Praksa je da je uvek nesto veca cena u ugovoru ali ona koju placas za vreme ugovorne obaveze je cena s popustom i u ovom slucaju iznosi 1999rsd. Kad istekne ugovorna obaveza za dve godine placas punu cenu bez popusta od 2249rsd. Tako te teraju da potpises novi ugovor ili placas skuplje posle 2 godine...Ako neko zna zasto mi ovde u ugovoru pise 2249 din umesto 1999, a nisam uzeo net protect niti bilo kakve dodatke.
Pogledajte prilog 486871
Ja sam nedavno produžio ugovor sa 50% popusta, zvao i pisao da pitam za prelazak, kaže može ali bez popusta, 1500 ili 2000 da plaćam od sledećeg obračunskog perioda.Ovaj mi reče sve se gubi (kod promene paketa). Uključujući i popust od terenskog...
Je li dobro obavešten ili?
Znači, ipak postoji šansa da pređem na nove pakete i da zadržim 50%?50% je popust zadržavanja i on se može zadržati samo uz pismenu molbu da se pređe na 100/10 paket, jer ovako kad samo promene paket, poništavaju 50%
Što se tiče 25% popusta od agenta, to je najbolje da se zove kol centar i da se zakaže promena paketa uz napomenu da ostane 25%
Meni u poslovnici nisu dali da predjem sa XXL na 100/10 jos kol centar da zovem.Paket ističe u oktobruZnači, ipak postoji šansa da pređem na nove pakete i da zadržim 50%?
Morao bih da odem u poslovnicu i sasvimo pismenu molbu i onda da čekam da vidim da li će odobriti?
Što se tiče 25% popusta od agenta, to je najbolje da se zove kol centar i da se zakaže promena paketa uz napomenu da ostane 25%
Nadam se da je priprema za 5g, jer ovo na 4g neće funkcionisati ako bude još više korisnika.… i to je dobar deal, ali izgleda ovi baš rešili da ratuju sa MTSom…
Upravo sam u poslovnici, proveravaju sa centralom da li ima ova ponuda jer je oni nemaju u sistemu.Znaci mi sto uzesmo prvi ispasmo budale dobili samo 6 🤔
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari