Zte bolji u svemu sem u downloadu, kakav je signal?Rezultati sa Huawei B818 i ZTE MF296R:
Zte bolji u svemu sem u downloadu, kakav je signal?Rezultati sa Huawei B818 i ZTE MF296R:
~4 crte samo 4G, -104dBm, solidno ipak za ovu lokaciju.Zte bolji u svemu sem u downloadu, kakav je signal?
Zte bolji u svemu sem u downloadu, kakav je signal?
Isto i kod meneHm, ovo je sad čudno.
Presek mi je 10. u mesecu, dakle danas.
U A1 aplikaciji se promenilo ime paketa u KućniNet Plus još u toku dana kada je agent prebacio, međutim sad se nakon ponoći pojavilo ponovo 400 GB koji se troše kao u starom paketu KućniNet XXL, iako piše da je paket KućniNet Plus.
Takođe, na speed testu i dalje postižem brzine preko 100 Mbps:
![]()
Kako je kod drugih koji su prešli na novi paket?
Potpisao ugovor pre par dana sa XL na ovaj flat 50/10. Sada u ponoć mi je počeo presek i opet imam u aplikaciji samo 200GB i brzina je ogranicena tj opet XL paket, kao da uopšte nije prošla promena paketa…. Moraću sutra opet do poslovnice, mnogo su neozbiljni sa ovim promenama.
KucniNet, definitivno je neki bag u sistemuŠta ti piše u aplikaciji, KućniNet ili KućniNet XL? Evo već trojica. Izgleda da je sistemski problem. Možda sutra isprave u toku radnog vremena.
Ja mislim da je to neograničeno samo sto nisu promenili u aplikaciji to gde pise 200 ili 400 gb
Nisam siguran jer je i brzina ista kao preJa mislim da je to neograničeno samo sto nisu promenili u aplikaciji to gde pise 200 ili 400 gb
Vidis nemaju vise ovi dodaci za kupovinu dodatnih gbMoguće. Međutim nije ni maksimalna brzina downloada korigovana. Sve je ostalo po starom. Ja dobijam 140 Mbps, ali bi trebalo da je do 100 Mbps u novom paketu, dok @seahorse koji je sa XL imao do 20 Mbps nije dobio ubrzanje do 50 Mbps sa novim paketom.
Nisam siguran jer je i brzina ista kao pre
P.S nije do lokacije, mobilni net mi izvlači preko 50Mbps u stanu, malo pre probao isto A1 NeoSurf paket..
Vidis nemaju vise ovi dodaci za kupovinu dodatnih gb
Huawei B528s, probam sutra ali čim on skida megabajte sa ovih 200GB i računa nešto mi govori da nije prošla promena svakako ih zovem sutra da provereKoji modem koristiš? Tebi je ovde brzina dobro ispod 20 Mbps. Probaj da ubaciš SIM karticu kućnog interneta u mobilni pa testiraš brzinu.
Koji modem koristiš? Tebi je ovde brzina dobro ispod 20 Mbps. Probaj da ubaciš SIM karticu kućnog interneta u mobilni pa testiraš brzinu.
Ali zato imaju Roaming dodaci koji ne bi trebalo da postoje uz KućniNet. 😁
Samo preko terenskog agenta imas popustSad bio u poslovnici, ako promenim tarifu ne mogu da zadržim 25% popusta. 😒
Ko će ga znati, chat i call centar kažu da ne može. Lokalni agent takođe. Jedan drugi agent rekao da može bez problema. Neki ljudi ovde prebacili a da im je sačuvan popust (bar im je tako rečeno). Jedino kad dođe prvi račun za neograničenu tarifu pa ćemo videti.Sad bio u poslovnici, ako promenim tarifu ne mogu da zadržim 25% popusta. 😒
Koji modem koristiš? Tebi je ovde brzina dobro ispod 20 Mbps. Probaj da ubaciš SIM karticu kućnog interneta u mobilni pa testiraš brzinu.
Ali zato imaju roming dodaci koji ne bi trebalo da postoje uz KućniNet. 😁
Ima i brzina dobrih sve zavisi do lokacije i koliko ih koristi na toj lokaciji internet… dobra je alternativa adslu, vdslu… sa 12 meseci free, nekako se i preboli ta ne baš sjajna brzina… nadam se da će 5G požuriti, preokrenuti situaciju i dati veće kapacitete… trenutno, kao da su se preračunali..
Meni agent koji je rešio ugovor za XXL rekao da ne može. Verovatno ćemo morati svi konstantno da se žalimo dok ne popuste.Samo preko terenskog agenta imas popust
Juce zvao agenta, kaze on nazovi call centar, ja to isto uradim.Samo preko terenskog agenta imas popust
Pitaj ga ponovoJuce zvao agenta, kaze on nazovi call centar, ja to isto uradim.
Ko će ga znati, chat i call centar kažu da ne može. Lokalni agent takođe. Jedan drugi agent rekao da može bez problema. Neki ljudi ovde prebacili a da im je sačuvan popust (bar im je tako rečeno). Jedino kad dođe prvi račun za neograničenu tarifu pa ćemo videti.
… dobra je alternativa adslu, vdslu… sa 12 meseci free, nekako se i preboli ta ne baš sjajna brzina… nadam se da će 5G požuriti, preokrenuti situaciju i dati veće kapacitete… trenutno, kao da su se preračunali..
To je odlično, i meni je ta brzina sličnaEvo i meni se pojavio neograničen net:
Pogledajte prilog 487677
Izgleda da za KućniNet Plus puštaju i malo preko 100/10 down/up:
![]()
Jesam nije se stanje mnogo promenilo ali da ne bude zabune ovde je rec o 50/10 paketu. Jedino upload da se malo poboljsa, ali download od ovog vise tesko da moze.Logično da je B818 bolji u downloadu kad je 4CA, a MF296R je 2CA.
@team1, da li si radio band lock sa B818? Možda možeš da izvučeš i više od njega, mada -104dBm jeste slabo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari