Šta je novo?

[A1] Kucni net

Mozda je greska 12 meseci umesto 6.
Ako nije, saljnite link.

PS: Nemam Instagram.

kako do 12meseci bez pretplate? kada udjem na instagram stranicu, nema ove info
Nema na njihovom Insta profilu vec se javlja kao sponzorisani ad verovatno kome se posreci... Meni izasao samo jednom i sa Instagrama te odvede na sajt gde pise 12 meseci besplatno (inace pise 6 meseci besplatno kad odes mimo Instagrama). Sad mi izlazi neki drugi ad sa formom prijave, ovaj sa 12 meseci vise ne.
Promo na Insta:
Screenshot_20250403-022005.png

Poslednja izmena:
Link nam treba....

Ovi u poslovnici nedaju da se predje sa XXL na nove pakete. Ugovor ističe u oktobru

Imam XXL net paket od 400gb. Pre nego što su uveli neograničen internet sve je radilo kako treba. Brzine su išle do 80-100 mbps za download. Kako su uveli neograničen internet, brzine su katastrofalne, jedva izvlačim 20-30 mbps na istoj lokaciji. Ne znam u čemu je problem.

Tek ce da bude problem,malo su se precenili sa kapacitetima.

Imam postpejd broj u A1 i imam Kućni Net. Prijavljen sam mejlom tj. taj postpejd broj ali ne znam kako da dodam i taj kućni net na moj nalog, da ga sinhronizujem sa istim mejlom ??!
Da li je tako nešto uopšte moguće ??

@SIMUKA možeš da imaš dva broja u A1 aplikaciji, imaš opciju u delu MOJ BROJ pa gore desno čovečuljak.
Jedan broj može samo na jedan mail, ali drugi broj možeš da dodaš i preko sms poruke, ne mora da se vezuje na mejl da bi i drugi broj video u aplikaciji.

@Dragan Milutinovic moraš zvati kol centar za promenu paketa bez promene trajanje ugovorne obaveze

Promena tarife i obnova mogu i preko korisnickog, samo potpisnik da zove ili da nekog svog broja u A1 ako nema broj u mrezi onda moze sa bilo kog drugog.

Da li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovnici
Promena tarife i obnova mogu i preko korisnickog, samo potpisnik da zove ili da nekog svog broja u A1 ako nema broj u mrezi onda moze sa bilo kog drugog.

Da li moze preko korisnickog servisa da se to završi ili mora u poslovnici

Agent mi je javio da promo 12 meseci za 1 din trenutno može samo za ova mesta:
Bač, Bečej, Bela Crkva, Brus, Ćićevac, Kikinda, Kladovo, Kruševac, Kuršumlija, Odžaci, Plandište, Varvarin, Vršac, Zrenjanin

Ništa, da sačekamo onda malo...

ma da, ovo je tek krenulo, a oni imaju i optiku. Bice tu jos dobrih ponuda.

Vrlo moguce da ce krenuti 5g jer je Telekom uspeo da 'ukanali' SBB, posto se Telekom ceka za pustanje 5g

pa nismo mi svet rece neko tu iznad ili u drugom postu :)
fora je u tome sto nas i takav stav malo penetrira :)
*** konkurencija, trziste, itd

… kad državna firma, zbog svojih problema, zloupotrebljava sistem i odlaže napredak, konkurencija može da radi šta…?! Samo da čeka i radi šta može(cenams, uslugom koja je povoljnija…)… upravo je zbog sabotiranja i nemogućnosti da se dalje razvija, izašla jedna velika TK firma… nemanje konkurencije osetićemo jako brzo po pitanju TV, interneta…

Danas sam uzeo ovaj najjaci paket 100/10, 6 meseci je samo gratis, ono sto me buni jeste sto na ugovoru stoji cena od 2249 dinara, a cena je valjda 1999, takodje sama brzina zna dosta da varira. Kod mene sve zavisi kako kad, nekad brzina bude 15 nekad 50-60, na testu sam imao i 80 mb/s u jednom trenutku, ali vecinu vremena da kazem ocekivana brzina 30/40.

Danas sam uzeo ovaj najjaci paket 100/10, 6 meseci je samo gratis, ono sto me buni jeste sto na ugovoru stoji cena od 2249 dinara, a cena je valjda 1999, takodje sama brzina zna dosta da varira. Kod mene sve zavisi kako kad, nekad brzina bude 15 nekad 50-60, na testu sam imao i 80 mb/s u jednom trenutku, ali vecinu vremena da kazem ocekivana brzina 30/40.
Moraš da fiksiraš samo 1800 MHz za 4G frekvenciju kako bi izvlačio do 100 Mb/s pod uslovom da lokacija nije opterećena

Nazad
Vrh Dno