Nema na njihovom Insta profilu vec se javlja kao sponzorisani ad verovatno kome se posreci... Meni izasao samo jednom i sa Instagrama te odvede na sajt gde pise 12 meseci besplatno (inace pise 6 meseci besplatno kad odes mimo Instagrama). Sad mi izlazi neki drugi ad sa formom prijave, ovaj sa 12 meseci vise ne.kako do 12meseci bez pretplate? kada udjem na instagram stranicu, nema ove info
Meni u korisnickom servisu rekli moze prelazak na kucni net plus a na obican kucni net neOvi u poslovnici nedaju da se predje sa XXL na nove pakete. Ugovor ističe u oktobru
Da li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovniciMeni u korisnickom servisu rekli moze prelazak na kucni net plus a na obican kucni net ne
Rekli su mi da može, ali sam odustao jer sam hteo prelazak na običan kućni net a ne plusDa li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovnici
Da li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovnici
Imam 25posto od terenskog agenta, da li moze kod njih da se predje pre isteka ugovoramože i preko kol centra da se zakaže promena paketa sa prvim presekom, samo im napomeni da se zadržava popust 25% ako si ga dobio preko terenskog agenta
Promena tarife i obnova mogu i preko korisnickog, samo potpisnik da zove ili da nekog svog broja u A1 ako nema broj u mrezi onda moze sa bilo kog drugog.Da li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovnici
Da li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovnici
Moraš da fiksiraš samo 1800 MHz za 4G frekvenciju kako bi izvlačio do 100 Mb/s pod uslovom da lokacija nije opterećenaDanas sam uzeo ovaj najjaci paket 100/10, 6 meseci je samo gratis, ono sto me buni jeste sto na ugovoru stoji cena od 2249 dinara, a cena je valjda 1999, takodje sama brzina zna dosta da varira. Kod mene sve zavisi kako kad, nekad brzina bude 15 nekad 50-60, na testu sam imao i 80 mb/s u jednom trenutku, ali vecinu vremena da kazem ocekivana brzina 30/40.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari