota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari