Šta je novo?

A u Sta da vam kazem...

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
pobogu, eto vam cinebench pa testirajte render

superPI mu dodje ko n! na win kalkulatoru .... eto, kokose, zaboravio si 100.000 da srachunas sa n!
doduse, mora stoperica da radi :d :d

Poslednja izmena:
Snejk je napisao(la):
Pominjalo se Stilt-ovih 19 sekundi pri toj brzini sa P4 660.. :d

"Prvo pucaj, posle pitaj"
Zasto se lepo nisi vratio na thread jedna blaga najava pa pogledao attach i procitao moj post ? Da si ovo uradio, video bi da sam ja pominjao gosn. Stilt i njegov postignuti rezultat od 26.766 sec (nalazi se u attachu) a o kakvom to rezultatu od 19 sec ti pricas, pojma nemam.
Znaci, sledeci put prvo razmisli pa posle postuj!

Moso je napisao(la):
@Car

Naravno da postoji puno testova za benchmark cele masine, medjutim, ovo je thread u kome se na delu pokazuju mogucnosti Intelovih i AMD-ovih procesora tj. Kokos je ovim threadom bacio rukavicu u lice nama AMD-ocima a najbolji program koji ce pokazati koji je procesor bolji je upravo SuperPi.
Btw. i sam si rekao da u 3Dmarku procesor ne igra tako znacajnu ulogu pa je normalno da se ovde pre svega govori o SuperPi benchmarku.
OK je sve to, nego je Kokos u najavio govorio da ce izbaciti celu paletu rezultata (to je ono cega se najvise pribojavam :D)... a SuperPi je bio samo jedan od njih.
Zato me cudi sto ste se toliko vezali samo za taj jedan test.
Moso je napisao(la):
P.S. Nadam se da si me sada razumeo, inace u pravu si u svemu sto
si napisao.
Razumeo te u potpunosti... znas kako - sto se mene tice, jos bolje bi mi bilo da se Kokos zadrzi samo na SuperPi skoru! :d:d:d

Moso je napisao(la):
Snejk je napisao(la):
Pominjalo se Stilt-ovih 19 sekundi pri toj brzini sa P4 660.. :d

"Prvo pucaj, posle pitaj"
Zasto se lepo nisi vratio na thread jedna blaga najava pa pogledao attach i procitao moj post ? Da si ovo uradio, video bi da sam ja pominjao gosn. Stilt i njegov postignuti rezultat od 26.766 sec (nalazi se u attachu) a o kakvom to rezultatu od 19 sec ti pricas, pojma nemam.
Znaci, sledeci put prvo razmisli pa posle postuj!

Hej, lagano! :D
Ja sam u istom tom threadu pominjao Stilta u vezi sa tim 19 sec rezultatom:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=624331&postcount=88

A rezultat koji sam pominjao je ovaj .

Poslednja izmena:
@Snejk
Izvinjavam se, doslo je do zabune jer smo ocigledno obojica govorili o Stiltovim rezultatima ali si ti govorio o rezultatu ispod 19 sec.
Pozdrav!

Vidim da mi je neka "usijana glava" obrisala post bez ikakvog razloga.... :d
Izvinjavam se sto pljujem "Netburst" ;) Ko je procitao moj obrisani post razumece...

Poslednja izmena:
Videces sta je RESPECT, upravo smo zavrsili i testirali masinu sa Diegom 3700+, gskillom DDR600 i vodom. :) Sta da kazem, na 3 Giga, na 300Mhz i DDR600, na jucerasnjoj temperaturi od 34 stepena masina radi full stabilno i tera SuperPI oko 27 sec. Inace, ima mesta za jos dosta bolji rezultat, ali necu nista jos da objavljujem, CYK ce sve lepo prezentovati. :D

"smo"...pa šta je to ljudi? Došao čika Kokos i vi odma na stvaranje konzorcijuma AMD usera. Ccccccccc.....voone jedne, ne smete jedan na jedan, a? :D
Ako, ako...samo napred...mi ovde sa strane željno isčekujemo vaša buduća nadmetanja. ;) Samo nek potraju...nemoj da se ispucavate na prvu, nego laaagano dozirajte...ko Intel :S: Ups izlete mi :d ...Neće da se ponovi.
Sve najbolje i...
Pozdrav. :wave:

I Formula 1 ima svoj tim, pa tako i mi, AMD-ovci :D

To bre :banana: ...znas ko je vjerovao u tebe...moze to jos bilje ja mislim.....dovoljno da pokazes Intelu ko je i sto je AMD ;):)
Poz...

Poslednja izmena:
Rezultati su stvarno dobri, a imamo i jos kojeg keca u rukavu ako bude trebalo ;) Dodavacemo gas, onako dozirano :d

Poslednja izmena:
drfedja je napisao(la):
Rezultati su stvarno dobri, a imamo i jos kojeg keca u rukavu ako bude trebalo ;) Dodavacemo gas, onako dozirano :d
Znam,znam :)...poznata mi je ta taktika...nikad do kraja uvjek treba ostaviti malo lufta ;)

Ji 4Tze je napisao(la):
ajde klokose, overavaj taj ubogi intel, vidis da su poceli da offtopicuju naveliko.

Nesto nema Kokosa, da mu nije overio Intel? :d :d

Au pa ja vas cekam danima, a vi bi odma da vas oduvam kao zvecku nismo ista kategorija........Nemoram ni da klokujem za 3dmark :)

Evo na defaultu da samo cujem kolika vam je rezerva :)

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4150056

18265 :) A i u super pi cu vas oduvam ladno, reinstalirao sam win zbog grafike pa nisam sacuvao rezultate koji pobedjuju vec sad za sekundu ali neka sacekacemo ovaj vikend eventualno sledeci da vratim udarac ( nije mi montirana prometeia).
@All pojacajte amd tim trebace vam :))
@ Cyk koje drajvere koristis za 3DMark 2001 ?

Poslednja izmena:
drfedja je napisao(la):

Ma ja bi obezbedio i aditive a rezultati su dobri :wave:

Milan je napisao(la):
Nesto nema Kokosa, da mu nije overio Intel? :d :d

A koje je sledecce pitanje?
:p :p

Sedi tu i cuti, imas "jeftin" a "brz" procesor, pametno ulozzen novac.....
I trazziss dopunske potvrde na Bench-u kako si "pametno" pazario ;) .

Poz

Vladd je napisao(la):
A koje je sledecce pitanje?
:p :p

Sedi tu i cuti, imas "jeftin" a "brz" procesor, pametno ulozzen novac.....
I trazziss dopunske potvrde na Bench-u kako si "pametno" pazario ;) .

Poz

Nije ni "jeftin"(meni barem), a nije ni "brz" nego brzzzzzzz :D. Sve si pobrkao, navodnici su kada se prica o Intel "procesorima" Vlado :d :p .

@ Kokos
Omega 2.5.97
Jel to kazes da imas 24+s u SuperPi? Svaka cast.
A sta je sa rezultatima sa onom 850, ovako si pokazao da je 7800 gtx karta novije generacije i zaista bolja od 850?
A sto se tice cena cpu AMD+ Hyper6= 400E a P4+Promi=1100+E ili gresim?
Pozdrav

Evo koliko mogu da vidim i malo bolje pogledam ovo je super rezultat ,zanci koliko sam moga da vidim ovo je u 3d05 u klasi 850 drugi rezultat na xtrimu...sto je znaci za svaku pohvalu.CYK JOS JEDNOM SVAKA CHAST MAJSTORE!!!!

Malo više sam naklonjen AMD-u,ali ipak sportski.........SVAKA ČAST KOKOSE !!!

