Gde da navatam tog agentaTako je, sve zavisi od lokacije/opterećenja. Meni u zadnje vreme čak radi stabilnije a ništa nisam dirao.
Ako nahvataš agenta biće ti 1112 din mesečno za 50 Mbps.
Ovaj sad A1 sto daje podrzava 2CA.telefon koristi vise frekvencija da komunicira sa vise baznih stanica/predajnika istovremeno (Carrier aggregation (CA)) ako operater ima tako podesene predajnike u tvojoj blizini. telefoni srednje klase i oni skuplji podrzavaju 2-3..-7 CA.
ruteri od operatera uglavnom ne podrzavaju CA, a mozes kupiti bolji ruter koji podrzava CA i imaces istu brzinu kao na telefonu.
Imaš relativno slab signal na placu.Hmmm testirao sam VIP mrezu preko 4g na placu dobijam 50/1 60/1 upload nikako veci ali on nije bitan bitno mi da moze da se strimuju filmovi xD
Nego sad nesto pricam sa operaterom, kaze da ako sam ja imao 50/1 na telefonu da cu imati 20-25mbit preko rutera? Jel su ruteri losi ili se to tako setuje, da gledam da kupim krsten ruter za link?
tamo nema ni A od agenata...Drugari ovde vam je tema za agente
Ako agent koji (mozda) prati temu nije video do sad da postoji druga tema za to, nece se javiti ni ovde.tamo nema ni A od agenata...
Javili se za kucni net. Napisite poruku u temi javiće se.A izgleda ni ovde, jave li se oni nekom? Niko da se pohvali.
Немам појма, неки слаб, али новији.Na kom telefonu?
Agent mi danas na telefonu rekao da imam rok od sedam dana kad potpišem ugovor da isti raskinem ako usluga ne radi kako treba.… nije to reprezentativno, bez više merenja u toku dana…
To znam, on bi došao kod mene i doneo opremu i ja bih tad potpisao.… ako ugovor potpisuješ na daljinu, trebao bi da imaš rok od dve nedelje za raskid ukoliko ti ne odgovara… btw. sta nude kao pogodnost trenutno…?!
Par stotina dinara manje...… iskreno, ne znam oko uslova za odustajanje u tom slučaju… ako je u pitanju osnovni xploreTV, nisam siguran da je u zbiru to nešto drugačije od redovne ponude…?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari