Šta je novo?

[A1] Kucni net

?! Oni su onda totalno odlepili… čemu im služi ona objava, link na siteu…?! Izlazilo danas na FB,.,

Kažu u ovom trenutku to je samo za neke gradove, ne za Beograd.

Da definitivno je ograniceno, ali sa vedrije strane, bolje da su te odbili nego da se nerviras sa losim brzinama! Jer ce bez greske u pocetku da kazu da nije do njih!

Sta trenutno ide od rutera kad se uzme direktno od A1?

Edit: videh da je ZTE, ako daju jos nesto napisite

Poslednja izmena:
Infirmacija za sve koji bi da pređu sa nižeg na viši paket Kućnog inerneta i zadrže popust: moguće je preći sa XL na XXL paket. Meni su na X mreži odgovorili da ne može, ali...

Dovoljno je da pozovete bilo kog A1 agenta ( najbolje onog preko koga ste potpisali dvogodišnji ugovor). Ostavite mu na viber podatke, broj telefona, broj ugovora, adresu i on može preko aplikacije na laptopu da odradi prelaz uz zadržavanje popusta. Prešao sam u februaru na XXL paket (400gb) i plaćam ga 1614 donara.

Prilozi

• Screenshot_20250404_205620_Moj A1.jpg
    Screenshot_20250404_205620_Moj A1.jpg
    80.8 KB · Pregleda: 158
Večeras sam naručio paket od 50mg/s jer kažu ne može 100 za sada na mojoj lokaciji,iskoristio sam onaj link sa foruma dobio sam 12 meseci besplatno,a kasnije 1500 dinara,modem mi stiže tokom sledeće nedelje,treba samo lična karta i sve operater završi,tako da ću vam reći utiske,ugovor sa mts imam do kraja godine internet je do 20mgb/s a nas u kući 6 od kojih internet koriste 5 člana,često dolazi do zagušenja,ovo sam čekao dugo,zanima me vaše mišljenje da li sam možda pogrešio jer glavno mi je pitanje da li je to stabilna veza.

Kad je rec o poslovnicama (nevezano za ovu promociju), probajte vise njih ako imate neki zahtev
Kada sam uzimao VikentNet tarifu (na boravisnu adresu u Srb), u jednoj poslovnici me odbili, u drugoj mi prihvatili zahtev.

… zar vam ne izlazi na linku forma da li ste zainteresovani za ponudu…? Meni nakon skrola ‘gore-dole’ izadje ovo…

Prilozi

• IMG_8558.png
    IMG_8558.png
    127.3 KB · Pregleda: 145
Da...?
Isto i kad kliknes na Prijavi se.

… ko je zainteresovan, neka proba preko te forme i traži 12meseci… u nekom trenutku će popustiti…

Jedno pitanje, mislio sam kod roditelja da uzmem A1 kucni net 50/10 posto u selu gde zive nema kablovskih operatera ili internet mreze a ja za par dana uzimam Yettel televiziju i net, pa sam mislio da preko Mi Boxa koji vec imam koristim njihovu aplikaciju koja dolazi uz paket.
Moze li to raditi bez seckanja i kocenja?

Meni u poslovnici nisu dali da predjem sa XXL na 100/10 jos kol centar da zovem.Paket ističe u oktobru

Prešao juče sa xxl bez problema na ovaj novi 100/10.
Zvao call centar i odmah mi rekli da može bez problema, ali onda ipak ne može jer mi je u međuvremenu istekla lična karta i morao sam u poslovnicu da prvo ubace novu LK u sistem.

Ugovor ističe za 9-10 meseci, postojeći uzet preko terenskog agenta sa 25% popusta, ali su mi rekli da ne mogu da zadržim taj popust. Manje više tih nepunih 400 dinara razlike, nisam razmišljao uopšte.

Presek mi je 10. u meseci i od tada kreće novi paket.

