Šta je novo?

[A1] Kucni net

ja sam na Orion optici.

Jel' zna neko mozda da li su ti ruteri koje sada daju bolji nego ovi stari alkateli, i da li se mozda moze ocekivati nesto bolja brzina? Ili je isti klinac...

Kada je A1 izbacio iz ponude KućniNet L, XL i XXL tarife?

Jeste pre neki dan, samo ima i treći najjeftiniji "basic" paket koji nije flat. Bar u dokumentaciji, ovako ga ne pominju uopšte. Nije ni čudo, vrlo loš naspram novih paketa. 90 gb i posle pada na 2 Mb/s.

Prilozi

• 2025-04-07 14_21_52-Postpaid.pdf — Mozilla Firefox.png
    2025-04-07 14_21_52-Postpaid.pdf — Mozilla Firefox.png
    65.9 KB · Pregleda: 90
Ne znam, izbacuje mi i formu za prijavu

Prilozi

• IMG_8637.png
    IMG_8637.png
    144.8 KB · Pregleda: 77
Kesirano je, sve varijante te reklame a ima ih 4-5 stoje su im od juce Inactive, ove sa 6 meseci su sve aktivne.

PROMOCIJA KućniNet tarife 6 meseci bez naplate mesečne pretplate

Svi Pretplatnici koji u periodu od 01.04.2025. do 31.05.2025. zaključe pretplatnički ugovor za korišćenje KućniNet ili KućniNet Plus tarifnog paketa uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na 100% popusta na mesečnu pretplatu tokom prvih 6 meseci od aktivacije usluge.

Nakon isteka 6 meseci, pa do isteka ugovorne obaveze od 24 meseca, cena mesečne pretplate je za KućniNet: 1.499 RSD, KućniNet Plus: 1.999 RSD uz elektronski račun.

Nakon isteka 24 meseca, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate za: KućniNet: 1.699 RSD, KućniNet Plus: 2.199 RSD uz elektronski račun.

Meni ističe uo za 3 meseca.
Uzeo bih ovaj veći paket od 100 ali sa 25% tokom cele uo.

Jel to samo preko terenskog agenta mogu da jurim?

Ne daju u poslovnicama?

Inace 25% tokom cele UO ili 6 meseci free pa 18 meseci po 2000 = na kraju dodje na isto, 1500 mesecno.

@urke_navip najbolje svratiti u poslovnicu i napisati na praznom papiru ovako:

Poštovani, ovim putem molim da mi na broju 060XXX zakažete prelaz na novi paket KućniNet Plus ( postoji tehnička mogućnost ) sa prvim presekom uz zadržavanje postojećeg popusta 25% kojem je trajanje ugovoreno tokom cele ugovorne obaveze. Kolege u back office-u mogu administrativno vezati i zadržati ugovoreni postojeći popust i na nov paket 100. Unapred zahvalan.

Da li ovo provereno radi posao? Na online chatu mi je rečeno da može da se pređe samo uz gubitak popusta od 25%. U ugovoru piše da popust od 25% važi na sve KućniNet pakete do kraja ugovora, dok me na online chatu ubeđuju da to važi samo za stare pakete.

Takodje i meni stiglo danas. Modem isto ZTE mf296r. Brzina kod mene izmedju 10 i 18. Zadovoljava moje potrebe.

Da li vam se desava da se u nekom periodu modem sam ugasi tj restartuje, ugase se sve lampice, to traje nekih minut - minut ipo

Jeste pre neki dan, samo ima i treći najjeftiniji "basic" paket koji nije flat. Bar u dokumentaciji, ovako ga ne pominju uopšte. Nije ni čudo, vrlo loš naspram novih paketa. 90 gb i posle pada na 2 Mb/s.
Da li za "Basic" daju 6m besplatno?

Mene ce izgleda zaobici i danas sa dostavom, toliko o "budite kuci u ponedeljak i utorak" :)

Mene ce izgleda zaobici i danas sa dostavom, toliko o "budite kuci u ponedeljak i utorak" :)
Skini Daily Express app ili ih pozovi i vidi sta se desava sa posiljkom. U cetvrtak sam poslao zahtev, pozvali me nakon 2 sata i juce sam dobio obavestenje na viberu od dexa da stize paket i u toku dana je bio dostavljen.

