Šta je novo?

[A1] Kucni net

Koliko para, toliko muzike. :)

Iskreno ne znam situaciju oko cene i ponude VDSLa.
Jel to Telekom ostao jedini koji nudi VDSL?

… po ceni, gotovo da nije konkurentan Kucnom netu… sa onom akcijom 12x1 dinara i bez mesečnog ograničavanja potrošnje, dobro zamišljen proizvod…

Isto pitam i ja za agenta, zvao njih i za nove korisnike nude ono što i piše na sajtu, rekoše da ta cena neće biti još dugo.

Hmmm testirao sam VIP mrezu preko 4g na placu dobijam 50/1 60/1 upload nikako veci ali on nije bitan bitno mi da moze da se strimuju filmovi xD

Nego sad nesto pricam sa operaterom, kaze da ako sam ja imao 50/1 na telefonu da cu imati 20-25mbit preko rutera? Jel su ruteri losi ili se to tako setuje, da gledam da kupim krsten ruter za link?

telefon koristi vise frekvencija da komunicira sa vise baznih stanica/predajnika istovremeno (Carrier aggregation (CA)) ako operater ima tako podesene predajnike u tvojoj blizini. telefoni srednje klase i oni skuplji podrzavaju 2-3..-7 CA.
ruteri od operatera uglavnom ne podrzavaju CA, a mozes kupiti bolji ruter koji podrzava CA i imaces istu brzinu kao na telefonu.

Pozdrav,preporuka za neki bolji ruter i kako se kreću cene istih?

telefon koristi vise frekvencija da komunicira sa vise baznih stanica/predajnika istovremeno (Carrier aggregation (CA)) ako operater ima tako podesene predajnike u tvojoj blizini. telefoni srednje klase i oni skuplji podrzavaju 2-3..-7 CA.
ruteri od operatera uglavnom ne podrzavaju CA, a mozes kupiti bolji ruter koji podrzava CA i imaces istu brzinu kao na telefonu.
Ovaj sad A1 sto daje podrzava 2CA.
Ali i dalje bolje neki Huawei b5xx, b6xxx za kojeg imas skripte, tj. band lock.

Hmmm testirao sam VIP mrezu preko 4g na placu dobijam 50/1 60/1 upload nikako veci ali on nije bitan bitno mi da moze da se strimuju filmovi xD

Nego sad nesto pricam sa operaterom, kaze da ako sam ja imao 50/1 na telefonu da cu imati 20-25mbit preko rutera? Jel su ruteri losi ili se to tako setuje, da gledam da kupim krsten ruter za link?
Imaš relativno slab signal na placu.

Kako opada jačina LTE signala, prvo "strada" upload pa tek na kraju download.

Za poboljšanje signala ti jedino mogu pomoći spoljne antene koje bi povezao na ruter. Ako te zanima koje konkretno piši na PP.

Ako neko ima broj agenta za Prokuplje, bio bih zahvalan.
Uzeo bih kućni net + Xplore tv.

Meni rade normalno, bez ikakvih problema. Na Yettel-u mi nikad nije proradio port forwarding, pa je radilo traljavo.

Nazad
Vrh Dno