CYK je napisao(la):
@ Kokos
Omega 2.5.97
Jel to kazes da imas 24+s u SuperPi? Svaka cast.
Da ako stignem pokazacu danas ako ne sledeci vikend, I ja sam cekao odgovor :)
CYK je napisao(la):
A sta je sa rezultatima sa onom 850, ovako si pokazao da je 7800 gtx karta novije generacije i zaista bolja od 850?
Pa prodao sam kartu a moji skorovi sa njom su blizu tvojih ali sa WHQL - FM Approved driverima sto bih molio i tebe,da ubuduce postujes sa njima. Inace na ovom forumu je prakasa bila da se za o/c po defaultu koriste whql driveri.Bitno je pobediti ali fer play !! :D
CYK je napisao(la):
A sto se tice cena cpu AMD+ Hyper6= 400E a P4+Promi=1100+E ili gresim?
Pozdrav

Pa gresis nije bas takom mislim polagati racune koliko sta kosta je glupo, i kako znam ti hladis sa vodom i imas extra memoriju itd....? Bolje pogledati ovako situaciju da se Amd jedva nosi sa 30 posto jeftinijim cpu-om (mislim na tvoju konfiguraciju jel je extra) zbog o/c potencijala koji ima intel, i da imas neznam koje hladjenje ti si blizu maximuma a moj cpu rekao bi da nije. No topic nije za prepucavanje i slicne zafrkancije koji je brend bolji, to mu nije namena svako nek uzima sta voli.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
Da ako stignem pokazacu danas ako ne sledeci vikend, I ja sam cekao odgovor :)
Pa prodao sam kartu a moji skorovi sa njom su blizu tvojih ali sa WHQL - FM Approved driverima sto bih molio i tebe,da ubuduce postujes sa njima. Inace na ovom forumu je prakasa bila da se za o/c po defaultu koriste whql driveri.Bitno je pobediti ali fer play !! :D

Pa gresis nije bas takom mislim polagati racune koliko sta kosta je glupo, i kako znam ti hladis sa vodom i imas extra memoriju itd....? Bolje pogledati ovako situaciju da se Amd jedva nosi sa 30 posto jeftinijim cpu-om (mislim na tvoju konfiguraciju jel je extra) zbog o/c potencijala koji ima intel, i da imas neznam koje hladjenje ti si blizu maximuma a moj cpu rekao bi da nije. No topic nije za prepucavanje i slicne zafrkancije koji je brend bolji, to mu nije namena svako nek uzima sta voli.
Pozdrav.
;)

Ok , znam dobro kako je tesko doci do takvog rezultata ;)
Bice i sa catalistima nije problem, nemam pojma koji su dozvoljeni,a pokusao sam da uplatim 3dmarkove visom komercijalne banke al ne ide :(

A sto se tice cena, sam si to napisao u onom proslom tridu,pa i ja mislim da je
glupo al cisto da ti odgovorim . Inace memorija i nije toliko bitna videces uskoro rezultate sa prastarim bh5 uostalom ima ih i Car.
Ja sam malo omasio temu mislio sam da hoces da pokazes kako zestoko klokovani intel oduvava amd, a ne da mozes da sklopis najjacu konfiguraciju :)
U svakom slucaju ja sam extra zadovoljan rezultatima.Sto kaze M3 to su druga mesta na Xtrimu u 3d03 i 3d05 za tu kartu odmah iza Kingpina kome je sve na ln2.
Pozdrav
:wave:

Slazem se sve sa tobom jos jednom svaka cast na rezultatima, i dacu ti ja pristuop 2003 i 2005-ci ali moras da obecas da ce da sluzi za privatnu upotrebu.
Inace ludim sto sam prodao x850xt ucinilo mi se da ste nezainteresovani za trku a sad bi se jako igrao ....:( sad bi bilo extra zanimljivo pa postavljam pitanje oces ti na 7800 -ku ili ja na x850xt :)
Ja sam malo omasio temu mislio sam da hoces da pokazes kako zestoko klokovani intel oduvava amd
Pa u mojim rukama svakako :p :wave:

Poslednja izmena:
@paradigma
O nije te bilo neko vreme.Sad ces imati pune ruke posla sa objavljivanjem rezultata.Nadam se da se neces smoriti.
Pozdrav

Vrh Dno