U tome je i problem, nemam nikakav info jer mi nista nije stiglo kao obavestenje od bilo koje kurirske sluzbe.

Zvao sam A1 da vidim sta se desava pre par sati i za sad je ostalo na tome da ce da provere gde je oprema i ugovor.

Nadam se da ce da bude klasicno "kurir nije dosao da preuzme" i slicne fore samo da opravdaju kasnjenje i da stigne sutra.

Brzina dosta zavisi i od polozaja 4G modema. Ako se stavi do prozora možete očekivati bolji signal, sa samim tim i veći protok, pod uslovom da bazne stanice nisu preopterećene.

Meni je stigao ruter danas onaj ZTE,ovo su brzine koje sam dobio preko lan kabla i wifi,modem mi je kod prozora,variraju brzine ali max je 30mgb/s,voleo bih da mi neko kaže da li mogu da izvučem veću brzinu preko lana jer mi je ovo sporo ali svakako bolje nego što imam u mts.
Screenshot_2025-04-08-18-26-53-404-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpgIMG_20250408_182523.jpg

Meni je stigao ruter danas onaj ZTE,ovo su brzine koje sam dobio preko lan kabla i wifi,modem mi je kod prozora,variraju brzine ali max je 30mgb/s,voleo bih da mi neko kaže da li mogu da izvučem veću brzinu preko lana jer mi je ovo sporo ali svakako bolje nego što imam u mts.
Pogledajte prilog 487497Pogledajte prilog 487498
Preko Ethernet (LAN) kabla svakako možeš izvući veće Brzine. Ne moraš odmah da kupuješ neki dugačak kabl, već prikači neki laptop na modem preko kraćeg kabla i testiraj. Verovao ili ne, brzina Interneta preko 4G modema može da zavisi i od minimalnog pomeranja modema na mestu na kom je predviđen da stoji.

Preko Ethernet (LAN) kabla svakako možeš izvući veće Brzine. Ne moraš odmah da kupuješ neki dugačak kabl, već prikači neki laptop na modem preko kraćeg kabla i testiraj. Verovao ili ne, brzina Interneta preko 4G modema može da zavisi i od minimalnog pomeranja modema na mestu na kom je predviđen da stoji.
Jesam Ps5 mi je preko lan kabla ali dosta varira brzina prvobitno mi je bilo 30 sa 3 crte signala, sada sam pomerio modem imam 4 crte ali brzina je 19,6 zato sam hteo da pitam nekog ko se bolje razume od mene

Uporedi brzine noću ili rano ujutru, jer može da se desi da su bazne stranice trenutno preopterećene.

Generalno, Internet preko 4G zna dosta da osciljuje, za razliku od kabla.

Što se tiče skidanja video igrica, to takođe zna da zavisi i od servera sa kog se skida. Npr. prošle godine sam hteo da odigram par partija jedne video igre sa drugarom, ali brzina skidanja video igre je bila oko 20-30 Mbps, iako obijica imamo Internet većih brzina (on čak i onaj gigabitni).

Najbolje je da preko računara koji je prikačen na kabl sa modemom testiraš brzinu preko sajta https://www.speedtest.net ili preko njihove aplikacije.

Svi Pretplatnici koji u periodu od 01.04.2025. do 31.05.2025. zaključe pretplatnički ugovor za korišćenje KućniNet ili KućniNet Plus tarifnog paketa uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na 100% popusta na mesečnu pretplatu tokom prvih 6 meseci od aktivacije usluge.

Nakon isteka 6 meseci, pa do isteka ugovorne obaveze od 24 meseca, cena mesečne pretplate je za KućniNet: 1.499 RSD, KućniNet Plus: 1.999 RSD uz elektronski račun.

Nakon isteka 24 meseca, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate za: KućniNet: 1.699 RSD, KućniNet Plus: 2.199 RSD uz elektronski račun.
Ja bio danas sa komšijom, on hteo da uzme i ne može nema signal u njihovoj aplikaciji pokazuje da nema signala, što je najgo

Ja bio danas sa komšijom, on hteo da uzme i prc nisu dali, njima aplikacija pokazuje da nema signal, što najgore još desetak ljudi otkačili. Meni ostao alkatelov modem i ja ubacio moj broj da probamo, radi ali troši internet od hotspota. Na žalost.

Nazad
Vrh Dno