tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
Да,има неколико мјесеци како је тако и код мене.Раније сам Блокаду морао искључивати сад све ради како треба,телефоном.
Uloguj se na Moj A1 preko PC-a ili skini Moj A1 aplikaciju za telefon pa se uloguj preko toga.Evo me na Kucnom netu A1 . Sve se odigralo brzo i lako. I hvala za preporuke za agenta. Interesuje me samo gde mogu da vidim koliko sam potrosio podataka do sada? U A1 aplikaciji a ni na sajtu nema toga. Tu je jedino skup informacija za prepaid broj koji koristim za tel. Da jednostavno sacekam malo ili nesto treba uciniti?
Pogledaj u ruteru / uredjajima svi imaju za mesec dana potrosnju...Ako se setis i budes imao vremena, napisi kako koristis net (download, streaming, surf) i koliko trosis mescno. Ja hocu da uzmem, ali ne znam da li mi je 400gb dovoljno ili da uzmem onaj vikend net.
Moraš ručno. Zovi ih.Jel sa A1 kućnim netom mora manuelno da se raskine ugovor čak i kad istekne, ili se podrazmeva da se posle 2 godine prekida svejedno? Ocu da predjem na optiku, ugovor je bio potpisan 8. februara 22-e, hvala
Nisam znao da je moguća ovolika brzina, 461Brzina je odlična, slika u attachu
Huawei B535-232aKoji CAT7 ruter ?
Sad sam pogledao, mogu da vidim za poslednjih 30 dana. Kaze 14gb, doduse dosta koristim mts mobilni internet. E sad obzirom da tamo imam 200gb, reklo bi se da bih mogao da se uklopim u 400gb.Pogledaj u ruteru / uredjajima svi imaju za mesec dana potrosnju...
A svakako mesto YouTube za muziku mozes da koristiš YouTube music.
Mislim da je 2Mbit/s.Koja je brzina kad se potroši ovih 400GB? Može nešto da funkcioniše, surf, YouTube?
Ja sam baš blizu bazne stanice i extra su mi brzine. Na iPhone 12 ProMax DL ide između 160-180, UL varira dosta ali je generalno super.Huawei B535-333 Upravo naručio sa KP. 6900din, nadam se da će biti dobar.
Uradi test ka beotel serveru a1 uvek pokazuje punu brzinu kad sam imao kucni znam kad radis ka njihovom.I zakaci se za ruter sa lan kablomIzgleda da je ipak bilo do drljavog ZTE modema. evo priključih Ruter Huawei Soyealink B535-333
Pogledajte prilog 430755
Nekoliko minuta pre toga na ZTE je bilo jedva 8/3
Kako to A1 da poakzuje uvek punu brzinu kada je pre promene nodema bilo 8/3 ? Evo sada A1 i Beotel skoro iste brzine a i Ratel, sve +/- 1-2 Mbps.
Pogledajte prilog 430757
Svasta kod mene je onako bilo zato sam napisao
Ne pokazuje direktno ali verovatno ima veci prioritet... Ja iskreno nisam primetio od tipa veze da ima brzina veze vise mozda ping.Kako to A1 da poakzuje uvek punu brzinu kada je pre promene nodema bilo 8/3 ? Evo sada A1 i Beotel skoro iste brzine a i Ratel, sve +/- 1-2 Mbps.
Pogledajte prilog 430757
Mislio sam na geometriju modema. Meni telefon od ugla zna da varira i do 100 mbps na istoj lokaciji doslovno kako ga drzim 🤣. Na to sam mislio probaj zarotirati tamo vamo... Cisto da vidiš da li ima razlike. A jeste do opterećenja mreže u ovo doba (ali uvek goedah kako bi radilo tek na starom modemu...) Tebi je uvek bitnija stavka funkcionalnost. Jer ovde kad spadne spadne manje nego na bez CA uređajuImam neku antenu koju sam pre koristio ali je ZTE imao bolji signal bez nje. Ne verujem da bi pomogla antena, trenutno je full signal na -89dBm alije protok spao na oko 15 Mbps, verovano zbog opterećenja mreže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari