Šta je novo?

[A1] Kucni net

@A100 ne bih da ti stajem na muku, ali dali bi ti 50% ponudu zadržavanja da si podneo zahtev raskida.
Ali ok ako si zadovoljan i sa tih 25%.
Sa 50% bi ti najveći XXL ispao 1060 din mesečno sa e-računom.

Постоји ли још неки начин да се добије тих 50% на ххл пакет ?

50% se za sada dobija samo kao ponuda zadržavanja korisnika ali se mora prvo podneti zahtev raskida pa da te zovu i zadrže sa 50% bez novog modema

Terenski agenti za sada daju samo 25% ali i modem B535 ili K20 za nove ugovore

50% se za sada dobija samo kao ponuda zadržavanja korisnika ali se mora prvo podneti zahtev raskida pa da te zovu i zadrže sa 50% bez novog modema

Terenski agenti za sada daju samo 25% ali i modem B535 ili K20 za nove ugovore

Задржавање корисника само ако има кућни интернет или је могуће и ако је корисник на постпејд/припејд броју и има неки од пакета?

Задржавање корисника само ако има кућни интернет или је могуће и ако је корисник на постпејд/припејд броју и има неки од пакета?

ponuda zadržavanja 50% može samo u paketima iste kategorije.

Znači može sa starog kućnog neta na novi kućni net.
Može sa starog Neo na novi Neo

Ne može stari kućni net na novi Neo ili obrnuto jer su u pitanju različiti tipovi postpejd paketa.

Neo paketi su "govorni-voice" paketi sa minutima, porukama i netom.
A kućni net je samo "internet" paket.

B535 za nijansu, mada K20 ima fabrički opciju da ručno fiksiraš određene 4G frekvencije ( kod nas su tri u opticaju: B1 B3 B20 )
Kad je A1 u pitanju, u režimu 2CA kad se fiksira samo B3 ( 1800 MHz ) modem radi najbolje - danju B3+B3 a noću samo B3
Naravno pod uslovom da B3 na konkretnoj lokaciji nije baš daleko od samog modema.

@jason13 Ako mi je istekla UO pre nekoliko meseci (nastavio sam da koristim po punoj ceni) kakva je procedura za dobijanje tih 50% popusta? Isto podnesem zahtev za raskid i odobrice 50% na dve godine?

Postoji li negde mapa pokrivenosti 4g signalom A1 u Srbiji ? Imaju li svoje repetitore ili koriste tuđe ? Hvala unapred na odgovoru :)

Ima itekako idalje 50% popusta. Malo procunjaj po Instagramu, pocece da te bombarduju reklamama.

Za nove korisnike (ne na KN) može se dobiti 50%x24m a za stare na KN 25% i, možda, novi ruter.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje: Već 8 meseci koristim kučni net (paket XL) koji sa popustom plaćam 1284 dinara. Odlično radi, ali mi je nedovoljan.
Hteo bih da pređem na veći paket. Koliki bi račun bio i da li bih dobio popust?

@s.nikolić zoveš 060 1234 da ti se zakaže prelaz na XXL paket sa prvim presekom.
Napomeni da je već proverena mogućnost i da može XXL paket na lokaciji.
Takođe, agent treba da ti potvrdi da ostaje 25% do kraja ugovorne obaveze i nakon prelaska na XXL

Jel može neko da proveri radi li provera stanja na A1 sajtu?
Meni nešto čudno

I kod mene neke cudne stvari. Imam u kuci dva rutera, na jednom broju potroseni GB a brzina u toku uploada skocila na maksimalnu (nazalost, morao sam da restartujem ruter pa se sve vratilo u normalu), dok je na drugom malo slozenije. Ugovor je nedavno istekao, a i u aplikaciji i na sajtu se kolicina preostalih GB ne menja. Jedino nisam siguran da li se to desava bas od dana kad je ugovor istekao ili je pocelo pre toga. U poslovnici su mi rekli da mogu da nastavim da koristim po punoj ceni dok ne vratim opremu, ali ne znam kako se trenutno obracunavaju ovi preostali GB.

Ruter si platio 1 dinar, nikada ne traže to nazad, Ja već imam 3 komada. Jedino što mogu da traže je nešto što je iznajmnjeno ili nije još odplaćeno, telefon, tablet itd.

Jedino ako misle na ruter jer sam samo to i dobio od njih.
Ruter si kupio i otplatio u sklopu ugovora za kućni internet isto kao što se uzima telefon ili drugi uređaj uz mobilnu tarifu. Ukoliko ti je potreban novi ruter i planiraš obnovu, u ponudi su ZTE K20 i Huawei B535 pa ako budu imali Huawei, on je bolji.

Bice da je to ovaj fiksni telefon koji daju, 200 dinara mesecno stoji u racunu. Nemam pojma ni gde je, ne znam ni da li cu da ga nadjem.

Ugovor je svakako istekao. Kakva je sad procedura da se konacno resim svega toga?

Nazad
Vrh Dno