Dobio novi ugovor, cena 1.999 dinara, ugovor ističe u Februaru 2026.

Čekam 10.04. da vidimo jel sve OK, ali nisu ni jednog sekunda bili nesigurni da li može ili ne.

Ako uzmem kucni net 100/10, da li mogu da ponesem modem sa sobom i koristim po Srbiji, posto cesto putujem ?
Cini mi se da sam procitao negde da ne moze ali opet da pitam.

Jedno pitanje, mislio sam kod roditelja da uzmem A1 kucni net 50/10 posto u selu gde zive nema kablovskih operatera ili internet mreze a ja za par dana uzimam Yettel televiziju i net, pa sam mislio da preko Mi Boxa koji vec imam koristim njihovu aplikaciju koja dolazi uz paket.
Moze li to raditi bez seckanja i kocenja?
Može, ukoliko je na selu dobar A1 signal, proveri na netu da vidis koliko ti je daleko bazna stanica, ali verujem da ce biti dobro.

Zvao call centar i odmah mi rekli da može bez problema, ali onda ipak ne može jer mi je u međuvremenu istekla lična karta i morao sam u poslovnicu da prvo ubace novu LK u sistem.

Ugovor ističe za 9-10 meseci, postojeći uzet preko terenskog agenta sa 25% popusta, ali su mi rekli da ne mogu da zadržim taj popust. Manje više tih nepunih 400 dinara razlike, nisam razmišljao uopšte.

Čekam 10.04. da vidimo jel sve OK, ali nisu ni jednog sekunda bili nesigurni da li može ili ne.

Da moze tako, ili dva meseca pred istek ugovora da se dobije popust od 6 meseci po 1din.

Hvala @Vladimir5, pretpostavljam da nema prepreka sto se tice Yettel-a vezano koji je net u pitanju s obzirom da funkcionise recimo na SBB internetu?

Ja sam 2 ipo godine koristio na 40km udaljenoj lokacijji u odnosu na prijavljenu(jer mi nisu dali taj "najjaci" paket za tu lokaciju gde mi je trebao)...nisam imao prob...a nosio sam i u onom MiFi kroz srbiju, takodje bez problema...
Ja nosio prošle godine u Grčku, radio sa njihovom cosmote karticom.
To je što se samog modema tiče
A net sam koristio po celoj Srbiji u odnosu na prijavljenu adresu.

Meni u poslovnici nisu dali da predjem sa XXL na 100/10 jos kol centar da zovem.Paket ističe u oktobru
Gledam ove važeće uslove, ispada da ne bi smeli da odbiju promenu:

(strana 33)
-može ako sa manjeg na veći paket
-može ako sa većeg na manji
-može neki od potpuno drugačijih paketa u slučaju izmene ponude (što se upravo sada desilo).

Ne znam šta čovek da radi... da im kaže da pročitaju uslove sopstvene kompanije?

Prilozi

• 2025-04-06 15_56_38-Window.png
    2025-04-06 15_56_38-Window.png
    53.1 KB · Pregleda: 36
Imam onaj najveći paket i brzina je bila izmedju 120-150, a dešavalo se sa ode nekad i oko 200.

Sad je između 70 i 120, ali mnogo češće ispod 100🥲

Vise znaci flet nego razlika izmedju 100 i 200, osim ako nemas vise clanova koji bas nalegnu na net u kuci ili stalno vuces nesto gde je bitno da bude sto pre.

Meni sutra ili prekosutra takodje stize 50/10 sa 12 meseci po 1 din pa cemo da vidimo kako ide.

Jos guram onaj beli Alkatel modem, potpisao sam prvi put jos kad je islo 2/2, 3/3 i 5/5 nakon isteka 100GB, posle nisam mogao da prezalim sto nisam uzeo 5/5 varijantu mada su ionako sve eventualno prebacili na nove pakete (valjda), ali napokon je i to reseno :)

Nazad
Vrh Dno