Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ako ostaje 25%, da li ostaje zajedno sa prvih 6 meseci besplatno?
Jer ako ne ostaje vec su 25% od prvog meseca, onda je ista cena, nema razlike (za KucniNet Plus) - 1500 u oba slucaja.

Tarifa KućniNet ima maksimalnu download brzinu do 50 Mbit/s, dok KućniNet Plus ima maksimalnu download brzinu do 100 Mbit/s. Brzina upload-a u obe tarife je do 10 Mbit/s.

I ono što je najbitnije - KućniNet je od sada dostupan po punoj brzini tokom celog obračunskog perioda.

A meni ističe ugovor tek u oktobru XXL od 400gb,koji mi nije dovoljan za 1 mesec

Ovo je prvi mobilni flat rate internet u Srbiji, ako se ne varam. Kod Yettela je najskuplji paket "neograničen", ali preko 1TB sa smanjenom brzinom 2 Mbps. Pritom je taj paket mnogo skuplji od novog A1 Kućni net plus.

Mozda imas mogucnost da taj paket raskines i predjem na ovaj novi (ako je taj paket skuplji) ili eventualno da platis razliku izmedju paketa.

Kućni net plus je čak malo jeftiniji od XXL-a.

Ovo je prvi mobilni flat rate internet u Srbiji, ako se ne varam. Kod Yettela je najskuplji paket "neograničen", ali preko 1TB sa smanjenom brzinom 2 Mbps. Pritom je taj paket mnogo skuplji od novog A1 Kućni net plus.

Ovo je vrh sad u A1

Da. A meni XXL ugovor do novembra 2026. :(

Mada, za sad mi ne treba preko 400 GB i imam brzine u proseku 150 Mbps sa CAT20 modemom, ali primećujem da se potrošnja polako povećava iz godine u godinu. Ko zna, možda ponude prelazak na nove pakete ili povećaju cene starih paketa, pa može da se raskine ugovor bez penala i uzme novi ugovor uz novi paket.

Pod ugovorenom obavezom, DA, prvi ne, jer je vikend net pomerio granice sa neogranicenim internetom pre vise od 5 godina.

Ovo bih vec sutra uzeo cak i da su nize brzine :D

@jason13 ti si upuceniji, nema necega sa zvezdicom ili sitnim slovima negde u ugovoru a da je akviziter pominjao?

Sve sam pregledao, i na sajtu i na pdf cenovniku.
Stvarno nema zvezdica sa sitnim slovima.
Stvarno neograničen pristup do 50/10 ili 100/10.

Sad samo da vidimo utiske prvih koji su ugovorili ove nove pakete.

Da li će moći da se predaje sa XXL na ovaj od 100/10

koji se ruter dobija ?

Danas sam uzeo ovaj prvi jeftiniji paket i zadovoljan sam. Ruter je ZTE MF296R, inace u tehnicke detalje se ne razumem mnogo niti sam veliki potrošač. Brže mi radi i učitava nego Kucni Net L koji sam imao do juce I skida duplo brže mada bi trebalo da bude cetiri puta brže ali verovatno zavisi od lokacije... Nesto sam racunao i otprilike ispada oko 10e mesecno

Danas sam uzeo ovaj prvi jeftiniji paket i zadovoljan sam. Ruter je ZTE MF296R, inace u tehnicke detalje se ne razumem mnogo niti sam veliki potrošač. Brže mi radi i učitava nego Kucni Net L koji sam imao do juce I skida duplo brže mada bi trebalo da bude cetiri puta brže ali verovatno zavisi od lokacije... Nesto sam racunao i otprilike ispada oko 10e mesecno
Koje tačno brzine download ostvaruješ i koja lokacija je u pitanju?

Rekli su da moze da se predje na nove pakete, videcemo u poslovnici

Glavno je pitanje da li može da se pređe u toku ugovorne obaveze sa Kućni net XXL koji je 1614 din sa popustom od 25% na Kućni net Plus sa popustom 25% (1487 din). Operateri obično omogućavaju samo prelaz na skuplji paket u toku ugovorne obaveze.

Da li je stvarno neograničen, ono neograničen ili imaju neka sitna slova, npr 1000gb?

Ovo je super, konačno se A1 probudio iz zimskog sna i počeo da bude konkurencija mts adsl-u. Mali korak sa neograničenim paketima (realno su mogli i do sad) ali itekako značajan za sve potencijalne korisnike. +dugoočekivani 5g....

Sto je interesantno, poklapa se sa gasenjem 3G mreže. Zar toliko znači 5MHz da su ponudili flat pakete...

Nova promocija 12 meseci po dinar na instagramu, ovo je skoro džabe.

Prilozi

• Screenshot_20250403_013036.jpg
    Screenshot_20250403_013036.jpg
    86.1 KB · Pregleda: 88
Poslednja izmena:
kako do 12meseci bez pretplate? kada udjem na instagram stranicu, nema ove info

Nazad
Vrh Dno