D
@CountMike pa gde ih nadje za koji ruter,ja sad prosetah kroz sva pdeavanja za b535-235a i ovog nema?U Network Settings(Podesavanja Mreze) b535-235a bar ovaj moj ima samo profile trentno je Yettel Net (jer A1 je spor ko puz,jedva 20MbpsNetwork settings
Pogledajte prilog 465580
Ma nemoj da razmišljaš, optika je brza, stabilna u svim vremenskim uslovima, daleko manje zavisi od "komšiluka" tj. koliko ljudi se nakačilo na baznu stanicu, ne može se porediti.Dobio sam super ponudu od MTS-a u paketu sa sateliskim TV a morao sad da menjam internet jer je A1 postao očajan a sve zajedno pola cene od kombinacije A1 i TotalTV. Ako prijatelj koji sada radi za MTS uspe da ih ubedi dobiću i optiku pod istim uslovima i ceni mada se sada nešto nećkam jer je brzina pristojna a nema prekida kablova što mi se više puta događalo sa stabilnim telefonom, čak je i jedna bandera pala usled truleži. Da sam u centru Beograda bila bi druga priča ali ovde sam limitiran sa opcijama. Videćemo šta će biti sa 5G, ima potencijal da sve ovo promeni i zastari kao što se dogodilo sa TV-om. digitalni, satelitski i kablovski a sada i internet.
Ako imaš 4K tv može itekako da pojedu, većina tih apliakcija ako detektuje 4K tv forsira najveći kvalitet snimka, a to guta, 4k snimak može vući i po 25mbit, tj. oko 3Mb po sekundi, prosečan film od 140 minuta ti proguta oko 25Gb ako je 4k. 1080p racunaj 3 puta manje, opet 8gb za prosečan film.Pa ne vidim nista sumnjivo. Razmisljam da li je mozda TV "pojeo" vise ovaj mesec zbog disney plus i eona. Ne mogu sad da kazem ni da nismo ni da jesmo gledali vise, tesko je izmeriti.
@CountMike moja greska ima u podesavanjima mreze,dole pri dnu vodi se pod Ethernet.Meni Yettel udaljen oko 30-50 vazdusno,i postavljen ruter samo 4g da hvata i tuje kao sto vec pisah 60-80Mbps ...nece brze nikako mada i to nije lose.Kad uporedim sa A1 20,i to na jedvite jadeMoj je b535-333 pa je možda drugačije. Za veće brzine treba da bude 4G+ ali to ne zavisi od tebe nego predajnika na koji se kačiš. I meni je A1 bio prespor, mogao sam da pevam kada stigne do 20Mbps, sada MTS ide 80-100Mbps a kada sam imao Yettel na probi i preko 150 bez muke i ako je predajnik bio oko 5Km daleko i signal oko 100.
Kupio sam huawei b535 232 ako na to mislis@diamondhill treba da fiksiraš samo 1800 MHz za 4G mrežu, da ti se ne kači na 800 i 2100 MHz tokom noći. Koji si model dobio ?
Dobio sam info od coveka iz A1 da je to radi ustede energije, zato se i gase B3 i B1 jer su band-ovi koji trose najvise strujeA1 je poznat po tome da noću gasi neke 4G carrier-e noću. Testiraju nešto noću (možda 5G)
Mozes da pristupis sms porukama u modemu. Vidi koji je model i izgooglaj kako pristupas.Korsnik sam A1 kucni net, da bi aktivirao nalog na aplikaciji, i na pretrezivacu sam morao izvaditi sim karticu iz modema , staviti u mobilni telefon da bi dobio kod za login. Ok, posle sam stavio karticu nazad u modem i sve je bilo ok na mobilnoj aplikaciji dok nisu uradili update aplikacije i sad mi opet trazi sim karticu za taj kod. Nisam kuci u srbiji da mogu izvaditi sim karticu iz modema. I da li to uvek tako moram vaditi sim karticu iz modema, stavljati u mobilni telefon da bi se mogao logovati na svoj nalog? Napravio sam nalog uz pomoc email adrese ali nije povezan uz taj broj od modema, iako kad sam potpisivao ugovor sam dao tu email adresu. Bas mi je glupo takav nacin logovanja na profil. Ajd da je mobilni broj sim, vec sim za kucni net, i sim kartica stoji u modemu, ne u mobilnom telefonu. gluposti.
koji ti je modem ? ZTE ? mozes ZTE rutere povezati sa mobilnom aplikacijom i citati sms-ove iz te njihove zvanicne app.Korsnik sam A1 kucni net, da bi aktivirao nalog na aplikaciji, i na pretrezivacu sam morao izvaditi sim karticu iz modema , staviti u mobilni telefon da bi dobio kod za login. Ok, posle sam stavio karticu nazad u modem i sve je bilo ok na mobilnoj aplikaciji dok nisu uradili update aplikacije i sad mi opet trazi sim karticu za taj kod. Nisam kuci u srbiji da mogu izvaditi sim karticu iz modema. I da li to uvek tako moram vaditi sim karticu iz modema, stavljati u mobilni telefon da bi se mogao logovati na svoj nalog? Napravio sam nalog uz pomoc email adrese ali nije povezan uz taj broj od modema, iako kad sam potpisivao ugovor sam dao tu email adresu. Bas mi je glupo takav nacin logovanja na profil. Ajd da je mobilni broj sim, vec sim za kucni net, i sim kartica stoji u modemu, ne u mobilnom telefonu. gluposti.
Mozes da pristupis sms porukama u modemu. Vidi koji je model i izgooglaj kako pristupas.
koji ti je modem ? ZTE ? mozes ZTE rutere povezati sa mobilnom aplikacijom i citati sms-ove iz te njihove zvanicne app.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari