Alltrack
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.06.2025
- Poena
- 65
Mts i yettel to ne radeDa tako nešto radi MTS, bila bi pljuvačina, ovako kada radi A1 to je ok.
Mts i yettel to ne radeDa tako nešto radi MTS, bila bi pljuvačina, ovako kada radi A1 to je ok.
Sve je to u redu, jasno mi je, ali se onda kaže ili napiše da će internet od do sati imati brzinu od 1-2 mb, kao što im na sajtu piše da većina korisnika za ta dva paketa ima 25 od 50, odnosno 50 od 100 mb. Pre sklapanja ugovora se ne spominje taj "mali" detalj.Razlog za gašenje baznih stanica noću je najverovatnije manji broj aktivnih korisnika u to doba. Štede električnu energiju. Najverovatije je podešeno softverski da se bazna stanica automatski gasi kada broj aktivnih korisnika povezanih na nju padne ispod određenog broja, bez obzira na doba dana.
Jednostavno, uzmi ekstreman primer proizvođača i potrošača struje - proizvođaču struje se ne isplati da u elektrani drži agregat od 5MW u pogonu radi jedne sijalice od 10W u jednom domaćinstvu, dok članovi drugih domaćinstava spavaju.
Ko kaze da je OK?Da tako nešto radi MTS, bila bi pljuvačina, ovako kada radi A1 to je ok.
Razumem nezadovoljstvo, ali svaki Internet operater se ograđuje od mogućih nižih brzina korišćenjem reči do. A1 je to uradio ovako: "KućniNet tarifni paket uključuje neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju sa maksimalnim brzinama do 50 Mbit/s za preuzimanje i do 10 Mbit/s za slanje podataka.".Sve je to u redu, jasno mi je, ali se onda kaže ili napiše da će internet od do sati imati brzinu od 1-2 mb, kao što im na sajtu piše da većina korisnika za ta dva paketa ima 25 od 50, odnosno 50 od 100 mb. Pre sklapanja ugovora se ne spominje taj "mali" detalj.
Mislim da bez ugovorne obaveze može samo VikendNetZdravo,jel zna neko koje su cene za Kucni net bez ugovorne obaveze?nisam uspeo na sajtu da vidim
50/10 = 2049 dinZdravo,jel zna neko koje su cene za Kucni net bez ugovorne obaveze?nisam uspeo na sajtu da vidim
hvala na objasnjenju! nazalost nisam u tom objektu cesto pa sam mislio da postoji neka opcija sa ruterom i sim-karticom Bez ugovora, ali sam se izgleda zeznuo.hvala jos jednomKućniNet za nove korisnike bez ugovorne obaveze se ne nudi. Nudi se samo sa ugovornom obavezom na 24 meseci. Tek kada prođe 24 meseca ugovorne obaveze, može da se ostane na višoj ceni, uz mogućnost raskida ugovora uz otkazni rok od 30 dana.
Tako je, jedino što A1 nema zvanično otkazni rok od 30 dana, već samo obavezni broj dana do preseka ciklusa u kojem se podnese zahtev raskida.
Primer: korisniku je presek svaki 10. dan u mesecu, a podnese zahtev raskida 17. marta, usluga će se raskinuti u noći između 9. i 10. aprila.
Ne mora da čeka punih 30 dana otkaznog roka od momenta potpisivanja zahteva raskida.
Ima, nisi skontao. Imas i temu zove se vikend net. I bas radi po principu aktiviras kad ti treba i na koliko dana ti treba.hvala na objasnjenju! nazalost nisam u tom objektu cesto pa sam mislio da postoji neka opcija sa ruterom i sim-karticom Bez ugovora, ali sam se izgleda zeznuo.hvala jos jednom
Možda su konačno omogućili prelazakPogledajte prilog 532322Da li je moguće preći na 5g kućni net sa 4g?
Naravno, maksimalna je do 50. Evo, i ova trenutna, kada krene režim štednje je do 50mb.Razumem nezadovoljstvo, ali svaki Internet operater se ograđuje od mogućih nižih brzina korišćenjem reči do. A1 je to uradio ovako: "KućniNet tarifni paket uključuje neograničeni internet u nacionalnom saobraćaju sa maksimalnim brzinama do 50 Mbit/s za preuzimanje i do 10 Mbit/s za slanje podataka.".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari